Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשלקחתי את התוכנית סטודנטים של אורנג' בינואר חשבתי שהיא טובה.

250 דקות, 250 סמס ו1 גיגה גלישה (ועוד כל מיני שטויות שלא משתמשים בהן) ב148 ש"ח לחודש. (אייפון 4 בהחזר מלא)

כיום אני מבין שעשיתי טעות כי אני גם חורג מכמות הדקות וגם כי אני יודע בוודאות שבסכום הזה אפשר לקבל 400 דקות ו400 סמס.

שווה לבדוק בסלקום הצעה נגדית, אישית לא הייתי עובר לפלאפון, זו חברה שנותנת לך רושם של שוק.

שוק או לא, בנתיים אצלם הזמני המתנה הכי טובים שיש, השירות שלהם יותר נורמלי מאורנג' ומסלקום, והמחירים שלהם גם הכי זולים.

אני עם פלאפון כבר כמה חודשים ואין לי שום תלונות בניגוד לסלקום למשל.

אם לאורנג' היה זמני המתנה נורמלים יותר ומחירים מעט נמוכים יותר, הם היו זוכים אצלי לעדיפות ראשונה, אבל לחכות 30 דקות במענה טלפוני? מוגזם לטעמי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך חייל בשירות חובה מקרבה ראשונה (אח\אחות) והוא לא לקוח בפלאפון,אתה יכול להשתמש בחוגר שלו ואז פלאפון מציעים:

1000 דק'+1000 הודעות,+2GB גלישה+אייפון 4 בהחזר מלא, נטו לתשלום: 209 ש"ח.

**אם אתה מנייד אליהם מחברה אחרת, אתה מקבל זיכוי נוסף של 69 ש"ח לשנה הראשונה,ז"א 140 שקלים לחודש.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

כל המידע, הבדיקות והטיפים להצתמקחות יש באתר "כמה זה" . חשוב לקורא בתגובות מה אנשים קיבלו על ההצעה הרישמית ולדעת על מה להתמקח.

בפעמים הבודדות שהתקשרתי לאורנג' - המענה היה תוך דקות בודדות, ואם אינך רוצה להמתין - יש אפשרות השארת טלפון שיחזרו אליך. כדי לקבל מענה מהיר יותר - תקיש לקוח חדש או קניה ותענה תוך שניות, תתעקש שיטפלו בך או יעבירו ךמי שצריך ותגיד לנציג שאינך מתכוון לנתק ולהתקשר שוב - הם חוטפים על זה.

תמיד חובה להצהיר שאם לא תקבל הצעה מפתה אתה עובר מייד לחברה אחרת. שימור לקוחות כבר יביא הצעה מצויינת ועוד אפשר להתווכח איתם על מקצה שיפורים. לצערי זה מה שחברות התקשורת רוצות שנעשה ואינן מציעות מייד את הדיל הכדאי יותר.

הכי טוב זה סידור של ועד עובדים. לא משנה אם אתה באותו ארגון או לא.

דרך סידור כזה אני משלם באורנג' 0.3 לדקה, 0.17 לאסאמאס (המחירים כוללים מעמ) ומקבלים הרבה ציוד עם המכשיר וצ'ופרים על הדרך. מכשיר נמכר ברבע המחירון, הרבה דברים בחינם. חפש את החברים שלך - זה כדאי !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
כשלקחתי את התוכנית סטודנטים של אורנג' בינואר חשבתי שהיא טובה.

250 דקות, 250 סמס ו1 גיגה גלישה (ועוד כל מיני שטויות שלא משתמשים בהן) ב148 ש"ח לחודש. (אייפון 4 בהחזר מלא)

כיום אני מבין שעשיתי טעות כי אני גם חורג מכמות הדקות וגם כי אני יודע בוודאות שבסכום הזה אפשר לקבל 400 דקות ו400 סמס.

שווה לבדוק בסלקום הצעה נגדית, אישית לא הייתי עובר לפלאפון, זו חברה שנותנת לך רושם של שוק.

אפילו בשוק הרושם רמה מעל.

שוק או לא, בנתיים אצלם הזמני המתנה הכי טובים שיש, השירות שלהם יותר נורמלי מאורנג' ומסלקום, והמחירים שלהם גם הכי זולים.

אני עם פלאפון כבר כמה חודשים ואין לי שום תלונות בניגוד לסלקום למשל.

אם לאורנג' היה זמני המתנה נורמלים יותר ומחירים מעט נמוכים יותר, הם היו זוכים אצלי לעדיפות ראשונה, אבל לחכות 30 דקות במענה טלפוני? מוגזם לטעמי.

צודק, זמני ההמתנה הכי קצרים הם בפלאפון, ומחירים סבירים לעומת שאר החברות.

אבל השרות, פה הם נופלים, כל עוד הם יודעים שאתה תפוס אצלם ברשת (התחייבות) הם ישימו עלייך פס בלי בושה.

פורסם

אה, ובסלקום ואורנג' לא? וביס ובהוט לא?

אצל כולם אותו השירות, אז לפחות שנחכה פחות למענה ונשלם פחות על השיחות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רוכב בודד - מצבך עוד רע יחסית לסידור ועד , אני משלם 0.21 ו10 אגורות לSMS מהמקום עבודה הקודם שלי (ואייפון 4 ב35 ש"ח)

לגבי החבילה של ה1300 + 1300 + 2 גיגה - אשתי אתמול עשתה אותה ב250.

