Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא "מגרש", זה בסך הכל משרד קטן ואקסלוסיבי שמתעסק עם רכבי יוקרה. את הרכבים הם שומרים בחניון סגור (תת קרקעי).

אור, אם תעשה סיבוב מסביב לבניין של אלברט תראה את המשרד שלהם. אם ראית לאחרונה באיזור הזה הרבה BMW, מרצדסים וכו' אז זה כנראה בגללם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, אני יודע איפה המשרד נמצא, בשביל הקטן בין איפה שהתמונה צולמה לבנק הפועלים, לא ידעתי שהם מחזיקים מכוניות במרתף של המרכז המסחרי, כי ראיתי בחניון בחוץ כמה רכבים פעם.

אחלה, העיקר אתה מרוצה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תתחדש, תתרגש, ותהנה. החיים שלך הולכים להיות הרבה יותר יפים.

הא, כן, ותודה על כל העזרה בתהליך הרכישה. שיט, התבלבלתי, בבקשה. :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איזה כיף, ממש שמח בשבילך!

ה-MX5 היא גם סוג של חלום עבורי אבל מכיוון שגם אני במצב דומה לשלך

(בעתיד הקרוב חתונה, דירה וכו') אני חושש להוציא סכומים כאלה על רכב.

אז קבל ח"ח עצבני על הליכה עם הרגש והגשמת החלום לחברה.

תתחדש ותהנה!

ולמה רק 2 תמונות?!

פורסם

ידעתי שבקרוב אצטרך לפתוח שרשור התנצלויות.

קונדסון, מרוב שאתה עוזר לי אני כבר לוקח אותך כמובן מאליו. אתה מלווה אותי כבר הרבה שנים, להגיד לך תודה רבה זה לא מספיק. נתפשר על סיבוב דאווין (הצמיגים שלי גם ככה דורשים החלפה)?

לצערי אין לי זמן לכלום, מעבר לעובדה שהסמסטר נגמר עוד שבועיים (ולכן הייתי לחוץ לסגור את העיסקה) וצריך להתחיל להכין את הבונקר לחרישה, כל הסופ"ש טיילתי בין ארוחות בוקר/צהריים/ערב בין 2 הצדדים של המשפחה (וכווווווולם רצו סיבוב).

אני מקווה שבסופ"ש הקרוב יהיו לי כמה שעות לפנק את הרכב ואז אשחרר עוד תמונות.

קופרה ידידי, ממה יש לך לפחד? בשביל מה יש ביטוח? גם הירידת ערך של האוטו לא צריכה להפחיד אותך.

אולי אני לוקח את זה יותר בקלות כי הייתי כבר במצבים "מחורבנים" יותר כשהייתה לי את הקליאו שהייתה שווה בשוק משמעותית יותר לעומת המחירו היבשן, תאונה/גניבה הייתה גורמת לי לנזק של לפחות 10K ש"ח בשניה אחת.

פורסם

ולמה רק 2 תמונות?!

הוא מחכה למישהו שירים את הכפפה ויעשה לו "בוק" :wink:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קופרה ידידי, ממה יש לך לפחד? בשביל מה יש ביטוח? גם הירידת ערך של האוטו לא צריכה להפחיד אותך.

לא הבנת, התכוונתי שאני חושש להוציא סכומים כאלה לפני חתונה, רכישת דירה וכו'...

כשכל זה בפתח, אני מעדיף לחסוך קצת.

פורסם

מה שאני התכוונתי זה שלפי חישובים שעשיתי ההוצאות על המאזדה יהיו כ-10K ש"ח יותר בשנה לעומת היונדאי.

ז"א, פחות מאלפייה בחודש. בהחלט לא משהו שאי אפשר לספוג בשביל הפאן שהיא מספקת.

חתונה זה בסך הכל אירוע, לא הייתי נכנס לחובות ו/או הוצאות כבדות בשביל דבר כזה. דירה זה "חתונה" ל-20 עד 30 שנה ולכן העניין של הרכב לא אמור כ"כ להשפיע לך את ההחלטה (עוד/פחות 10K ש"ח בשנה זה אגורות כשאתה מדבר על קניה של דירה במיליונים).

פורסם

יש בזה משהו אבל ברור שיש כאן שיקולים כלכלים של הכנסות מול הוצאות.

בלי להיכנס לך לכיס, אני שמח בשבילך על הבחירה הנבונה הזאת ומקווה שבקרוב

מאד אוכל לעשות כמוך. :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ידעתי שבקרוב אצטרך לפתוח שרשור התנצלויות.

קונדסון, מרוב שאתה עוזר לי אני כבר לוקח אותך כמובן מאליו. אתה מלווה אותי כבר הרבה שנים, להגיד לך תודה רבה זה לא מספיק. נתפשר על סיבוב דאווין (הצמיגים שלי גם ככה דורשים החלפה)?

לעולם אסור לקחת דברים כמובן מאליו,

אחרת שמים לב בחסרונם רק כשהם אינם... וזה נכון לגבי כל תחום בחיים.

ראיתי את הכלה בחטף ביום שישי, מתנצל שלא היה לי זמן להתייחס באמצע אירוע הנהיגה, נראית בובה אמיתית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אומנם באיחור "קל" אבל הבטחתי עוד תמונות אז הנה:

134.jpg

135.jpg

136.jpg

137.jpg

138.jpg

155.jpg

• תוכן חדש...