Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה אנרגיה מיותרת את מוציאה ולחינם...

ל'

1+

אני מתדלק בשירות עצמי, למרות שבשירות מלא יש לי הנחה של עוד 20 אגורות מהמחיר המלא לליטר (כרטיס הנחה).

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ענת, אני כבר כמה חודשים קורא את השטויות שאת לא מפסיקה לרשום פה ועל ימין על שמאל וכל פעם נדהם מחדש...חוששני שפורום הבישול והאפיה הוא בכיוון ההפוך...בהצלחה.

תראה, לדעתי היו לה כמה שרשורים מעניינים, במיוחד הסיפור ההזוי על הבוחן שגרם נזק לממסרה של הרכב הקודם שלה. מעבר לכך היו לה לא מעט שאלות שהעלתה לקראת בחירת הרכב הבא, לדעתי יותר אינטליגנטיות ממרבית השרשורים בעניין בחירת רכב, כך שנראה לי שה"מחמאות" שלך מיותרות.

הבחורה עסוקה ברכב החדש שלה - וזה לגיטימי לגמרי, ואם יש לה שאלות לא צריך להיות תוקפני כלפיה. לא כולנו זקנים, חכמים ויודעים את התורה, יש בינינו רבים שצריכים ללמוד אותה.

ולעניין פורום בישול ואפיה - אני מפנה אותך לתוכניות הטלויזיה של אהרוני, מיקי שמו ועמיתיהם - משום מה דווקא זכרים שולטים בתוכניות אלה. כאן לא סעודיה, לא כל גבר פסול לבישול ולא כל אשה פסולה לנהיגה.

אם בשביל זה את מחשבת את כל החישובים האלה (אני לא אומר את זה מתוך זלזול) אז אני יכול לחסוך לך ,

הנהיגה החסכונית ביותר שהרכב שלך יסע זה בהילוך חמישי על 90-100 (בערך 2.5 סל"ד) .

דרך אגב המתדלק לא הרס לך את החישוב פשוט אל תאפסי את הקלומטרז' עד הפעם הבאה שאת מתדלקת,

בפעם הבאה תתדלקי לבד "עד האוטומט" ותחלקי אותו דבר החישוב לא ישתנה .

אם ענת מבקשת למצוא את נקודת האיזון בין מהירות לצריכת דלק היא מעלה שאלה לגיטימית לחלוטין, כיון שגם "זמן הוא כסף". אני לא הבנתי את העניין מלכתחילה, ומשפט אחד שלה הבהיר את העניין. לי אין בעיה כזו כיון שיש לי מחשב דרך, אבל לא לכולנו רכב המצוייד בכלי זה.

ועוד תיקון קטן - המנוע לא יפעל ב-2.5 סל"ד אלה ב-2500 סל"ד. גם בעניין תנאי הפעולה האופיטימליים יש הבדלים בין מנועים שונים כך שאני לא בטוח שכלל האצבע שלך נכון לפולו המדוברת (האמת - איני יודע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לענין תצרוכת הדלק ב-100 ו-130 קמ"ש. בלי כל קשר לסל"ד ולמערכת ההנעה, הגרר האוירודינמי עולה עם ריבוע המהירות. במהירויות אלה אחוז גבוה (בתלות בעיצוב האוירודינמי של הרכב) מהדלק "מתבזבז" על גרר. עליה מ-100 ל-130 קמ"ש גוררת עליה של 70% בגרר ואי אפשר לברוח מהמחיר של זה...

פורסם

איזה מצחיקים אנשים פה.

אל תהיי עצלנית וצאי לתדלק לבד את הרכב שלך ככה לא יהיו טעויות שלא אמורות לקרות!

ועל מה את בוכה בדיוק?הדלק הזה נמצא במיכל שלך,זה לא שהוא נשפך על הרצפה.

איזה מזל שאין לך אימפרזה טורבו.

פורסם

65 הודעות על השטות הזו. אתם נורמאלייים?

מישהו אמר טרול?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...