Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבקש חוות דעת לרכישת רכב חדש בסדר גודל של 110000 שח - עבור אשתי.

מוצאות חן בעיניה המגאן ו I25

רנו רוצים 127000 אך מורידים 12000 (!) הנחה ונותנים GPS ועוד כל מיני צעצועים. - יוצא 115000

I25 רוצים כ 110000

הנחת הרנו קצת מפריעה לי. יש מתנות חינם ?

אני עצמי נוהג ב I30 - מאד מרוצה. אין לי מושג על I25

אני רואה שרנו - ממש קשה למכור, אנשים מנסים למכור מתחת למחירון ואיבוד הערך רב.

יחד עם זאת היא מאד מאובזרת.

נא דעתכם.

מה כדאי ? איזה אמין יותר ? שמירת ערך ?

אני מחליף רכב אחת ל 5 שנים. כיום מחזיק בטויוטה RUNX 2006. אוטו מדהים ללא כל בעיות.

תודה

פורסם

מבלי להביע דעה על אף אחת מהמכוניות (אינני מכיר אותן) אומר לך, שהנחות בקניית רכב חדש (או "צ'ופרים" למיניהם כמו איתוראן / חישני רברס וכו') אינם דבר נדיר, כך שמההיבט הזה אתה יכול להיות רגוע. בנוסף, כאשר תבוא "תכלס" לקנות את הרכב, תגלה שמציעים לך הנחה יותר גדולה, ואולי עוד איזה "צ'ופר".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש שנותנים הנחה, יש שלא. יש שנותנים הנחה מסיבית לאחר הצגה, יש שקוראים לה מבצע שתאריך הסיום שלו מאוד אלסטי, אבל 12K פלוס מתנות ברנו, לי זה לפחות חדש. ואגב הנחות, אולי יש כאן מישהו שעשה סיבובים בין סוכנויות ויכול לעזור כאן בפרוט המבצעים וההנחות שהוא לפחות התנסה בהן.

פורסם

ההורים של אשתי קנו לאחרונה מגאן פלואנס כזאת.

רכב נוח מאוד, מרווח מאוד , ישיבה גבוהה, ראות מצויינת- ממש פינוק של רכב (נוחות+איבזור ) וגם נראה מצויין.

הוא קצת פחות כבד מפלואנס 4 דלתות, ולטעמי גם נראה הרבה יותר יפה.

צריכת דלק 1:12 בנסיעה רגועה, ביטוחים לא יקרים.

גם הם קיבלו הנחה יפה בשכלול הסופי (טרייד אין למגאן 2003 אלרי תאונה קשה).

יונדאי I25 נראית לי הרבה יותר קטנה . למעשה, זאת מחליפה של אקסנט (עדיין לא משפחתית).

היתרון של יונדאי - נמרצות (בהשוואה למגאן).

אני הייתי בוחר במגאן לאישה - נוחה, בטיחותית ובמחיר אטרקטיבי למשפחתית.

הפלוס לדגם הזה של רנו במכירה עתידית - אין את הדגם הזה בליסינג, רק פלואנס 4 דלתות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

I25 זה אקסנט, תראה כמה אקסנט מסתובבות היום בליסינג ותבין מה זה אומר למכור אחת, אותו הדבר יהיה גם עם החדשה.

המגאן האצ'בק זה רכב ייחודי ויתן לך איכות חיים גבוהה משמעותית מהיונדאי הקטנה, מצד שני - אולי אשתך תסתפק בקליאו? היא צריכה את כל הגודל של המגאן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה לכל המגיבים.

יש למישהו נסיון עם טיפולים לרנו ? מחיר / אמינות ?

שמתי לב שמוכרים רנו מתחת למחירון. נותן הרגשה שמנסים כאילו "להיפטר" ממנה ...

השאלה אם יהיה מה למכור בעוד 5 שנים...

דרך אגב - היום אני נוהג ב I30 - כ 100 אלף ק"מ בשנה. מאד מבסוט ממנה.

אשמח לעוד הצעות בסדר גודל של 100-110 אלף.

תודה

פורסם

היי גונן,

הפלואנס גדולה יותר מה- i25, ואמורה להיות אמינה יותר מהמגאן אותה החליפה. רנו סובלת מתדמית של אמינות ירודה, ולכן רמת הביקוש לרנו בשוק המשומשות היא נמוכה יחסית. הסיבה להנחה יכולה להיות מבצע נקודתי, רצון למכור מלאי ש"שוכב" כבר הרבה זמן (אחרי 12 חודשים המלאי חייב להירשם כמשומש) או כל סיבה אחרת. ה- i25 מהווה שדרוג וקפיצת מדרגה בהשוואה לאקסנט אותה החליפה, אך עדיין מדובר ברכב משפחתי "קטן". מבחינת האיכות – אם ההפרש במחיר לא בעייתי אני ממליץ על הפלואנס: גדולה, מרווחת, מפנקת יותר.

בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...