Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב ללכת על פונטו ספייס באיזור ה-2004 2005, אוטומט, מעניין אותי מה אתם אומרים על האוטו.

הבנתי שהוא חסכוני ולא רואה מוסך, אבל מצד שני מחיפושים ביד 2 אני רואה שלאוטו אין כל כך שוק, והרכבים עומדים שם הרבה זמן.

פורסם

אל תיקח דוגמה מיד2 בקשר לפונטו ספייס, זו קצת בעיה-

רכב טוב באמת נחטף תוך שעות בודדות.

רכבים שעומדים הרבה זמן= סוחרים, תאונות, שקרנים למיניהם, ולצערי יש הצפה של כאלו, כמויות ענק.

פורסם

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן עברתי על זה כבר... נראה רכב טוב חוץ מהבעייה הסדרתית של ההגה חשמלי.

יד2 באמת לא דוגמא לזה... לפי מה שידוע לכם, מה הערך שוק של הספייס? מחירון, מתחת למחירון?

תודה על העזרה...

פורסם

הכל תלוי במצב הרכב.

רכבים עם קילומטראז' נמוך ושטופלו כהלכה נמכרים בלא מעט מקרים מעל המחירון מהר מאוד.

רכבים במצב "ממוצע" עם קילומטראז' ממוצע נמכרים במחירון או קצת מתחת.

פורסם

יש ביקוש אדיר לרכב, הוא נמכר במהירות שיא - כמובן בתנאי שיש לו נתונים טובים.

רכבים שטופלו במוסך מורשה\ק"מ נמוך\צבע ופח במצב טוב - יימכרו מעל המחירון ולפעמים הרבה מעל המחירון (2-3K).

רכבים שלא מציגים יתרונות כאלה, יימכרו טיפה מתחת למחירון - ועדיין יהיה ביקוש לא רע.

כולם רוצים רכב חסכוני וקטן ואף אחד לא רוצה לשלם את המחיר של טויוטה יאריס. לכן בסוף הכל מתנקז על פונטו ספייס.

פורסם

הבנתי... אז אתם אומרים שאפשר להסיק שכנראה כל הרכבים שעומדים הרבה זמן ביד 2 זה רמאויות.

תודה על הייעוץ.

• תוכן חדש...