Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוות דעת על AUDI A3 1.8T 2000-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברה פה אני קורא הרבה בפורום אבל זו ההודעה הראשונה שלי אז לעניין.

אני מעוניין יותר בדגם על ה180כ"ס וידני בלבד ויש לי כמה שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם

כולם נמכרות מעל מחירון שווה לשלהם מעל מחירון ב2K-5K?ובכלל איזה מחירון יותר שימושי יד2 או לוי יצחק?

הטורבו כמה קילומטר מחזיק פחות או יותר? וכמה עולה טורבו חדש כולל הרכבה ?

יד 5 זה נחשב גבוה לרכב כזה שנת 2000?

יש בעיה למצוא חלקים קוסמטיים מוכניים והאם הם זהים לA3 רגילה או A4?

הרכב אמין? אני מודע שזה לא רכב חדש אבל אני לא רוצה לבלה איתו במוסך כל שני וחמישי.

תודה על העזרה :)

פורסם

יש לי אוודי a-3 2002 1.8t ...

אז ככה רובן נימכרות מעל למחירון..

המכוניות האלה מבחינת קוסמטיקה בפנים בדרך כלל על הפנים.מרשרשת בנסיעה פלסטיקה מיתקלפת מיתפוצצת ריפודים למשל הריפוד גג מיתנתק בדרך כלל וזה ניראה כמו וילון וגם בדלתות זה קורה..

בקשר לתקלות הכל תלוי איך הרכב טופל..המכוניות העיקרון אמינות ולי אין שום בעיות.

לקשר לדגם של ה 180 לדעתי חבל לשלם עוד שיש לך את ה 150 ועם ציפ אתה תהיה באזור ה 200 כוח סוס.

בקשר לטורבו..כמה הוא מחזיק אין לי מושג..טורבו לא אמור להדאיג אותך יש הרבה חברה שעשו פרוייקטים ומוכרים את שלהם..ככה שתמיד אפשר לימצוא משומש .

אם יש לך עוד שאלות דבר איתי בפרטי.

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

עם ה1.8T 150 כ"ס אין סיכוי שתגיע רק עם צ'יפ ל200 כ"ס. אם כבר עם ה180 תגיע עם צ'יפ ל200 כ"ס

לדעתי תכוון על ה1.8T 180 כ"ס, ההבדל לפי מיטב ידיעתי הוא לא רק בניהול מנוע, אלא גם בדברים אחרים, למשל טורבו.. (K03 לעומת K03S)

חוץ מזה שהרכב יחסית כבד וכל תוספת של כ"ס ומומנט יוסיף לרכב

בקשר לידיים, לרכב ספורטיבי זה סביר בהחלט, אנשים תמיד מחפשים רכבים יותר מהירים ו/או יותר חדשים או שסתם נמאס להם ורוצים להחליף..

מציע לך לבדוק גם לאון טורבו 03-05 שמגיע רק עם ה180 כ"ס או גולף GTI MK4 שמגיעה גם ב150 וגם ב180 כ"ס

בהצלחה

• תוכן חדש...