Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון יש את הפרסומות על האוטובוסים שהם מדבקה גדולה שמחסה את רוב הפח וגם חלק מהחלונות אבל מבפנים רואים מה יש בחוץ אולי מישהו יודע איפה עושים את הפרסומות הללו???

תודה רבה :wink:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

מדובר במדבקה מחוררת.

מקום נוסף שישמח לעשות לך באיזה צורה שרק תרצה ובמחירים נורמאלים ולא בשמיים

היפרשלט , ברח' שטמפר בפ"ת (קצת לפני המשטרה)

פורסם

תודה

אבל אולי מישהו מכיר עוד מקום באזור כמה שיותר קרוב לרחובות, ראשון לציון, נס ציונה, גדרה , אשדוד, ועוד...

GET RICH OR DIE TRYING

פורסם
תודה

אבל אולי מישהו מכיר עוד מקום באזור כמה שיותר קרוב לרחובות, ראשון לציון, נס ציונה, גדרה , אשדוד, ועוד...

ראשון נמצאת במרחק 10 דקות נסיעה מפ"ת הכל במרכז.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
תודה

ראשון נמצאת במרחק 10 דקות נסיעה מפ"ת הכל במרכז.

לא כשאתה נוהג בפיאט 127 :twisted:

פורסם
מדובר במדבקה מחוררת.

מקום נוסף שישמח לעשות לך באיזה צורה שרק תרצה ובמחירים נורמאלים ולא בשמיים

היפרשלט , ברח' שטמפר בפ"ת (קצת לפני המשטרה)

מקום מצוין אני קניתי אצלו כמה דברים לא גדולים אמנם.

כדאי אולי שתברר קודם בטלפון הכל אם אתה רוצה אני אשיג לך מספר אחרי זה תגיע זה ממש לא מסובך מרחובות.

צביקה

פורסם

תודה לכולם חוץ מלזה שצוחק על האוטו שלי שהוא אפילו לא יודע מה זה פיאט 127 לו מגיע עונש (חחחח)

GET RICH OR DIE TRYING

פורסם
תודה לכולם חוץ מלזה שצוחק על האוטו שלי שהוא אפילו לא יודע מה זה פיאט 127 לו מגיע עונש (חחחח)

חחחחחח מזה פיאט 127???? :twisted: (בצחוק גבר)

חחחמזה סימני פיסוק....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

איזה עונש? סיבוב על האוטו שלך? :twisted:

ידידי, אני נסעתי על 127 עוד כשאתה היית בשא"ש. ואת האמת, יש לי פינה חמה בלב למכונית הזו, כשהיא במצבה המקורי ולא מנסים לעשות ממנה מה שהיא לא.

קח ת'חיים בקלות, ותהנה מהאוטו! הוא כבר נדיר, והראשונות כבר קלאסיות.

פורסם

אל תידאג אני לוקח את הכל ביצחוק אתה יכול ליצחוק כמה שבא לך כי לי זה באמת לא משנה שום דבר.

אבל אהבתי את הבדיחה שעשית מכל העיניין פה.

:wink:

תודה אנשים

GET RICH OR DIE TRYING

• תוכן חדש...