Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כבר תקופה לא קצרה אני מתלבט בין רכישת פאסאט 1.8T לבין 1.9TDI מהשנים 2002 - 2004.

על שני הרכבים קראתי ביקורות טובות (על המנועים ,איכות החומרים וכו') אך עדיין ישנם כמה נושאים(או נושא אחד - אחזקה) שחסר לי מידע לגביהם והם:

1. אחזקה מכנית - בשני הרכבים יש מגדש טורבו וגיר אוטומט זהה(ובעייתי - עדין) , בדיזל יש גם משאבת הזרקה שתיקונה לא

זול. מהי העלות של תיקון הרכיבים הללו(במידה שצריך להחליף/לתקן אותם)? ומה האורך חיים הממוצע שלהם

(ק"מ/שנים)?

2. דלק - כולנו מרגישים את עליית מחירי הדלק (והאוצר לא אמר עדיין את המילה האחרונה...) ולכן ל-TDI יש כאן יתרון מוחלט!

אך עדיין אין לי נתונים מאנשים שמחזיקים את הרכבים הללו - מהי צריכת הדלק של שני הרכבים בתוך העיר(אני ממעט

לצאת מהעיר)?

3. טיפולים שוטפים - האם יש הבדלים גדולים בין הטיפולים השוטפים של הרכבים(טיפול קטן/גדול)? וכמה עולה טיימינג בשניהם?

אני יודע שאת כדאיות הרכישה של אחד משני הרכבים אוכל לדעת רק אחרי שיהיו לי הנתונים הנ"ל וכאן אתם יכולים לעזור הרבה.

מעבר לכך אשמח לשמוע על שני הרכבים בכלליות מאנשים שמחזיקים אותם או כאלו שהיו בבעלותם רכבים כאלו בעבר.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

עלויות ההחזקה הם זהות עם שני המנועים ,

במנועי הדיזל אין משאבת הזרקה ,מנועי הדיזל בשנים אלו הם מטיפוס "מזרק משאבה"

מנועי הדיזל עדיפים יותר ויש להם יתרונות רבים ,הם אמינם מאד,חזקים מאד, וחסכוניים .

בגדול אם החיספוס והרעש של הדיזל לא מפריעים לך אז מנוע הדיזל עדיף .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...