Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי התייעצות חשובה ודחופה, היום נסעתי עם סאניאנג רקסטון 2005 נסעתי נסיעה רגילה לחלוטין ןהאצתי משמונים למאה לצורך עקיפה כשלפתע התחלתי לשמוע רעש מוזר במנוע רעש חלול כמו רעש של חור באגזוז שבא מאזור המנוע או הפדלים כמו כן במקביל החל לצאת עשן שחור מהאגזוז ווכך כל פעם שהאצתי וגם הרגשתי ברכב שהוא מתאמץ שהוא לא נותן פול פאוור אבל הטורים לא העידו על כך הכל היה כרגיל גם התייחסתי לדלק ובדקתי שמן מים הכל היה פיקס עצרתי במוסך קרוב אליי אך הוא היה סגור והקפצתי את אחד המוסכניקים אחרי סיבוב באוטו הוא אמר שכן משהו מוזר אבל העשן לא כזה נורא ואין משהו קריטי אבל צריך לבדוק מה קורה כי נדלקה מנורה אדומה שאומרת צ׳ק ויש ללכת למוסך מורשה ולחבר למחשב לזהות את התקלה העניין הוא שהאוטו לא שלי של בן זוגי שבחו"ל כרגע ואין לי איך ליצור איתו קשר ואני מפחדת ללכת למוסך ושסתם ידפקו לי מחיר על כלום אז אם תוכלו לעזור לי אםנאתם מזהים את הבעיה ולתת לי טיפים שאני יהיה חכמה יותר במוסך וסדר גודל של מחירים תצילו אותי מגירושים :) 

פורסם

זה לא סאן יאנג (הקטנוע) זה סאנגיונג!!! תגיד, אתה לא יודע את שם הרכב בו אתה נוהג? נו טוב, עם ישראל חובב ההגה וההגהה...(דוגמאות נוספות לשיבושים: קאיה, מיציבושי, אפל-האוס, רנו קנגורו, וכו')

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

קארין שלום.

קשה מאוד עד בלתי אפשרי לפתור בעיה שכזו דרך האינטרנט.

לא ציינת האם הרכב עם נפח 2.7 או 2.9 ליטר וק"מ.

בכל מקרה התופעה שאת מתארת לא תקינה. לפעמים כדאי להימנע מהמשך נהיגה ע"מ שלא לגרום לנזק נוסף.

היות והיה ברשותי רכב שכזה (וזה בטח לא דראק, כפי שכתב כאן מישהו).

אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה שמבין ומכיר את המכונית.

אני טיפלתי במוסך מרום בהרצליה (מדינת היהודים 66 9581355 - 09) - תרימי טלפון ותתיעצי עם יוסי מנהל המוסך. המחירים שלו היו תמיד הוגנים ורמת ההכרות שלו עם הרכב גבוהה. את מוזמנת לציין בפניו שהפנה אותך "אבי מסינגפור" אם זה לא יועיל זה לא יזיק.

קבלי גם המלצה על מוסך השלושה ברחוב גולומב 25 בדרום ת"א. מנהל המוסך, אבי. מאוד מקצועיים, אבל לא זולים.

אנא עדכני בגמר התיקון, כיצד נפתרה הבעיה.

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
זה לא סאן יאנג (הקטנוע) זה סאנגיונג!!! תגיד, אתה לא יודע את שם הרכב בו אתה נוהג? נו טוב, עם ישראל חובב ההגה וההגהה...(דוגמאות נוספות לשיבושים: קאיה, מיציבושי, אפל-האוס, רנו קנגורו, וכו')

זה לא הוא זו היא והרכב לא שלה , הבחורה ביקשה את חו"ד אנשי הפורום זו לא סיבה ללגלג.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

ומרסס דפוק לא עושה רעש? לחץ הזרקה גבוה מידי לא גורם גם לרעשים? גם דחיסה לא תקינה במנוע תגרום לעשן שחור ורעשים במנוע דיזל. צריך לאבחן את הרכב במוסך כי אין מספיק מידע כדי לקבוע מי צודק.

• תוכן חדש...