Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה שלי היתה לשאול האם זו תופעה מוכרת, אפילו בקטנה, או שזה משהו שמחוץ לסקופ אפילו בעסקי הרכב.

כמובן שלא התכוונתי להתייחסות למקרה הספציפי הזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בגלל שהחלפת המנוע כנראה נעשתה בצורה לא חוקית לכן היא לא נרשמה...הרי אסור להתשמש בחלקים מפירוק לרכבים פחות משנתיים על הכביש....וזה לא הפעם הראשונה שאני נתקל בדברים האלו אצל חברות הליסינג...!!!

פורסם
בגלל שהחלפת המנוע כנראה נעשתה בצורה לא חוקית לכן היא לא נרשמה...הרי אסור להתשמש בחלקים מפירוק לרכבים פחות משנתיים על הכביש..

אתה יכול לתת הסבר יותר מפורט על מה שציינת פה?

תודה.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

לי זה נראה לכאורה כמו רמאות או הסתרת מידע מהותי.

מהכתבה לא ברור למה לא נרשם מספר חדש ברשיון הרכב, למה האיש לא לקח את הרכב לבדיקה, והאם היה טופס בדיקה שקיבל מהחברה (כזה שתמיד ממליצים פה לא לסמוך עליו) - ואם אומתו בבדיקה כזו מספרי המנוע והשילדה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מדוע קונה הרכב לא לקח אותו לבדיקה במכון לפני שהוא החליט לקנות אותו?! עדיף לשלם 500 שקל ולעלות מיידית על העניין הזה, ולצאת מזה כל עוד אפשרי?

מדוע לא היה טופס בדיקה מסודר במכון? ומדוע חברת הליסינג הציעה לו פיצוי עלוב שכזה (5000 שקל?!) או מכירה בהפסד גדול מתחת למחירון?

לבית המשפט הפתרונים.

פורסם
אתה יכול לתת הסבר יותר מפורט על מה שציינת פה?

תודה.

בטח, תקנה מספר 10 "לא יתקין אדם חלק משומש ברכב שניזוק וטרם חלפו שנתיים ממועד רישומו ברישיון הרכב"

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=86:20070601&catid=51:agaf-rechev-c&Itemid=106

פורסם

לפני כארבע שנים חמי קנה לאשתי מתנה סובארו אימפרזה מסוכנות ליסינג קטנה

שלדעתי זה סוחר רכב שהגדיל בשקל תשעים.....

לא רק שהסוחר דיווח שהוחלף מנוע, למרות שזה כבר היה ברישיון

אלא הוסיף וצרף את מסמכי התקנת המנוע ואישורי משרד הרישוי

ואני חוזר - כל זאת למרות שהמנוע כבר עודכן ברישיון

אם סוחר קטן עשה זאת בגילוי לב

אני מצפה מחברה כמו אלבר על אחת כמה וכמה לפעול תוך שקיפות מלאה

זו לא פעם ראשונה ששומעים שמי שרכש רכב מסוכנות ליסינג ללא בדיקה

וגם בחברות הגדולות ביותר, גילה ניסים ונפלאות בהסטוריית הרכב

פעם נכנסתי לסוכנות של חברת ליסינג גדולה להחליף רכב ובטעות נכנסתי לחלק האחורי בו שוטפים את הרכבים

ראיתי בחור שוטף את פנים הרכב עם גרניק!!!!!

בקיצור- בלי בדיקה אתם מסתכנים גם אם תקנו רכב מהרב הראשי לישראל.....

פורסם

אמנם לא "אלבר" אלא חברה אחרת.

אך גם אני ראיתי ששוטפים עם גרניק (פאג'רו) ,את דיפוני הדלתות וצידי המושבים הקדמיים ואת המושבים האחוריים דרך הבגא'ז.

הייתי המום בלשון המעטה. לראות את כל פנים הרכב מוצף במים, כולל התזות מים שהגיעו לקונסולות החשמליות(ידיות איתות ומרכז הדשבורד) שלא לדבר על מערכת נעילה המרכזית וחלונות החשמל בדלתות רחמנא לצלן,פשוט שוחות במים.

העיקר שהרכב יראה יפה ומצוחצח ממש כמו חדש!:?

פורסם

מצופה מחברה כל כך גדולה כמו אלבר לתת פיצוי הולם יותר ממה שנכתב בכתבה.

לחברה כזו לא חסר כסף ולא חסרים לקוחות, אבל מה שבטוח, שאני לחברה הזו לא אגש יותר.

וזה מה שצריכות ללמוד כל החברות הגדולות: זה בסדר לטעות, אבל אל תשכחו שיש מולכם בן אדם שיכול להיות שלא יעלה לכם בזול לנסות לרמוס אותו.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...