Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,כבר זמן רב שאנו מנסים למצוא חלופה הוגנת וחסכונית למכונית שלנו(גאלופר 1999)

המחיר שאנו לא מורשים לעבור הוא בסביבות ה80K

ובזמן האחרון אני שמתי עין על

פולקסווגן טוראן עם מנוע הTDI 1.9 הסופר חכסוני(1ל15 לא נתוני יצרן)

ורציתי לשאול

1.האם הרכב אמין?

2.האם הוא בטיחותי דיו

3.לא פחות חשוב,האם הוא מרווח ונוח

4.איך התנהגות הכביש שלו

ושאלה אחרונה האם אתם מכירים רכבים שיוכלו לעמוד בקריטריונים שלי

פורסם

לגבי בטיחות הרכב קיבל 5 כוכבי ריסוק ביורונקאפ.

לגבי אמינות הרכב מבוסס על פלטפורמת הגולף [לטובה ולרעה].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לגבי בטיחות הרכב קיבל 5 כוכבי ריסוק ביורונקאפ.

לגבי אמינות הרכב מבוסס על פלטפורמת הגולף [לטובה ולרעה].

שמעתי כמה דברים לגבי הגיר של הגולף...

פורסם

טוראן TDI רכב חיסכוני ואמין, אבל הוא לטעמי לא כל כך נוח.

בנוסף, המושבים בשורה השלישית מתאימים אולי לילים עד גיל 4.

מה עוד - אין לרכב הזה גלגל ספייר בכלל . יש מין ערכה לתיקון פנצ'ר, אותי זה לא היה מספק.

בתקציב שלך אתה יכול למצוא C4 פיקאסו 2008 במגרש של לובינסקי טרייד (יבואן סיטרואן), שמוכר את הרכבים מהליסינג שלו (פריים ליס).

יש אפשרות לתשלומים נוחים, עד לא מזמן הם גם נתנו אחריות וטיפולים לשנתיים .

http://www.lubinskitrade.co.il/?pg=cars&CategoryID=0&postback=1&fld_adv_open=&make=%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F&model=PICASSO+C4&designation=-1&gear=-1&fromyear=-1&toyear=-1&pricefrom=-1&priceto=-1&odofrom=-1&odoto=-1&location=-1&ownership=-1&enginefrom=-1&engineto=-1&enginetype=-1&handfrom=-1&handto=-1&freetext=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
1.הוא לא חסכוני כמו הטוראן

2.הוא מגושם למדי

3.המוניטין של סיטרואן לא מתקרב להיות כמו של פולקסוואגן

3.מבחינת אמינות

פורסם

דווקא יש חלופות טובות לגאלופר בתקציב שלכם. השאלות הם כמה אתם באמת זקוקים למושבים בשורה השלישית ואם אתם נעולים על דיזל. באופן כללי בתקציב שלכם אפשר למצוא גם רנו גרנד-סניק ומיצובישי גרנדיס.

אתם מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית ואנסה לעזור לכם למצוא רכב מתאים.

פורסם

אני חייב להסכים עם מי שהמליץ על ה C4 פיקאסו מכמה סיבות:

1. הרכב נוח מפנק ורחב מאוד.

2. צריכת הדלק במנוע ה 1.6 המוגדש עם הגיר הרובוטי נמוכה משמעותית מכל הרכבים האחרים שהומלצו.

3. מבחינת אמינות אני לא מכיר אחד שהתלונן על בעיות ברכב הנ"ל [ומדגמית אני מכיר 4 אנשים בעלי C4 פיקאסו בתצורה שהומלצה].

והגדיל לעשות מכר אחד שהחזיר את ה C4 שלו מהליסינג ורכש אחת חדשה ממיטב כספו.

לגבי הגיר הרובוטי המלצתי בקש נסיעת מבחן ותגלה שהוא פחות נוח מגיר אוטומאטי רגיל אבל לדעתי השד לא גדול ולא נורא כל כך במיוחד אחרי שלמדת מתי הוא מעביר הילוכים ויותר מזה איפה הוא נכנס לקריזות [בד"כ זחילה בפקק בהילוך 2~3].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אוקי עברתי על כל ההצעות

וביינתים המתמודדים היחידים הם הפולקסווגן טוראן והC4 פיקאסו דיזל רובוטית

הבעיה שאת הסיטרואן אין להשיג יד שנייה,אני כבר כמה ימים מחפש אותו ברשת ואין יד שנייה פשוט,מה גם שהוא יקר מאוד ואני לא יודע אם נכנס לתוך מגבלת הקציב

אז בינתיים עד שאני לא ימצא C4 במצב טוב או בכלל,הטוראן מוביל "\ חבל הסיטרואן נראה אוטו מפנק שחבל על הזמן

• תוכן חדש...