Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם זה לא קשור ישירות למכוניות אבל זה מראה מה שעשיתי כדי להיות כמה שיותר קרוב לדבר האמיתי.

אני אתן לתמונות לדבר בשמי.

למי ששואל מדובר בבניה שלי ושל אחי הכסאות מסופר לנסר שהייתה זרוקה כחלפים אצל דוד שלי.

הבניה של המתקן להגה וכו נעשו על ידנו.

מדובר בהגה G27 של לוג'יטק והמשחק שאפשר לראות בתמונות הוא Gran Turismo 5.

IMG_0172.jpg

IMG_0180.jpg

IMG_0186.jpg

IMG_0188.jpg

IMG_0162.jpg

IMG_0164.jpg

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

נחמד, גם אני מתעסק בסימולטור נהיגה, ברשותי G25 הוותיק ו GranTurismo5 , וסימולטור נהיגה בנייה עצמית אצל נגר עם כיסא של VTS...

הנה סירטון:

LFS:

GT5 DRIFT:

נ"ב על הדרך אם כבר מדבר על GT5 פתחנו ליגה חדשה ואנחנו מחפשים נהגיים רצינים, אתה מוזמן להצטרף...

תוסיף לפייסבוק OpelGSI

פורסם

איך חז"ל אמרו פעם-קטלני.

מגניב לאללה. הייתי ממש רוצה משהו דומה, אבל לצערי אין לי מקום בבית.

פורסם

הוצאתי אותו מהרכב כי הוא למכירה וסתם שינתי את התנגדיות כדי לבדוק סתם הבדלי עוצמה מאז הוא יושב שם מחכה לקונה :).

השוק חלשששש.

תודה למגיבים לדעתי יש הרבה מה לשפר בבניה שלנו קצת כיוונים יותר טובים לגובה ומיקומי הפדלים והגיר למרות שההגה והכסא אפשר לכוון

כמעט בכל מצב אפשרי. אחרי שנסיים עם הבנייה הסופית אנחנו נכנס לקוסמטיקה אם זה הסתרת הכבלים וריפודים וכו.

ותודה על ההצעה להשתתף אבל אני כל כך גרוע עדיין בנהיגה ברמות הגבוהות שיש לי עוד הרבה להתאמן לא נראה שאני אשרוד בליגות בכלל :)

JVC KW-AVX836

פורסם

אנשים לא מדמיינים איזה שיפור משחקים כמו LFS\GT עושים לנהיגה, גם במצבים יומיומיים וגם על המגבלות ומעבר. סחטיין נראה טוב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מה זו תנוחת הנהיגה הזו?

וברצינות, אם כבר השקעת בסימולציה, למה לא להתרגל לנהוג כמו בן אדם?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זה בטיפול אנחנו מגבהים יותר את הכסא כדי שיהיה יותר נוח לנהוג ובתנוחה יותר טובה.

אח שלי הכין את הכסא מתי שהייתי במכללה וראיתי רק את התוצאה כשחזרתי בסופ"ש.

JVC KW-AVX836

• תוכן חדש...