Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

green monster

קבל :mm_yeah::mm_yeah:

ועוד עניין קטן, מה יהיה על העידוד והרוח הגבית שיקבלו כל אותם שעוסקים בטרור?

כמה זמן ייקח לדעתכם עד שיחטף הגלעד שליט הבא? אז מה- באחד הבא נחליט שלא מוותרים יותר (כמו שהציע מישהו באיוולת נוראית)?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם green ו dorki

עד כמה שזה כואב, יש שיקולים נוספים.

פעולות המשפחה רק מפעילות יותר לחץ ומעלות את דרישות החמאס.

אני אישית הייתי מוציא להורג אסיר בכל יום שגלעד שליט לא חוזר , עד שהוא ישוחרר.

גם אם לא בצורה קיצונית כזו, לפחות למנוע מהחלאות האלה את כל הפריווילגיות ! שיישבו שנים בצינוק בלי לראות אור יום , בלי ביקורים אלא כאלה של הצלב האדום בלבד וזה הכל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון, יש חובה מוסרית להחזיר את שליט.

אבל יש גם חובות אחרות, מוסריות, מעשיות, פוליטיות, בטחוניות ועוד, וזה תפקידה של הנהגה לראות את התמונה הכוללת ולאזן בין דרישות שונות.

מה שחבל זה שההנהגה לא מסתכלת לכולנו בעיניים ואומרת ישירות: "בתנאים הללו אנחנו משאירים אותו בשבי. נקודה."

זה לגיטימי שמשפחת שליט עושה מה שעושה בנידון, זה לא לגיטימי שכל מיני אנשי תקשורת מאמצים את האג'נדה של משפחת שליט במסווה של דיווחי חדשות, ויוצרים בזה אווירה ציבורית (או אווירה ציבורית כביכול).

הרגיז אותי, לדוגמא, איך שהעלו את עניין שליט בכל הקשור להסכם בין פתח לחמאס. עם כל הכבוד לסוגיית שליט, זו סוגייה נקודתית, זו לא סוגייה אסטרטגית, ומצבו של שליט הוא לא חלק ממערך הסיכונים, סיכויים ושיקולים שצריך לראות כשעוסקים במהלך מהותי, כמו החיבור בין הפתח לחמאס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואם חו"ח יתממש המצב ההיפוטטי שאתה מעלה, איך תסביר למשפחת שליט שעבור גולדווסר ורגב שיחררו מחבלים חיים (כולל את סמיר קונטאר שאמור היה להירקב בכלא עד אחרון ימיו, זוכרים?) ועבור שליט לא?

לדעתי הסיפור הוא פשוט:

קרנית גולדווסר הראתה למקבלי ההחלטות מאיפה משתין הדג, עשתה להם בי"ס ליחסי ציבור מהרגע הראשון, וקיבלה את מה שהיא רצתה. משפחת שליט העדיפה תקופה ארוכה מאוד (ארוכה מדי) לסמוך על זה שמקבלי ההחלטות עושים את עבודתם נאמנה וכתוצאה מכך הם שתקו וקיוו לתוצאות. כשהם התחילו לעשות רעש, זה כבר היה מעט מדי ומאוחר מדי.

יש לזה 2 הסברים אפשריים:

1. היה חיוני לקבל בחזרה את טננבאום ולתחקר אותו לגבי המידע המסווג שהוא מסר.

או לחלופין:

2. ההנהגה שלנו בימי העסקה ההיא היתה מורכבת מחבורת אדיוטים חסרי חוט שדרה שהסכימו לעסקה כזו בזיונית. לא עוד.

אם אפשר לקבל שבוי חי אז צריך לעשות את המקסימום שאפשר כולל דברים מאוד בעייתיים כמו לשחרר מחבלים.

זה חלק בלתי נפרד מהאתוס הציוני של "לא מפקירים פצועים בשטח".

אם לא, אז מדובר בעסקה אחרת לחלוטין, אני לא חושב שצריך לשלם מחיר יקר על גופה - זה לא משהו מהותי בהוויתנו ויש מספר רב של חללי ישראל שמקום קבורתם לא נודע.

ולגבי הלחץ הציבורי - אני חושב שהוא מיותר לגמרי ולצערינו הרב (אני לא מחזיק מהממשלה מי יודע מה) חייבים לסמוך על הממשלה בנושא כזה כי עצם העיסוק הציבורי בו גורם נזק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
עכשיו באירועי פתיחת יום העצמאות, וראו את זה בטלויזיה, אח של גלעד שליט לפי מה שהבנתי

(רצתי לטלוויזיה אחרי ששמעתי שהיו מהומות)גרם למהומה רבתי כאשר ניסה להגיע לבמה עם שלטים בנושא.

