Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב ABS פולו 16V שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, נדלקה לי באופן קבוע נורת ה ABS

ויש שגיאה במחשב לגבי נתוני משאבת ABS מחוץ לטווח.

המוסכניקים אומרים שזה יקר ולא שווה לגעת בזה. מצד שני אני חושב שזה אביזר בטיחות חשוב וגם יהיה לי קשה למכור ככה את הרכב.

אני שוקל להביא חלק מפירוקיה ולהחליף אבל אין לי מושג מה המקט של החלק, אשמח לקבל את עזרתכם

הרכב הוא VW פולו 16V 6N

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
היי, נדלקה לי באופן קבוע נורת ה ABS

ויש שגיאה במחשב לגבי נתוני משאבת ABS מחוץ לטווח.

המוסכניקים אומרים שזה יקר ולא שווה לגעת בזה. מצד שני אני חושב שזה אביזר בטיחות חשוב וגם יהיה לי קשה למכור ככה את הרכב.

אני שוקל להביא חלק מפירוקיה ולהחליף אבל אין לי מושג מה המקט של החלק, אשמח לקבל את עזרתכם

הרכב הוא VW פולו 16V 6N

הייתה לי בדיוק אבל בדיוק את אותה תקלה בABS בתקופה בה המצבר שלי היה על סף מוות.

כשאתה מניע את הרכב עם מצבר חלש, מחשב הרכב מקבל מתח נמוך מידי וזה "משגע" את מחשב הרכב ומחשב הABS

(למרות שהרכב מניע במקרה של הפולו) - אחרי החלפת המצבר לחדש הבעיה נעלמה ולא חזרה יותר.

פורסם

קצת חיפוש במנוע החיפוש של הפורום.

יש שרשור שלם, גם לשים לב להודעה מס'35

כאן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...