Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין מערכת ולהריץ חיווט למגבר מאחור ,כחלק מהעניין אני נידרש לקבע את המגבר בגב המשענת האחורית ברכב,ולצורך כך אני צריך להשעין למטה את משענת הגב בכדי לאפשר לי את הגישה לצורך קיבוע המגבר בגב המשענת הניסתר.

חיפשתי את ה2 קליפסים המפורסים שמושכים אותם כלפי מעלה על מנת לאפשר תזוזה של המשענת גב כלפי המושב למטה,אצלי בקיה ריו הבחנתי שאין את אותם קליפסים מוכרים,השאלה הנישאלת האם יש דרך להשכיב את המשענת?

נ.ב:

נוסף על כך קראתי בספר רכב ושם מצויין הקליפסים המפורסמים ובכובבית ציינו שהדבר לא מצוי בכל הדגמים[יש לציין שלי יש את הדגם ה"מפואר-עלק" של הריו LS,ככה שדי ציפיתי למצוא את הקליפסים]

יש לכם רעיון?עיצה, ניסיון חיים?

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...