Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום כולם!

שמי בוריס, ואני סטודנט להנדסת מכונות בב"ש.

כרגע נוהג על פליסיה 1.3, שאם לא יהיה לי משהו יותר טוב לעשות, אכין אותה למירצי ראלי בתור פרוייקט גמר (ובהנחה שהחוק יעבור עד אז)

אוהב להתפעל ממכוניות, אבל מעדיף אופנועים...

פורסם

אהלן. אני נדב, בן שבע עשרה וחצי מכוכב יאיר. הרישיון שלי טרי-טרי, הדיו עדיין לא התייבש :-D

כרגע נוהג בפיאט פונטו של אבא. היא הרבה פחות בנאלית מהאוקטביה שלמדתי עליה ואני נהנה ממנה מאוד.

פורסם

שלום לכולם!

קוראים לי אליקו אני בן 25 מחולון, עובד בטבחות (לכל מי שרוצה מתכונים אז בכיף).

נוסע כרגע על פורד אסקורט 95.

תחביבים- רכבים.

פורסם

אהלן, אני אופיר. אני שוכן בת''א, אני בן 14 ואני נוהג על קורקינט ממונע - טרקר. אני מקווה שבעתיד אצליח לגייס מספיק כסף על מנת להגשים את חלומי. אלפא רומיאו GT משלי.

פורסם

פוסוחוב לב,בת ים,לפני שבוע הבאתי צעד גדול,ועברתי מרנו קליאו לסאאב 9000 CC,וקיבלתי "ג'ננה" להשקיע את החיים ברכב הזה,ללמוד אותו מ א' עד ת' . !:)

פורסם

אייל ,רחובות

פעם - קליאו ספורט 172:-D

היום - קולרולה לבנה...:|

שלום לכולם, מישהו מכיר אתר עם רשימה של כל הדגמים והגרסאות של כל היצרנים של כל השנים?

פורסם

אוקיי,אז שמי האמיתי הוא מתן ,ואני סטודנט לתואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה..בעלים לטויוטה יאריס SOL 2009 כרכב ראשון..במקור מחדרה,כרגע בחולון לומד ב HIT.נרשמתי לפורום הזה אחרי ששוטטתי בו כמה וכמה חודשים כקורא של חוות דעת ושל עצות של הפורום לפני שהחלטתי לקנות את היאריס שלי..ראיתי את הפורום והחלטתי להישאר :-)

זהו בערך,נעים להכיר :-)

• תוכן חדש...