Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים רכשתי רכב ובו ישנה קודנית אשר ה* בה מהבהבת בתאורה אדומה,הרכב מניע ללא הקשת קוד בקודנית,עד פה הכל בסדר העיניין הוא שמרגע ההנעה ישנו ציפצוף מהקודנית למשך 30 שניות והציפצוף נעלם,ברצוני לבטל ולפרק לגמרי את הקודנית!

השאל הנישאלת היא האם במצב הנתון,יש באפשרותי פשוט לפרק ולחתוך את הקודנית והחיווט בכניסה אליה וזאת בכדי לבטל את אותו צליל טורדני שמשגע אותי 30 שניות מרגע ההתנעה ?

האם יש סיכון בפעולה הזו לכך שהרכב לא יניע לאחר ניתוק הקודנית ע"י חיתוך הכבל שמתחבר אליה במצב הנתון[מזכיר שהרכב מניע ללא צורך בקוד ולחיצה על כפתורי הקודנית]

נ.ב:לא ידוע לי הקוד של הקודנית ואיני צריך אותו במצב שלי ,מזכיר שוב:הרכב מניע ללא הקשת קוד.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מבין שגם אצלייך הקודנית הייתה מהבהבת באור אדום בלחצן *,ללא השפעה בזמן הנעה ונסיעה,רעש טורדני למשך 30 שניות?

פשוט חתכת את החיווט היוצא ממנה ?

מה בדיוק עשית[איך ומה השלבים שעשית כדי להסיר לצמיתות?]

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש לנו בעבודה רכבים אשר מחוברים לאיתורן וכל עובד שלוקח את הרכב

אמור להקיש כמה מספרי זיהוי עצמי,

הרכב כן יניע (כי זו לא קודנית) גם במידה ולא מקישים את המספר,

והצפצוף מפסיק לאחר חצי דקה או דקה גם אם לא מקישים שום מספר (בדומה למה שאתה מתאר).

שורה תחתונה, אולי זו בכלל לא קודנית ?

so far so good so what

פורסם

כנראה שהקודנית נוטרלה ע"י מעקפים.

אני ממליץ לא לחתוך את לוח המקשים (אגב הצפצוף הוא מיחידת ה"מוח" כך שזה לא יועיל), אלא לבצע ניטרול מסודר של הקודנית כולל ביטול אספקת המתח באופן מסודר, ביצוע גישור מסודר עם הלחמות ושרינקים לכל הניתוקים הישנים והוצאת כל חלקי הקודנית וצמות החיווט שלה אל מחוץ לרכב.

רק כך תוכל להיות בטוח שלא יתעוררו תקלות שימנעו את הנעת הרכב בעתיד או חו"ח יגרמו לשריפתו/לקצר שיזיק למערכות יקרות.

נטרול כזה הוא הרבה פחות מסובך ממה שאתה חושב, ותוכל לבצע אותו בעצמך עם הרבה סבלנות ומעט ידיים טובות.

לפני הכל- שים לב רק שהביטוח שלך לא דורש קודנית עובדת כדי לבטח את הרכב- במקרה כזה אינך מכוסה גם עכשיו, ומומלץ לגשת למתקין מוסמך שיבצע התקנה חדשה ונקיה של קודנית איכותית.

בכל מקרה- לשאלתך- אין חשש מעקירת לוח המקשים, הקודנית כבר מנוטרלת. לעומת זאת, התעסקות חסרת זהירות עם מוח הקודנית בהחלט יכול לגרום לנזק שימנע מהרכב להניע.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...