Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שני, המונע אחת לשבועיים. לאחרונה ניתקלתי במצב בו כשאני מנסה להתניע (אחרי שבוע או שבועיים), המצבר חלש ולא מניע. שמעתי שישנם פיתרונות ל"הארכת" עמידות המצבר. אציין שהפיתרון של טעינה איטית, לא אקטואלי מבחינתי הואיל והרכב חונה רחוק ממקור חשמל, בשטח ציבורי פתוח. האם רכישת בוסטר התנעה הוא הפיתרון? אשמח לשמוע על פיתרונות והמלצות פעולה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

בוסטר יעזור לך להניע אותו, לא לשמור עליו. ניתוק המצבר (לא מומלץ ברכבים מודרניים) יקטין את הפריקה למינימום ויכיול להיות שזה יספיק לך. יכול להיות שהבעיה אצלך היא שכשאתה מניע המצבר לא מספיק להיטען כמו שצריך.

בכל מקרה אין פתרון אמיתי פרט לטעינה צפה, שאמרת שאצלך היא איננה רלוונטית.

פורסם

בזמנו היו פרסומים למטען קטן סולרי שמחובר למצת הסיגריות וכו' וכך מסייע לשמירת המצבר

מפני פריקתו לרכב עומד לא שימוש זמנים ארוכים.

איני יודע עד כמה זה יעיל, אבל נסה למצוא זאת ולרוכשו ואולי זה אכן יהיה יעיל:

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=14638&stc=1&thumb=1&d=1091574794

בהצלחה בברכת חג שמח - רפי לין

פורסם
יש לי רכב שני, המונע אחת לשבועיים. לאחרונה ניתקלתי במצב בו כשאני מנסה להתניע (אחרי שבוע או שבועיים), המצבר חלש ולא מניע. שמעתי שישנם פיתרונות ל"הארכת" עמידות המצבר. אציין שהפיתרון של טעינה איטית, לא אקטואלי מבחינתי הואיל והרכב חונה רחוק ממקור חשמל, בשטח ציבורי פתוח. האם רכישת בוסטר התנעה הוא הפיתרון? אשמח לשמוע על פיתרונות והמלצות פעולה.

הפיתרון לפי דעתי היא ניתוק המצבר מהרכב וחיבורו למטען אחזקה באיזור מאוורר בבית.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

המצבר מתרוקן לא בשל פריקה עצמי (בהנחה שהוא תקין) אלא בשל צרכנים ברכב שפעילים כל הזמן.

הייתי מתמקד בהפחתת זליגה זאת למינימום

אתר את הצרכנים האלו ותוודא שכולם נחוצים לך בעת חנית הרכב

אם הם לא נחוצים לחניה נסה לנתקם (ראיתי כמה התיחסויות לכך בפורום)

עמידות בזליגה זאת תשתפר (אבל לא תיפתר) אם תקנה מצבר עם קיבול גבוה יותר.

חשוב שתדע שהפריקה העמוקה יחסית שהמצבר חווה אצלך הורסת אותו ומקצרת את חייו משמעותית

למעשה מצבר שמניע כל בוקר ונטען מייד בנסיעה מספקת יאריך ימים יותר מהמצבר שלך שמניע אחת לשבועיים ובשאר הזמן ניפרק.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...