Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שלפני שפניתי לפה חיפשתי בכל פורום אפשרי אך ללא הועיל ):

ולבעיה - קניתי אייפון 3GS יד שנייה מלא בשירים שאיני מצליח למחוק, עשיתי יותר מ20 סינכרונים אבל עדיין

אין קול ואין עונה,אני רואה את על השירים בתוך האייפון דרך האייטונס ממתחת ללשונית DEVICES אבל לא מצליח להוריד את ה וי

התאייאשתי

תודה לעוזרים

פורסם

בגלל שהוא יד שניה, אני ממליץ לך לעשות ריסטור, ולפתוח אייפון חדש.

על איזה גרסא הוא כרגע? תבדוק בהגדרות-כללי-אודות.

Stay Dirty

פורסם

גירסה 4.0 - ושאני מחבר הוא רוצה לעדכן אותו האם לעדכו או לא? (המכשיר פרוץ אני בחששות שינעל)

ואם אני יעשה ריסטור הפריצה וכל שאר האפליקציות לא יפגעו?

וגם אם ריסטור יש פה כמה אופציות איזה לעשות?

פורסם

לכלל משתמשי קארס פורום:

רציתי לציין מישהו מאוד מיוחד שאתם מכירים אותו בתור asafasaf !

צייצתי פה בפורום על בעיה שהיתה לי באייפון, ישר הבנאדם הציע לי עזרה, נכנס לי למחשב מרחוק

מחק לי את הגרסה של האייפון הדריך אותי ועשה לי מלא שינויים שיבואו על כולנו לטובה!

אני לא הכרתי אותו לפני גם לא מתי שהוא עזר לי וגם עכשיו לא ממש, הוא פשוט השקיע יותר מארבע

שעות על המכשיר שלי והנתקנות ושיפורים, הוא תותח על ובנאדם מלא סבלנות

(אני לא מכיר הרבה אנשים שישקיעו כ"כ הרבה זמן ועבודה על איזה משתמש שהם כלל לא מכירים)

ממש נחמד לפגוש אנשים כמוך גם אם זה בפורומים בקיצור אסף צריך אנשים כמוך אתה מלך אמיתי, תודה!

פורסם

asafasaf צריך להמליץ עלייך להדלקת משואה בשנה הבאה.:-D

באמת כל הכבוד על העזרה שאתה נותן לבורי הטכנולוגיה של הפורום.

אם כבר מדברים, רציתי לשאול אותך אם יש פריצה יציבה ל4.3 (מכשירים שנרכשו בחודש האחרון מאורנג').

במידה וכן ,אשמח אם תכין מדריך קצר כמו שעשיתה ל4.2.1 ושוב , תודה על הכל.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אכן אפשר להתגאות בזה שאסף חבר בפורום שלנו :-o

לא מכיר הרבה אנשים שיתנדבו ככה לעזור לכל כך הרבה אנשים.

אני אישית איבדתי סבלנות אחרי שפרצתי 4 אייפונים לחברים.

• תוכן חדש...