Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,החלפתי את הרוקפורד שלי HE2 כיודע ראש בראש על דאבל פולס אודיו (אני יודע פולס כן....) כל אחד 250RMS..

האלטרנטיבה הייתה שהוא לא ניכנס כמעט באף רכב כמו שצריך צריך להשכיב תתיבה וכולי וזה לא מתאים לי,לכן הלחתי על זה גם יותר עוצמה והוא הוסיף לי 300שקל...אז ככה שאני חושב שיצא אחלה.(מה גם שקניתי את הרוקפורד ב40ש"ח אז ככה שיצאתי מורח ביותר.והוא היה ישן שנת 99' העדפתי להיפתר ממנו למרות שהיה טוב..)

דרך אגב שלא תחשבו שאני משאיר אותם..איזה סאבים אתם ממליצים לי לקנות? זולים נצילים וחזקים? כמובן שכל אחד יהיה שני סלילים של 2אוהם כדי שאוכל לעבוד עם המונו שלי ב2אוהם,או כל אחד סליל בודד של 4אוהם זה גם טוב.

האמת יש לי CVR אחד כבר שהוא מתאים לי בסלילים רק להביא עוד אחד וזהו יהי הלי דאבל CVR..מה אתם אומרים הם יעבדו טוב על R500שלי של רוקפורד?

אם לא ממליצים איזה אלטרנטיבה אתם ממליצים לשדרג?

ג'ינו.

Photo1151.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הוא לא צריך לחכות לתגובה של סרול.

אני יכול להגיד לו בדיוק מה שסרול היה אומר!

מצווין שמכרת את הרוקפורד משנת טרפפה אבל בכלל לא טוב שהבאת את שני הוופרים ולא יוצלחים האלה.:screwy:

תשקיע טיפה ותביא משהו יותר רציני! ויותר נצילים וחזקים אם זה מה שאתה אוהב!

זה מה שבערך סרול יגיד. אולי אני רק שיפרתי דברים.:wink:

אבל בכל מקרה תתחדש! גם זה משהו חדש!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

ג'וניור אני יודע שהם זבל הבאתי אותם שיהיה לי לשידרוג לדאבל..מה אתה ממליץ נשמה להביא עוד CVR וזהו או ללכת על משו אחר?

ואי סרול הזה מקפיא לי את הביצ#ם..

הונדה95-זה מה שאני עושה יש לי CVR אחד כבר,אני חושב להביא עוד CVR אחד ושיהיה דאבל CVR אבל אני לא יודע איך המגבר יקבל את זה..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אלכס - עמך הסליחה

:-P

ג'ינו

תתחדש ותהנה :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להחליף HE2 15 בזבל הזה,זה מעשה טיפשי ביותר.

בנתיים יש רק תמונות של סאבים בחדר שלך,יש גם תמונות של הסאבים והמגבר מורכבים באוטו.?

או שאתה משדרג \משנמך עוד לפני שאתה מרכיב.

פורסם

לא ממש הבנתי אותך?!?!

מה הקשר לשרשור של סאב של פוקל לזה?!?!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

הקו האדום הזה בסמל בלבל אותו :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ג׳ינו מה זה הדבר האיום הזה,

רכשת את זה מאיזה בחור עם מיצובישי לנסר

וזה היה קשור אצלו בשרשראות בבגז׳?

כן גבר,תקשיבו,הסאב HE לא ניכנס כמעט לשום אוטו שניסיתי הוא מגושם אז לפי דעתי לקחת אליו דאבל עדיף מבחינת מקום,הבחור הרוויח זה בטוח אבל לא זה לא משנה..אני מביא עוד קיקר CVR אחד ויהיה לי דאבל CVR SPLכמו שאני רוצה..

בעירון הם הולכים להיות באוטו בנתיים,עם קומפוננט רוקפורד P156 לא זוכר בדיוק את הדגם ואחוריים מאותו הדגם של רוקפורד גם ומונובלוק של רוקפורד פריימ R500.1..

ג'ינו

פורסם

מה הרווחת בהחלפה הזו?

שני סאבים גרועים בעלי ערך נמוך?

תיבה במידה מאוד ספציפית שלא בטוח שתתאים לסאבים שתבחר?

היה עדיף למכור את הסאב במחיר טוב, להחליט אילו סאבים אתה רוצה ואז לקנות/לבנות להם תיבה.

אבל לא בוכים על חלב שנשפך.

המגבר שלך יזיז שני CVR אבל הם לא יישמעו במיטבם, כי הם לא הכי נצילים ודורשים 300-350 RMS לפחות כדי להישמע טוב ולא רק להישמע, אלא אם כן אתה מתכנן שדרוג של המונובלוק מאוחר יותר, ואז זו יכולה להיות אפשרות סבירה.

אני אישית הייתי הולך על דאבל JBL, סאבים נצילים ולא רעים בכלל ביחס למחיר הנמוך שלהם. בתיבות הנכונות הם יכולים להישמע די חזק ויותר מוזיקליים מאשר CVR.

מקווה שתחליט מה טוב בשבילך :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יותר כדאי לי להביא עוד CVR כי יש לי אחד כבר ולהביא זוג JBL יעלה לי יותר ולא מתאים לי הבזבוז..זה ישמע טוב שתיהם..

פורסם

:-(

אחרי מסע ההפחדות שלכם ,ציפיתי בחשש ששרול מיודענו יסקול את הבחור החביב סקילה לצורך חינוך מחדש כולל וידוא הריגה על כל צרה שלא תבוא...:lol:

אבל איזה צדיק האיש הזה! כולה הערת אב סלחן לבנו הסורר ושום תגובה זועמת או פליק לסדר את החשיבה של ג'ינו.:twisted:

ג'ינו,אני מבין את התלהבותך ורצונך לממש במהירות פנטזיות אבל החיפזון מהשטן וכדאי שתקשיב לשני ":הישראלים":ג'וניור ושרול כי איתם תגיע רחוק במינימום טעויות.

בהצלחה

ליאור

פורסם

אתה הולך ראש בקיר.

אנשים שיכולים להוציא, תואר פרופסור במערכות לרכב, ממלצים לך על דברים.

ואתה מעדיף לשחק בקקי.

• תוכן חדש...