Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וגם לאחר מכן, שנחתם הסכם השלום עם מצריים והחזרנו את סיני, ההנהגה שלנו התעקשה לשמור לעצמנו את עזה ולא לתת אותה למצרים, ותראה לאיפה הגענו היום.

אלו המצרים שלא רצו לקחת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו פעם אמר שאם יהיה חוק שמחבל או טרוריסט שנתפס במהלך פעילות טרור יקבל גזר דין מווות, זה יחסוך את הנושא של החילופיי שבויים עם "דם על הידיים" כהגדרת השב"ס.

אמרו שזה לא מוסרי ובעייתי לעתיד.

האמת, כבר יש לנו חוק כזה, הוא נקרא "חוק עשיית דין בנאצים".

והאמת, שמבחינתי אין הבדל בין הנאצים לבין מחבלים מחמאס או מכל ארגון אחר שפעלו ופועלים על מנת לרצוח יהודים רק בגלל שהם יהודים.

זה לא חוק נגד מחבלים או טירוריסטים

פורסם

מישהו פעם אמר שאם יהיה חוק שמחבל או טרוריסט שנתפס במהלך פעילות טרור יקבל גזר דין מווות,

זה כולל את המחתרת היהודית?

פורסם
זה לא חוק נגד מחבלים או טירוריסטים

זה כולל את המחתרת היהודית?

אתם שניכם מצחיקים, לקחתם משפט אחד מתוך פסקה והוצאתם אותו מהקשרו.

under construction..

פורסם
אחת הדעות הבוגרות והרציניות שיצא לי לקרוא.:roll:

אני מציע גם חבורת מעודדות שתצעק "יאללה גלעד, יאללה!!!"

אפשר לחשוב שאנחנו לא חוטפים, כשזה משתלם לנו...

אוקיי, אולי קצת הגזמתי עם הדגלים. אבל אני עדיין חושב שמבצע הוא הפתרון היחידי שמתקבל על הדעת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אתם שניכם מצחיקים, לקחתם משפט אחד מתוך פסקה והוצאתם אותו מהקשרו.

בבקשה שים את המשפט בהקשרו ותסביר "מיהו טרוריסט?".

פורסם

אני חושב שפשוט לא יודעים איפה הוא, או במידה ויודעים לא יכולים להביא אותו חי.

הוא חי זה בטוח, ברגע שחמאס שיגר את הקלטת שלו הוא בעצם ערב לביטחונו.

אני מסכים עם אחיו של גלעד, אבל חושב שזה לא באמת עוזר.

גם חמאס רוצים לגמור עם זה כבר כי הם צריכים לדאוג לו עכשיו להכל.

ודעה שלי:

באופן כללי אני לא חושב שאנחנו צריכים אסירים אצלנו, כל אסיר עם דם על הידים מקומו לא בכלא אלא לקבל כדור בראש.

אסירים ללא דם על הידים שישבו בכלא, כל השאר צריכים לקבל את המגיע להם ולקבל כדור בראש בזמן לכידתם.

קובי

פורסם
ודעה שלי:

באופן כללי אני לא חושב שאנחנו צריכים אסירים אצלנו, כל אסיר עם דם על הידים מקומו לא בכלא אלא לקבל כדור בראש.

אסירים ללא דם על הידים שישבו בכלא, כל השאר צריכים לקבל את המגיע להם ולקבל כדור בראש בזמן לכידתם.

תגדיר משפטית "דם על הידיים" ותהליך ביצוע העונש. אחרת סתם הוצאת קיטור.

פורסם

קצת קשה להגדיר זאת אבל:

מבחינתי כל מי שהסיע מחבל מתאבד, הביא לו נשק וקשור איכשהו לכך שאנשים נהרגו/נפגעו ממנו מבחינתי הוא עם דם על הידים.

90 אחוז מהמקרים המחבלים לא מרימים ידים אלא משיבים אש ובמקום יש לפתוח עליהם באש על מנת להרוג.

אני לא מתכוון להביא אותם לכיכר רבין ולהוציא אותם להורג, אלא לתת להם את המגיע להם במקום.

דוג' מאוד טובה לכך היא המחבלים שביצעו את הרצח הנורא באיתמר, ברור לכולם שצריך להוציא אותם להורג רק שלא יבצעו זאת עכשיו.

אם הייתה הוראה לירות על מנת להרוג אז כשהם שלחו יד לנשק(שאגב נמצא בבית, ביחד עם שאר המשפחה שלהם(שכבר ביצעו פיגועים)) להחזיר אש על מנת להרוג.

קובי

פורסם
הטיעון הזה מזכיר לי בחורה "מגה חברותית" שמבטיחה לעצמה ולכולם שמהפעם הבאה היא תעשה את זה רק עם מישהו רציני.

חלאס - מי שרציני מתחיל מעכשיו ולא מהאחד הבא...

