Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה להופעה - לורנה-בי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אני חובב הגה מושבע כמו רובכם, אבל היום רציתי לספר על משהו קצת אחר.

כבר מספר שנים שאני מלווה להקה ישראלית צעירה ששמה לורנה-בי. הכרתי את הסולנית/מייסדת/כותבת/יוצרת של הלהקה קצת לפני, והיא אחד האנשים המוכשרים והאמביציונים שהכרתי בחיי. ליוויתי את ההרכב הצעיר מתחילת דרכו, שהחברה עוד רק למדו להכיר אחד את השני ולעבוד ביחד, בתור צלם חובב שמתעד את מרבית ההופעות שלהם בתל אביב, ירושלים, חיפה וכמעט כל מקום אליו הגיעו (זה גם תמיד תרוץ טוב לנהוג עוד קצת קילומטרים...). אמנם אני קצת משוחד, אבל ראיתי אפילו אנשים שלא שמעו עליהם מעולם נחשפים אליהם פעם ראשונה בהופעה ויוצאים גדולי המעריצים - החברה פשוט נותנים הופעות מעולות, מלאות אנרגיות ומוזיקה מעולה.

ב-30 לחודש הם מוציאים את האלבום הראשון שלהם (שהוא אחד האלבומים הטובים שיצא לי לשמוע, בטח "מתוצרת הארץ"), ומשיקים אותו בהופעה חגיגית בתאטרון תמונע בתל אביב. כולכם מוזמנים. קצת אחרי ההופעה אגב, החברה קופצים לתת בראש באנגליה. אני מצרף פה לינקים לשני קליפים - החדש שיצא רק לפני כמה ימים, והקודם שיצא בסוף דצמבר. שווה שמיעה - אולי ימצא חן בעינכם. ואם אהבתם - נשמח לראותכם בתמונע בסוף אפריל.

I am something

http://www.youtube.com/watch?v=i99o9xJDYsM

Swallow my gum

דף האירוע של ההופעה:

http://www.facebook.com/event.php?eid=174321935950918

חג שמח!

ניר

פורסם

תודה על השיתוף.

אני לא מחובבי הז'אנר, אבל מהקישורים שלך נראה שהם לא נופלים ברמתם מכל להקה בינלאומית אחרת בסגנון הזה.

מאמין שעם ההנהלה הנכונה וקצת שיווק חכם הם יגיעו רחוק. העיקר לא לכוון נמוך (כלומר ישראל וגלגל"צ) אלא לבסס

את עצמם בסצינה הבינלאומית. בימינו, עם הרשתות החברתיות, עם ספוטיפיי ואייטונס, אין סיבה שלהקה כזאת לא תצליח.

רק בקשה קטנה: אנא, שלא יקראו לעצמם "הרכב" ו"יוצרים". הם מוזיקאים ששייכים ללהקה, כל השאר זה פוזה מיותרת

של עאלק-אמנים. אמנם אני מקדים פה את המאוחר, אבל אני רואה שזאת התנהגות נפוצה בקרב מוזיקאים ישראלים, ולא

הייתי רוצה לראות את זה אצל חבר'ה מוכשרים באמת, פשוט חבל.

שיהיה בהצלחה, וחג שמח! 8)

פורסם

תודה. ולי אין ספק שהם יצליחו.

ודרך אגב, הבחירה במילים "הרכב" ו-"יוצרים" היתה שלי, לא שלהם, אבל לקחתי לתשומת ליבי את הביקורת. 8)

חג שמח,

ניר

• תוכן חדש...