Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי פילטר שמן לרנו טווינגו שלי, נתנו לי פילטר גדול מידי ולא מתאים, ועוד ראיתי שהוא נראה גדול ואמרתי למוכר שזה נראה גדול מידי, והוא אמר שזה בסדר.

עכשיו כבר רוקנתי את השמן ואני רואה שהפילטר לא מתאים, האם יש בעיה אם אני אחזיר את הפילטר הישן , אמלא שמן חדש ואחליף את הפילטר בשבוע הבא? או שהפילטר הזה ילכלך לי את השמן וכדאי לי להשבית את האוטו עד שיהיה לי פילטר חדש ואז למלא את השמן.

כבר קראתי שאפשר להחליף פילטר שמן בלי לרוקן את השמן.

פורסם

בתוך המסנן יש כמות שמן קטנה שתתערב עם השמן החדש ולכן לדעתי, אם זה מתאפשר לך, כדאי שתשבית את הרכב עד להשגת המסנן המתאים ואז לבצע החלפת נאותה של שמן מנוע ומסנן.

אם לא מתאפשר לא נורא, רק שאת ההחלפת שמן הבאה תעשה במועד מוקדם יותר מהמתוכנן.

פורסם

לאחר התקנת המסנן בדוק אם קיימת נזילה וגם לאחר נסיעה וזהו (זה מה שאני הייתי עושה).

אני לא יודעת :x להחליף פילטר שמן ללא ריקון שמן מנוע ברכב שברשותך.

אצלי בגולף הפילטר מותקן בצורה אנכית לכן אני יכול לפרק את הפילטר מבלי שהשמן שנמצא באגן השמן ייתרוקן.

איזה כייף לי :)

פורסם

בקנגו שהייתה לי החלפתי פעם מסנן שמן ללא ריקון שמן מנוע, נשפכה כמות מזערית של שמן, בעיקר מהמסנן עצמו.

המסנן שם מותקן בחלק העליון של המנוע, והגישה אליו היא מלמעה.

אם בטווינגו המבנה דומה - לא אמורה להיות בעיה.

אם מישהו רוצה לדעת למה היה צריך להחליף מסנן ללא החלפת שמן - במסגרת טיפול כלשהו הותקן מסנן לא מקורי, וזה גרם לנורת שמן להישאר דלוקה במשך כמה שניות לאחר התנעה. הסתדר לאחר החלפה למסנן מקורי.

פורסם

החלפת מסנן לא מרוקנת את שמן המנוע וזה לא משנה גובה המסמן המותקן על המנוע וריקון שמן ממסנן לא מתאפשר בצורה מלאה בגלל השסתום החד כווני.

• תוכן חדש...