Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים הרכב שלי עמד בחנייה. גברת בג'יפ חתכה נהגת חדשה שסטתה ימינה ופגעה ישירות בי.

את הכסף על התיקון והשמאי אני אקבל ללא כל צל של ספק ,בין אם זה במשפט או לא ,אך סוכן הביטוח שלי התקשר אליי אתמול (כמעט 3 חודשים אחרי התאונה) ואמר לי שהשמאי קבע ירידת ערך של 5% (אחרי שחודש אחרי התאונה התקשרתי אליו לשאול אותו והוא אמר לי בבירור שאין ירידת ערך ,כי הטמבון הוחלף במקורי),שזה יוצא בסביבות ה4000 ש"ח ,ובשבילי זה המון כסף.

הוא אמר שלקבל כסף על ירידת ערך אפשר רק פעם אחת ועליי להוכיח שלא היו לי תאונות נוספות שעליהן קיבלתי תשלום על ירידת ערך. הוא אמר לי שבשביל זה אני צריך את טופס הבדיקה שלפני קנייה שלי הבעיה היא שהוא נאבד לי ואינני מוצא אותו ,פניתי למוסכניק שלי והוא אמר לי שאין לו טופס במחשב או משהו ואין לו שוום עותק ,השאלה שלי זה האם יש דרך אחרת לוכיח את זה שלא קיבלתי כסף על ירידת ערך (שבכלל לא הייתה לפני המקרה הנ"ל,כי הרכב ללא תאונות קודמות) לרכב שלי?

מה עושים במקרה שנבאדם קנה רכב ללא בדיקה? זאת אומרת שהוא לא יוכל לקבל ירידת ערך אם יעשה תאונה?

סוכן הביטוח אמר שהוא צריך את הטופס הבדיקה הספציפי שאני עשיתי לפני שקניתי את הרכב.

שאלתי את הבעלים הקודם אולי הוא עשה לרכב בדיקה ,אך מכיוון שהרכב יד שנייה ,הבעלים הקודם מעולם לא ערך לו בדיקה, כי הוא קנה אותו מהסוכנות.

תודה על העזרה ושבת שלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אתה מקבל את הכסף מחברת הביטוח שלך , שתבדוק במאגר בו שותפות כל חברות הביטוח ולשם מתנקז כל המידע על תאונות שהיו ברכב.

אם אתה תדרוש/ תתבע את הכסף מהפוגעת בעיה שלה להוכיח כי לרכב היו תאונות. הטכניקה זהה דרך אגב.

לך יש שמאות שקובעת ירידת ערך וזה מה שקובע אלא אם הצד הפוגע יביא חות דעת שמאית אחרת.

ותמיד אפשר לטעון כי ירידת הערך הנוכחית לקחה בחשבון את התאונות הקודמות שהיו כבר לרכב , אם היו כאלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה תודה רבה על התשובה ,העזרה שלך פה בפורום אדירה ,חשבת על קריירה כעו"ד? :)

אתה הכסף שלי אני הולך לדרוש מהפוגעת או החותכת (מי שתקבע אשמה בתאונה ,במשפט).

אגב כרגע שלושת חברות הביטוח המעורבות דורשות את הכסף מהאישה החותכת (זאת שלא פגעה בי ,אלא השנייה) מכיוון שכל חברות הביטוח (כולל שלה) הסכימו שהיא האשמה ,בעלה עו"ד בינתיים מסרב לשלם ,לכן רוב הסיכוייים שנגיע למשפט ,שבו אתבע את הפוגעת בי ואבקש לזמן את החותכת ושם שהשופט\ת תחליט מי אשם ,שם גם אתבע ימי עבודה וכו'...

במידה ואדרוש את ירידת הערך מהביטוח שלי האם אצטרך לשלם השתתפות עצמית? האם תהיה התייקרות הפרמיה? ואם כן ,אז האם היא תהיה עליי או על אבי? כי הביטוח על שמו ,אך גם אני רשום כנהג קבע ברכב.

כשאמרתי לו את זה שחובת ההוכחה היא עליה ,אז הוא אמר לי זה לא בטוח ,כי זה תלוי בשופט\ת ובהחלטתו ,שזה משהו שלא הבנתי.

בכל מקרה אעדכן שבוע הבא.

נ.ב. הרכב היה של מישהו שאני מכיר ,בבעלות היה רשום ליסינג ,כי הרכב היה בליסנג מימוני אצל אוויס ,עבר טיפולים במוסך יבואן עד שקניתי אותו ,אחרי שקניתי אותו התחלתי לטפל בו במוסך מורשה שאני מכיר שאינו מוסך יבואן (מאזדה נתניה יקרים שלא בצדק).

הרכב נוסע מעולה ולא הייתה לי תקלה אחת איתו חוץ מנורה שנשרפה ,כך שאני לא מבין את סוכן הביטוח שלי ,זה נראה לי כאילו האינטרס היחיד שלו זה שלא אבקש שקל מהביטוח ,ולכן הוא רוצה להבטיח שאקבל הכל מהנאשמת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אתה תקבל את הכסף מהפוגעת החותכת בחלוקה שהשופט יקבע ביניהם.

כפי שאמרתי אם יש לך כיס עמוק , אל תתבע את הביטוח שלך ותמתין לקבלת הכסף אחרי המשפט.

דרוש מסוכן הביטוח שלך שיזיז את התחת שלו וכי יפעיל את חברת הביטוח שלך לקבלת המידע כי אכן לא היו תאונות בהם הייתה ירידת ערך בעברו של הרכב באמצעות מרכז המידע שמופעל על ידי חברות הביטוח.

תודה על "הברכה".

בגיל 63 לפצוח בקריירה חדשה !! לא הגזמת בכלל!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אדבר איתו ביום ראשון ,תודה על העזרה ,אני כבר אעדכן מה קורה.

• תוכן חדש...