Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוק שאומר שעד גיל 24 אם עוצרים אותך לבדיקת אלכוהול אסור שימצא בכלל אלכוהול.

תודה לעונים

פורסם

החוק עבר

הוא חל על כמה סוגי נהגים ולא רק על נהג מתחת לגיל 24

ומותר שימצאו קצת אלכוהול אצלך 50 מק"ג במקום 240 מק"ג ( בפועל מ 290 מק"ג מגישים כתב אישום ) בינשוף .

זה נוסח הסעיף

(3א) אחד המנויים להלן שלפי דגימת נשיפה, בגופו מצוי אלכונול בריכוז העולה על 50 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אוויר נשוף, או לפי דגימת דם – בריכוז העולה על 10 מיליגרם אלכוהול ב-100 מיליליטר דם:

(א) נוהג חדש;

(ב) נהג שטרם מלאו לו 24 שנים;

(ג) נהג בעת נהיגה ברכב מסחרי או ברכב עבודה שמשקלם הכולל המותר לפי רישיון הרכב עולה על 3,500 קילוגרם;

(ד) נהג בעת נהיגה ברכב ציבורי;

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
החוק עבר

הוא חל על כמה סוגי נהגים ולא רק על נהג מתחת לגיל 24

ומותר שימצאו קצת אלכוהול אצלך 50 מק"ג במקום 240 מק"ג ( בפועל מ 290 מק"ג מגישים כתב אישום ) בינשוף .

זה נוסח הסעיף

(3א) אחד המנויים להלן שלפי דגימת נשיפה, בגופו מצוי אלכונול בריכוז העולה על 50 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אוויר נשוף, או לפי דגימת דם – בריכוז העולה על 10 מיליגרם אלכוהול ב-100 מיליליטר דם:

(א) נוהג חדש;

(ב) נהג שטרם מלאו לו 24 שנים;

(ג) נהג בעת נהיגה ברכב מסחרי או ברכב עבודה שמשקלם הכולל המותר לפי רישיון הרכב עולה על 3,500 קילוגרם;

(ד) נהג בעת נהיגה ברכב ציבורי;

ואיי מסוכן!!

מזה 50 מק"ג שליש בירה?

פורסם

זה תלוי במשקל שלך ובעוד גורמים ,כעקרון 50 מק"ג זה בערך 5 לגימות של בירה, שזה אולי שמינית.

מצטער לאכזב אותך אם שתית אפילו רבע בירה ולא שליש ועצר אותך שוטר אכלת אותה.

פשוט תדאג שיהיה נהג תורן שלא שותה בכלל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
חבל שלא על כל סוגי הנהגים..

לא בטוח, אתמול חזרנו מבילוי ערב עצמאות וזוגתי שעליה בניתי כנהגת בדרך חזרה, שתתה פחות מבקבוק בירה והייתה במצב "יותר מידי עליז".

החלטתי לנהוג אחרי ששתיתי בתחילת הערב כוס קטנה של יין ובמהלכו רק בקבוק שנדי :shock:, האמת - למרות שמעולם לא נעצרתי לבדיקת שכרות ולמרות שהייתי בטוח שהכל בסדר איתי (מבחינת העירנות וההרגשה וגם מבחינת החוק), אשכרה פחדתי ונסעתי כמו צב עד הבית.

ב- 50 מיקרו-גרם הייתי מזמין מונית...

פורסם

אני למשל, לא שותה הרבה. תוסיף לזה משקל נמוך יחסית לגובה ואחוזי שומן נמוכים - ואחרי 1/3 בירה או כוס יין אני לא מסוגל לנהוג ואני יודע את זה. ועדיין לפי החוק מותר לי.

אז לדעתי החוק לא צריך לספק סף כלשהו אלא לקבוע את הסף על אפס כמו בלא מעט מדינות, כיוון שזה אישי ומשתנה מאדם לאדם.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

הסף של 50 משמעותו המעשית היא "אפס".

הסיבה שלא קבעו באמת אפס היא שלא רוצים להרשיע מי ששתה בירה לפני 8 שעות או לחלופין אכל סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום.

מי שבאמת ישתה (אפילו שליש בירה או חצי כוס יין או כל כמות מזערית אחרת) יעבור בקלות את הסף של ה50 מק"ג.

שימו לב שבניגוד לחוק של הגבלת הנוסעים שחל רק על נהגים חדשים וגם בני פחות מ21, התקנה לגבי האלכוהול חלה על נהגים מתחת לגיל 24 (אפילו אם יש להם רשיון 6 שנים) וגם על נהגים חדשים (אפילו בני 50).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הסף של 50 משמעותו המעשית היא "אפס".

הסיבה שלא קבעו באמת אפס היא שלא רוצים להרשיע מי ששתה בירה לפני 8 שעות או לחלופין אכל סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום.

מי שבאמת ישתה (אפילו שליש בירה או חצי כוס יין או כל כמות מזערית אחרת) יעבור בקלות את הסף של ה50 מק"ג.

שימו לב שבניגוד לחוק של הגבלת הנוסעים שחל רק על נהגים חדשים וגם בני פחות מ21, התקנה לגבי האלכוהול חלה על נהגים מתחת לגיל 24 (אפילו אם יש להם רשיון 6 שנים) וגם על נהגים חדשים (אפילו בני 50).

אוקי טוב לדעת נזהר מעכשיו

פורסם

בנוסף למה שכתב WIL

החוק חל על נהג ולא משנה גילו או וותקו בנהיגה כאשר הוא נוהג ברכב מסחרי ' משאית מעל 3500 ק"ג משקל כולל ועל כל נהג רכב ציבורי דהיינו מונית / אוטובוס ייעני הנהגים המקצועיים.

כן ,ולמי שעדיין מתלבט החוק עבר בתחילת דצמבר 2010.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...