אני איתך בזה , אבל כבר התחילו תהליך "מגה חברותי" .

לא רק מבחינתך זה מקובל. אלו שיטות שהיו מקובלות גם על הגסטאפו. ללא ספק, אחד הארגונים היעילים מסוגו, ומודל לחיקוי מבחינת מבחן התוצאה.

כמה נוח להכניס את הנאצים לסיפור... אמנם זה משהו שמשרת אנשי שמאל באופן קבוע כתשובה לכל שאלה כמעט ,

אבל מה הקשר ?!

מה קרה, ערבים (אין דבר כזה פלסתינים,זו המצאה) עם דם על הידיים שהוציאו להורג ישראלים בפיגועים רצחניים זה לא שיטות של הגסטאפו?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מבחינתי כל מי שהסיע מחבל מתאבד, הביא לו נשק וקשור איכשהו לכך שאנשים נהרגו/נפגעו ממנו מבחינתי הוא עם דם על הידים.

"קשור איכשהו" זו לא הגדרה שניתן להוציא מישהו להורג לפיה.

אבל בינתיים אתה מצמצם את גזר הדין מוות רק למי שקשור למחבלים מתאבדים. כלומר "סתם" פיגוע ירי לא גורר גזר דין מוות למבצע ולקשורים?

90 אחוז מהמקרים המחבלים לא מרימים ידים אלא משיבים אש ובמקום יש לפתוח עליהם באש על מנת להרוג.

אל תזרוק מספרים שאין לך מושג אם הם נכונים. זה מרדד את הדיון לרמת גנון.

אני לא מתכוון להביא אותם לכיכר רבין ולהוציא אותם להורג, אלא לתת להם את המגיע להם במקום.

ומתי ומי יחליטו את מי להוציא להורג ואת מי לא.

אם הייתה הוראה לירות על מנת להרוג אז כשהם שלחו יד לנשק(שאגב נמצא בבית, ביחד עם שאר המשפחה שלהם(שכבר ביצעו פיגועים)) להחזיר אש על מנת להרוג.

גם היום מחסלים את מי שמהווה איום, אבל תזכור שלאנשים חיים יש ערך מודיעיני.

פורסם

כמה נוח להכניס את הנאצים לסיפור... אמנם זה משהו שמשרת אנשי שמאל באופן קבוע כתשובה לכל שאלה כמעט ,

אבל מה הקשר ?!

אני לא איש שמאל, אני איש ימין. אם הגסטאפו לא מתאים לך, אתה יכול לבחור בשירותי "ביטחון" של כל משטר טוטאליטרי כרצונך.

אל תשתפן, טענה לטיעון במקום לדוגמא.

מה קרה, ערבים (אין דבר כזה פלסתינים,זו המצאה) עם דם על הידיים שהוציאו להורג ישראלים בפיגועים רצחניים זה לא שיטות של הגסטאפו?

אתה באמת חושב שמדינה יכולה לחוקק חוק על בסיס הלאום של מבצע הפשע?

תגיד, מה תעשה עם טרוריסט יהודי שרצח ערבים?

או יפני שהורג ישראלים?

פורסם

ודעה שלי:

אתה צודק במאה אחוז, אבל מה אסיר בטחוני בלי דם על הידיים עושה בכלא ?

הרי כל אסיר כזה איכשהו קשור לפעולות שגרמו לפגיעה באזרחים בישראל .

והדוגמה של יהודי שהורג ערבים היא לא דוגמה, כי אם היתה פה כזו מחתרת המדינה היתה משקיעה את כל הכח והמשאבים לעצור אותה, כי יותר קל לה להילחם עם בעיה כזו מאשר עם מחבלים ערבים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
והדוגמה של יהודי שהורג ערבים היא לא דוגמה,

היא לא דוגמא למה?

עקוב אחרי הדיון, שעוסק בקביעת חוק שיאפשר הוצאה להורג של "טרוריסט". לשם כך יש להגדיר מיהו טרוריסט ומה המעשים בגינם יוצא להורג.

להזכירך, בשל מגילת העצמאות, לא ניתן לבדל ענישה על בסיס של לאום, גזע או דת.

פורסם

אמרתי שמבחינתי כל מי שקשור בכל דרך להרג של אזרחים צריך לקבל כדור בראש, בין עם זה מחבל מתאבד או בין אם זה פיגוע ירי.

אני לא זורק סתם מספרים לאוויר, עם כל הכבוד, אתה לא מכיר אותי ולא יודע איפה שירתתי ועם מי.

נכון, חיים זה טוב מודיעינית, אבל ברגע שהם יודעים שהם ישבו בכלא, לפעמים בתנאים לא פחות טובים משיש להם אז אין להם סיבה לשלוח יד לנשק או לחלופין זה לא מונע מהם לרצות לבצע פיגועים.

אין כאן התרעה בשליחה לכלא, זה לא שהם סובלים שם.

קובי

• תוכן חדש...