Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ניסיתי לצרוב תקליטור ולהפתעתי שני הכוננים לא עובדים כלומר המגש לא נפתח.

לאחר בדיקה מצאתי שהגומיות של מנגנון פתיחה וסגירה של הכונן בשניהם נפלו לכן פירקתי את הכוננים מהמחשב עד אשר החליט לסדר את הבעיה.

להפתעתי פתאום המחשב לא רוצה להידלק כלומר לחיצה על כפתור ההדלקה מדליקה את המחשב והוא יישר כבה אחרי שניה.

חיברתי בחזרה את אחד הכוננים ופתאום המחשב חזר לעבוד.

איפה כאן הבעיה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תראה אם כבל ההזנה של הכונן הוא לא מפצל כלשהו,וכשניתקת את הכונן ניתקת משהו בנוסף.

דבר נוסף, אם כבר ניתקת את החיווט מהכוננים, נסה גם לנתק את החיווט מהצד השני שלו (מהלוח).

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אושרי, הוא אומר שלחיצה על כפתור ההדלקה מפילה את המחשב מיד.

הביוס אפילו לא עולה.

כנראה יש איזה PROTECTION באחד ממעגלי החשמל.

קצר?

מרק, תנסה להכנס לביוס כשאחד הכוננים מחובר] ותבדוק שם אם יש לך אופציה שדומה BOOT ON ALL ERRORS

או משהו דומה :)

אם זה ממשיך, זה חשמלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הביוס אפילו לא עולה.

quote]

בדיוק כפי שרשמת.

בדקתי את כול החיבורים והכול תקין וגם החזרתי את ההגדרות בביוס לברירת מחדל ושם דבר לא עזר.

פורסם

הביוס אפילו לא עולה.

quote]

זה גם מה שכתבתי שבמקרה כזה המחשב לא אמור לכבות, אלא רק להודיע שהוא לא מוצא מע' הפעלה,

או לפחות לא להגיב, אבל לך תדע, במשך השנים ראיתי כל מיני תקלות, שגם הדברים הכי מוזרים

שנראו ממש לא הגיוניים, הם היו הבעיה.

אני הייתי בודק בכל זאת את ה BOOT, ומבטל אפשרות של BOOT מה DVD.

פורסם

אני היתי מתחיל מלנתק את הכבל מהלוח, לנקות CMOS ואת המגעים של הזכרון ליתר בטחון.

אם היתי צריך לנחש על בליינד אז ההימור שלי שאחד הכוננים מחובר על אותו כבל ATA אם דיסק קשיח במצב סלייב, ועל הדיסק קשיח הג'מפר עומד במצב שמחייב קיום סלייב, משהו בסגנון MASTER WITH SLAVE PRESENTED, במצב הנל יש להעביר את הג'מפר ל MASTER OR SINGLE DRIVE ולבדוק שהוא מחובר על החיבור האחרון בכבל.

אבל אני בטוח לא צודר ולמרק יש SATA :)

אודי A4

דימה.

פורסם

ככל שהבנתי: ללא כוננים בכלל: לא עובד.

עם אחד הכוננים (הלא תקינים): עובד.

לדעתי הבעייה בספק. אולי מנגנון ייצוב מתחש שלו לא עובד כמו שצריך ועם עומס של כונן המתחים בטווח התקין, ללא כונן, כלומר בלי עומס המתחים לא בטווח התקין.

ממליץ לבצע מדידה של מתחים, לכל הפחות אפשר למדוד 5V ו-12V. ביציאות מתח של הספק כמו בתמונה:

Molex-style-power-connector.jpg

אדום ושחור לידו = 5V

צהוב ושחור לידו = 12V

אם יש סטייה גדולה של המתחים, ככל הניראה גם מתחים אחרים בספק לא תקינים. בערך עד 10% זה סביר.

אם אני עדיין זוכר נכון, האות של POWER GOOD ללוח אם זה 5V.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני היתי מתחיל מלנתק את הכבל מהלוח, לנקות CMOS ואת המגעים של הזכרון ליתר בטחון.

אם היתי צריך לנחש על בליינד אז ההימור שלי שאחד הכוננים מחובר על אותו כבל ATA אם דיסק קשיח במצב סלייב, ועל הדיסק קשיח הג'מפר עומד במצב שמחייב קיום סלייב, משהו בסגנון MASTER WITH SLAVE PRESENTED, במצב הנל יש להעביר את הג'מפר ל MASTER OR SINGLE DRIVE ולבדוק שהוא מחובר על החיבור האחרון בכבל.

אבל אני בטוח לא צודר ולמרק יש SATA :)

יש לי שני דיסקים קשיחים מסוג SATA 2 ושני כונני DVD לא SATA.

רק כאשר אני מחבר כונן DVD במחשב עולה.

פורסם

ניסיתי את מה שרשמת והמחשב עולה תקין גם ללא חיבור כבל IDE אלא רק כבל מתח לכונן DVD.

פורסם

ויפה שעה אחת קודם - ספק עולה כמה עשרות שקלים, וחבל לשרוף לוח אם סתם עם כל הנסיונות עם הספק הדפוק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...