Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלינק לא הועתק נכון, הנה הקישור התקין:

http://rapidshare.com/files/304059943/16_Bit_-_Discography.rar.html

תהנו, ושיהיה שבוע טוב חברים !

Girls Like It When I Hit It Sideways

• תגובות 302
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקפצה קלה, אבל לכל מי שדיבר על 16bit - הוא מופיע בקומפורט יום שישי הבא ב27/1

עוד בליין-אפ

SKILLATONE

(106FM)

NASTY HABIT

(KIDZ UP LATE)

SUBMOB CREW:

WHISKERTWISTER

SILVERMANIAC

MONSTER

KEEN

אני כבר משריין מונית:wink:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

קומפורט, פעם אחרונה הייתי שם לפני עשור, עוד כשהיה שם מטאל. :)

איך הקהל בדרך כלל, ילדודוס?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הקטע עם הקומפורט שהוא מקום מאוד מגוון בקהל ובמוזיקה שהוא נותן לה במה, בד"כ זרמים אלטרנטיביים.

מדי פעם הבנתי שבאמת יש שם מסיבות מיינסטרים של ילדים, אבל לא חוויתי בעצמי.

יצא לי להגיע לשם בתקופה האחרונה רק במקרים מיוחדים, פעם קודמת היה את borgore ו dr p שהיו שווים את זה.

במקרים כאלה, קודם כל הקהל פחות מעניין אותך, אבל גם אם כן הגילאים מאוד מגוונים החל מחיילים עד גילאי 30...

מה שבטוח שהקהל שמגיע לאירועים כאלה הוא בד"כ קהל טוב וגם אם מסתננים להפקות כאלה (כמו הספציפיות המדוברות) כמה צעירים תהיה בטוח שהם לא יעשו בלגאן ואתה לא תשים לב אליהם...

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נפתרה לי ההתלבטות אם ללכת או לא, אני עובד.

תהנו, צלמו ותעלו את הקטעים החזקים ליוטיוב.

סטיקר מגניב. :)

389879_345058342191026_108768532486676_1318020_1489599936_n.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא דאבסטפ. אבל סט רציני לגמרי:

http://soundcloud.com/mustard-pimp/mustard-pimp-catastrophe-1

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי, מבחינת הדאב היה מלוכלך כצפוי

מבחינת הקהל באמת הגיעו קצת יותר ילדי מיינסטרים בחסות הפייסבוק כנראה, אבל עדיין נהנתי..

עשיתי וידאו כ16bit עלה לכמה דקות הראשונות אבל הטלפון קרס כשבאתי לשמור:oops:

פורסם
הייתי, מבחינת הדאב היה מלוכלך כצפוי

מבחינת הקהל באמת הגיעו קצת יותר ילדי מיינסטרים בחסות הפייסבוק כנראה, אבל עדיין נהנתי..

עשיתי וידאו כ16bit עלה לכמה דקות הראשונות אבל הטלפון קרס כשבאתי לשמור:oops:

הם לא ידעו לאן הם נכנסו... ראיתי אנשים עושים אחורה פנה כשזה התחיל להיות קשה וכלמיני ילדות עם מבטים של "מה אני שומעת כרגע".

נהניתי מהאוכלוסיה, הייתה לא-מזיקה לחלוטין, והמקום עצמו לא היה צפוף מדי (לפחות למעלה).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

שמתי לב לזה גם, היה מצחיק.. אנשים ציפו לסקרילקס וכו' דברים קלים וקיבלו הלם של החיים עם הליכלוך שהיה שם:lol:

היו גם הרבה קטינות

למעלה באמת היה מרווח אבל ההגברה פחות חזקה מלמטה ששם הבאס מאיים לשבור לך צלע.

האמת שגם היה לי קשה להכנס לזה יותר מדי כי הגעתי עם חבר שזאת מסיבת דאב ראשונה שלו במקום עם הקבוצה הקבועה לאירועים כאלה והוא קצת נכנס לשוק בחצי שעה הראשונה אבל אח"כ זרם עם העניין...

בנוסף לזה שהרכב חיכה ממש בחוץ ובד"כ אני לא מגיע איתו למקומות כאלה אז הייתי בפראנויה טבעית

פורסם

נדפקה לי ההודעה - בכל מקרה, רציתי להשתמש בהזדמנות בשביל לעשות את המלצת מנהל הפורום להיום:

http://www.ebay.com/itm/New-Etymotic-Research-Ety-Plugs-Earplugs-ER-20-ER20-/390170301789?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad7f6555d#ht_833wt_838

ציוד חובה להופעות\מסיבות, ומסתבר שזה היה לא רע גם בדרך כשהנהג מונית החליט לשמוע את התוכנית של מומי לוי (??) בפול ווליום עם חלונות פתוחים.

פורסם

שלא תבין לא נכון- אני לגמריי בעד הגברה שתארגן לי מחדש את האיברים הפנימיים, זאת כל המטרה בהופעות כאלה!

• תוכן חדש...