הם ביזו את משפחות החללים , אסור היה לעשות כזה דבר

פורסם

גם אותי זה קצת עצבן ההתפרצות שלהם לטקס, אבל אי אפשר לשפוט אותם עד שלא היית במקומם.

חשוב לומר ולקבוע שגם אם יסכימו לשלם את המחיר העצום הזה תמורת שחרורו, צריך להבהיר שזו הפעם האחרונה, שזה היה מבצע סוף עונת הפראיירים.

דווקא האמריקאים בקטע הזה חזקים הרבה יותר מאיתנו, לא נושאים ונותנים עם טרוריסטים NO MATTER WHAT.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תגיד, אם אחיך היה בשבי כמה שנים טובות, אף אחד כבר לא שם עליך *&$, ההייפ התקשורתי דעך כמעט לחלוטין, כל מה שנשאר מהקמפיינים זה חולצות ומידי פעם באז תקשורתי עלוב.

לא היית עושה הכל? לא היית עושה פשוט הכל כדי לקבל כל במה שקיימת?

מישהו שכח אותו ? הנושא הזה עולה בחדשות כמעט כל שבוע

נ.ב.

הטקס בין יום הזיכרון לבין יום העצמאות זה לא במה , יש גבול גם למחאה

הכבוד של המשפחות השכולות הוא לא משהו שצריך ללחוץ עליו כדי להשיג מטרות אישיות , הם ביזו את זכר הנופלים ואת המשפחות השכולות .

מצטער , אבל משפחת שליט איבדה את תמיכתי

פורסם

שמע, אני לא יודע כמה זה ביזה את הטקס ו"הרס" אותו, לדעתי לא קרה כלום. כל עם ישראל כואב את כאב המשפחות השכולות.

תסתכל על הצד של אחיו של גלעד. תחשוב שאתה היית במצב של אוזלת יד, חסר אמצעים, כשכל התקשורת כבר שכחה ממך.

לא באמת כל יום יש כתבה, זה דועך ונעלם במהירות ומזכיר לנו מקרים אחרים בהם כבר נמקו אנשים בשבי. קח כמה דקות ותבין מה המצב של גלעד, חייל מסכן שיושב בשבי החמאס כבר כמעט 5 שנים. 5 שנים שבהם כל יום הוא קם לבוקר ללא תקווה, כל בוקר שבו הוא כבר לא מאמין במדינת ישראל. הוא רזה, חלש, מחוק לחלוטין מבחינה פסיכולוגית. שבר אדם. להיות בכלא צבאי עשרה ימים זה גיהינום פסיכולוגי, אז להיות באיזו מערה, מאוים תמידית ע"י חמאסניקים ומוכה ללא הרף, כמעט 5 שנים?

פורסם

הדבר היחיד שמקובל במצב כזה מבחינתי הוא מבצע צבאי מתגלגל חסר פרופורציה שיגרום להם לשחרר את השבוי על מגש של כסף. בלי שום גבולות. שחיטה של משפחות החוטפים , הפצצות בלתי פוסקות, הוצאה להורג של אסירים בטחוניים (ע"י פסיקת גזר דין מוות בצורה חוקית) וכו'.

אגב, אני אישית הייתי מוכן לחתום על מסמך משפטי שבמקרה ואני נופל בשבי האוייב, שלא ישחררו תמורתי אף אחד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תסתכל על הצד של אחיו של גלעד. תחשוב שאתה היית במצב של אוזלת יד, חסר אמצעים, כשכל התקשורת כבר שכחה ממך.

לא באמת כל יום יש כתבה, זה דועך ונעלם במהירות ומזכיר לנו מקרים אחרים בהם כבר נמקו אנשים בשבי.

הסיכוי שלהם יורד ככל ששומעים יותר את השם שלהם בחדשות .

(הם מתאמצים להפעיל לחץ עלינו ועל הממשלה , במקום להיכנס בצד השני שמחזיק אותו )

פורסם

חשוב לומר ולקבוע שגם אם יסכימו לשלם את המחיר העצום הזה תמורת שחרורו, צריך להבהיר שזו הפעם האחרונה, שזה היה מבצע סוף עונת הפראיירים.

.

הטיעון הזה מזכיר לי בחורה "מגה חברותית" שמבטיחה לעצמה ולכולם שמהפעם הבאה היא תעשה את זה רק עם מישהו רציני.

חלאס - מי שרציני מתחיל מעכשיו ולא מהאחד הבא...