מישר - חבילות סטודנטים יותר טובות מעסקי? הרשה לי לגכך קלות (ולהפנות אותך לתחילת ההודעה שלי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אה, ובסלקום ואורנג' לא? וביס ובהוט לא?

אצל כולם אותו השירות, אז לפחות שנחכה פחות למענה ונשלם פחות על השיחות.

עזוב, פלאפון זה שוק. אני מקווה שלא תחוש על בשרך אבל כנראה שכן.

עוד לא שמעתי על אחד שקיבל מה שהבטיחו לו כשהוא התחייב לרשת. רמת הכיסוי של הרשת החדשה לא מספיק טובה ובמקרה ואין קליטת דור 3 אתה נופל , בניגוד לסלקום ואורנג' שאתה עובר אוטומטית לדור 2. רק על זה לא הייתי עובר לשם.

בלי קשר : באופן כללי השירות של כולן דיי גרוע , זו הסיבה שהכניסו עוד 2 מפעילים לשוק פלוס עוד כמה וירטואלים.

http://finance.walla.co.il/?w=/3/1815415

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הציעו לי 4 חבילות באורנג', אני מעתיק את 2 החבילות שאני מתלבט בניהן. חשוב לציין שיש לי קו נייח בבית עם 1000 דקות חינם לכל היעדים (נייח/נייד) ורוב השיחות נופלות על הקו הזה.

מסלול ראשון:

- שיחות ללא הגבלה ברשת אורנג' (054,074)

- 350 דקות שיחה ללא עלות לכל היעדים מלבד אורנג' (נייח/נייד)

- 350 הודעות SMS לכל היעדים.

- חבילת גלישה של 500MB.

- חריגה מהשיחות: 19 אג' לדקה.

- חריגה מההודעות: 10 אג'.

> מחיר ללא מע"מ: 56 ש"ח לחודש ללא התחייבות.

מסלול שני:

- שיחות ללא הגבלה ברשת אורנג' (054,074)

- 500 דקות שיחה ללא עלות לכל היעדים מלבד אורנג' (נייח/נייד)

- 400 הודעות SMS לכל היעדים.

- חבילת גלישה 5GB.

- חריגה מהשיחות: 18 אג' לדקה.

- חריגה מההודעות: 10 אג'.

> מחיר ללא מע"מ: 79 ש"ח לחודש ללא התחייבות.

בכל המקרים אני נשאר עם המכשיר שלי (רכשתי מחנות פרטית, מדובר על נוקיה 5800 בן 6 חודשים בלבד).

לפי דעתי המסלולים מאוד משתלמים, אני מניח שללכת על זה בלי לחשוב פעמיים, נכון? רק זקוק ל- OK שלכם. חוץ מזה מה זה החבילת גלישה הזאת? אני גולש בפייסבוק, אתרים כמו האתר הזה וכ', איך אני אדע אם אני אעבור את הנפח?

תודה מראש וחג שמח.

פורסם

שאלה למביני עניין:

אם וכאשר ייצא האייפון 5 לשוק , יירד מחירו של האייפון 4 משמעותית? האם כדאי לחכות בהנחה ואני רוצה אייפון 4 , או פשוט לרכוש כבר את5?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

המסלולים האלה מוצעים לעובדי חברת "אלביט מערכות" ובני המשפחה מקרבה ראשונה - ניתן יהיה לעדכן אותם רק החל מחודש יוני 2011 (מעוד כחודשיים, אולי קצת פחות).

אפילו עובדי פרטנר בעצמם עוד לא יודעים על המסלולים האלה, פשוט קצת חפרתי אז גיליתי אותם.

פורסם

אם אתה רוצה מידע פנימי, אז יש את מסלול עובדי אורבוטק באורנג':

27 אג' לכל היעדים

10 אג' לSMS בתוך אורנג+השלמת קישורית לרשת אחרת.

5 שקלים חבילה בסיסית של גלישה למכשירי דור 3(אני ביטלתי אותה אז גם את זה אני לא משלם).

25 שקלים דמי מנוי שכוללים גם ביטוח מקיף.

45 דקות מתנה לכל היעדים בכל חודש (לי יש פנים ארגוני כי אני צריך).

והכי חשוב לטעמי,אין התניה של דיבור או הודעות בכל חודש ואין תשלום מראש,מה שדיברת \סימסת\גלשת-שילמת לפי תנאי התוכנית.

נ.ב

המחירים הם לא כוללים מע"מ.

אם ניתן לקבל תוכנית של אלביט בלי להיות עובד שלהם,אין סיבה לא לקבל תוכנית של אורבוטק בלי להיות עובד שלהם.

בהצלחה.

פורסם

לא, לא - פשוט אמי עובדת בחברה מסויימת שאלביט קנו אותה לפני כחודש, לא מזמן הם קיבלו את התעודות עובד של אלביט, וכעת התברר שיש מסלולים מיוחדים לאורנג'.

אגב, בדלק יש לי הנחה של 51 אגורות לליטר אם אני מתקין דלקן.

• תוכן חדש...