Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי למצוא איזה כבל ייתן לי אפשרות לשלוט על האייפון (4) עם ה9887 אבל לא הצלחתי.

חשוב לי שהמכשיר גם יטען מהכבל וגם תיהיה לי אפשרות לקבל שיחות( שלא יכניס לי אותו למצב טיסה .).

אם אפשר גם קישור לאייבי יהיה מעולה :)

פורסם

9887 תומך ב KCE-422i

הכבל המקורי של אלפיין לא כולל טעינה רק השמעת שירים וכפלייליסט אחד (בלי בחירת שירים) באייפון!

יש כבל לא מקורי שכולל טעינה אבל מנסיון שלי הטעינה יותר איטית מטעינה דרך המצת.

פורסם

זה יעשה את העבודה, אבל לפעמים כאשר אתה מחבר את הכבל למכשיר כתוב לך שהכבל אינו תואם למכשיר אבל ימשיך לעבוד

הכבל הזה לא כולל טעינה של המכשיר שים לב!

http://cgi.ebay.com/ALPINE-KCE-422i-5-VOLT-AUX-iPOD-iPHONE-iPHONE4-iPHONE3G-/280622379215?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item415665b0cf

זה כולל טעינה אבל אינו כבל מקורי,

הכבל שכולל טעינה המקורי של אלפיין הוא KCE-433 אבל הוא לא תואם ל 9887

פורסם
מה זאת אומרת בלי בחירת שירים באייפון הוא משתמש באייפון בתור דיסק און קיי נגיד ?

כאשר הכבל מחובר למכשיר ואתה נכנס לipod אין לך אפשרות לבחור שיר הוא ינגן הכל כרשימה אחת (כן,זה מעצבן)

ככה זה רק בחיבור אייפון!

פורסם

אווקיי אבל אתה יכול להעביר שיר קדימה / אחורה מהHU ?

הריי תמיד יהיה לך שיר שאתה פשוט שונא והוא עדיין ימצא לך באייפון כי איכשהו הוא נקלע לאייטיונס ופשוט אין לך כוח להוציא אותו!

פורסם
אווקיי אבל אתה יכול להעביר שיר קדימה / אחורה מהHU ?

הריי תמיד יהיה לך שיר שאתה פשוט שונא והוא עדיין ימצא לך באייפון כי איכשהו הוא נקלע לאייטיונס ופשוט אין לך כוח להוציא אותו!

כשהיה לי את ה alpine 103bt + kce-433iv לא בדקתי את עניין העברת שירים מהHU מכיוון שהיה לי גם חיבור USB אז העדפתי להשתמש בו,

אבל לפי ההיגיון אני חושב שכן חכה לתשובה ממישהו שהתנסה בזה

פורסם

יש לי את ה 9887 עם הכבל הישן לא ה 433

עובדות בשטח:

1) אין טעינה.

2) העברת שירים איטית כשמדפדפים מהר.

3) אחרי בערך חצי שעה שהמערכת מכובה צריך לנתק ולחבר מחדש כי הרדיו דיסק לא מוצא את המכשיר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...