Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בלוח השעונים שפתאום שעון המהירות הפסיק לעבוד, שעון הטורים, חום מנוע, ודלק עובדים כרגיל.מישהו יודע אם אני יחליף לוח שעונים קומפלט לחדש/מפירוק , הקילומטר'ז ישתנה?

ואם יש למישהו המלצה מה לעשות אני ישמח.

שבת שלום, חג שמח!

פורסם
יש לי בעיה בלוח השעונים שפתאום שעון המהירות הפסיק לעבוד, שעון הטורים, חום מנוע, ודלק עובדים כרגיל.מישהו יודע אם אני יחליף לוח שעונים קומפלט לחדש/מפירוק , הקילומטר'ז ישתנה?

ואם יש למישהו המלצה מה לעשות אני ישמח.

שבת שלום, חג שמח!

זו התופעה היחידה?

יכול להיות שהבעיה שלך היא בחיישן מהירות שיושב על הגיר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מדובר בחיישן מהירות על הגיר עלות 260 שקל לפני עבודה כך שלא כדאי לקנות משומש....

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

בדרך כלל ברכבים האלו זה לא חיישן המהירות שעל הגיר אלא מנוע הצעדים שמזיז את המחט בלוח השעונים. עלות התיקון - 400-500 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ערב טוב וחג שמח.

בהחלט צביקה צודק.

מדובר במנוע צעד של מד המהירות, לא חיישן המהירות.

היה לי פג'ו 206 XT וסבלתי מבעיה זו, אני פירקתי את המוע צעד בעצמי והחלפתי אותו בחדש שקיניתי במכון ספידומטרים (אגב לשם כדי לפנות ולא למוסך כי אין להם מושג והם גם פונים בעצמם למכון כזה.)

המשך חג שמח.

פורסם

החלפתי את החיישן מהירות שמעל הגיר וזה לא עזר, החלפתי גם מנוע בתוך הלוח שעונים של מחוג המהירות וזה גם לא עזר, האופציה היחידה זה מנוע צעדים מה שצביקה ואלעד אמרו, יש לכם מושג איפה יושב החלק ואיך הוא נראה שאני יוכל להחליף אותו בעצמי?

פורסם

המנוע הזה יושב בחלק האחורי של לוח השעונים. אפשר לפרק אותו לבד (אני עשיתי זאת די בקלות). הבעיה היא שמצאתי רק מכון ספידומטרים אחד שהסכים למכור לי מנוע כזה, וגם הוא לא הסכים למכור לי את המנוע לבד אלא למכור לי מנוע+עבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה.

אותו דגם רק שנת 2001,

מחליפים מנוע צעדים / מתקנים אותו

עלות בערך של 400 שקלים +מע"מ תלוי במכון

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תוכן חדש...