פורסם

עם כל הכבוד למשפחת שליט ולזה שאין דבר חשוב יותר מלהחזיר חיילים הבייתה, יש אבל, וזה אבל מאוד גדול.

אם ישחררו אותו בעסקת טיעון תמורת מחבלים חיים, אנחנו אומרים לאלה שמחזיקים בו, חד וחלק, ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים, "אתם ניצחתם, אתם רוצים שנשחרר עוד מחבלים? שום בעיה, בואו תחטפו עוד חייל"

מה יהיה עם החייל שיחטפו שבוע, חודש, שנה אחרי שיחזירו את גלעד?

מה עם המשפחות של שאנשים שנהרגו בפיגועים שבגללם אותם מחבלים יושבים בכלא?

מה עם האנשים ומשפחות האנשים שעוד ייהרגו כשאותם מחבלים בוודאות יחזרו לעסוק בטרור - הרי מה אכפת להם? מקסימום יתפסו אותם, הם ישבו קצת בכלא הציוני עם טלוויזיה ועיתונים ותפילות וכו' ואז אחרי קצת זמן יחזירו אותם בעוד עסקה, אז היי, למה לא?

הדרך היחידה לדעתי שעולה על הדעת שלחרורו של שליט היא מבצע צבאי נרחב, עם דגלים מתנוססים עם התמונה של גלעד עליהם. שידעו טוב טוב למה אנחנו באים, שידעו טוב מאוד שלא "משתלם" לחטוף חיילים ישראליים.

מבצע כזה הוא מאוד קשה אסטרטגית ולוגיסטית, אבל זאת הדרך היחידה. במצבע כזה חיילים יהרגו והם יהיו מוכנים להיהרג בשביל מטרה שכזאת, בשביל להחזיר חייל הבייתה ובשביל שלא ייחטפו עוד כמוהו. ואני אומר את זה כי הייתי במבצע כזה, ומי שלא היה מוכן, פחד, או לא משנה מה, פשוט לא נכנס.

"להוציא מחבלים להורג" אחד בכל יום עד שישחררו אותו, או במילים אחרות, לשחק צ'יקן עם מחבלים, זה לא רעיון טוב, במיוחד לא כשמי שאתה משחק מולו נכנס למשחק בידיעה מוחלטת שהוא הולך למות והוא (וגם חברים שלו, וגם מי שמושך בחוטים מאחורי הקלעים) בסדר עם זה, במיוחד בהתחשב בזה שכולם "יזכו" לתואר שהידים אחרי שיוציאו אותם להורג.

גלעד שליט, כמו רבים אחריו ולפני, וכמוני שמונה חודשים אחריו, נשבענו (ואפילו שלוש פעמים) להגן על מדינת ישראל ולחרף נפשנו למענה ולמען בטחונה. כמה קשה שזה לא יהיה, הוא כרגע מקיים את השבועה הזאת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הדבר היחיד שמקובל במצב כזה מבחינתי הוא מבצע צבאי מתגלגל חסר פרופורציה שיגרום להם לשחרר את השבוי על מגש של כסף. בלי שום גבולות. שחיטה של משפחות החוטפים , הפצצות בלתי פוסקות, הוצאה להורג של אסירים בטחוניים (ע"י פסיקת גזר דין מוות בצורה חוקית) וכו'.

מזל שזה מקובל רק אליך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
הדרך היחידה לדעתי שעולה על הדעת שלחרורו של שליט היא מבצע צבאי נרחב, עם דגלים מתנוססים עם התמונה של גלעד עליהם. שידעו טוב טוב למה אנחנו באים, שידעו טוב מאוד שלא "משתלם" לחטוף חיילים ישראליים.

אחת הדעות הבוגרות והרציניות שיצא לי לקרוא.:roll:

אני מציע גם חבורת מעודדות שתצעק "יאללה גלעד, יאללה!!!"

אפשר לחשוב שאנחנו לא חוטפים, כשזה משתלם לנו...

לא רק מבחינתך זה מקובל. אלו שיטות שהיו מקובלות גם על הגסטאפו. ללא ספק, אחד הארגונים היעילים מסוגו, ומודל לחיקוי מבחינת מבחן התוצאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואגב, לגבי החלפת השבויים לאחר מבצע קדש, הרי ברור לך שגם אז היה מדובר על טעות, וגם לאחר מכן, שנחתם הסכם השלום עם מצריים והחזרנו את סיני, ההנהגה שלנו התעקשה לשמור לעצמנו את עזה ולא לתת אותה למצרים, ותראה לאיפה הגענו היום.

ואתה בטוח בזה?

אולי המצרים לא הסכימו לקבל את עזה?

תבדוק

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...