Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות וולוו 850 מנוע 2500 טורבו בנזין ורציתי לדעת האם באמת כדאי לי לקנות את האוטו או לא

מבחינת :

1.דלק

2.טיפולים ואחזקה

הסתכלתי באתר פה על קישורים מהעבר בנושא לגבי האוטו הזה ולא מצאתי משהו שיענה לי על השאלות האלה.

הנה קישור לאוטו:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=575031&Code=dea53289fa2e77aec2821bc33fc582b0

המחיר הינו מחיר סופי מכיוון שחודש הבא נגמר הטסט

אני גם הלכתי לראות את האוטו והוא מאוד שמור מבחוץ מבפנים קצת פלסטיקה חוץ מזה האוטו נראה שמור גם מבחינה

מכנית המנוע נשמע פסדר גמור אין משהו מיוחד האוטו עשה 176000ק"מ

אשמח לקבל עצות בנושא תודה

פורסם

לא מכיר את הרכב הספציפי הזה אבל באמת נראה לך שרכב גדול וכבד (וישן גם - הרכב בן 15) וכל זה כשהוא בעל מנוע טורבו ובנפח 2500 סמ"ק יהיה חסכוני? אני מניח שצריכת הדלק תהיה עלובה יחסית בסדנדרט של משפחתיות צמאות של היום

פורסם

אם מה שחשוב לך זה עלות אחזקה ואמינות, זה לא הרכב בשבילך.

אם אתה מוכן להקריב את הנתונים מלמעלה בשביל רכב בעל היציבות על הכביש (אבל לא ספורטיבי בעליל) מנוע חזק ומראה סולידי ה850 תענה לך על הדרישות.

פורסם

אני לא מחפש לחסוך ואני לא מחפש לבזבז אני שואל אנשים אם כדאי כולם אומרים לי טוחן דלק מה זה טוחן דלק

1-4 ?

אם האוטו עושה 1-8 אז זה סבבה מבחינתי

ומבחינת טיפולים האם אני יצתרך כל שני וחמישי להיכנס למוסך זאת הכוונה שלי!!

פורסם

אם תכנס למוסך כל רגע או לא זה תלוי כמעט לחלוטין במצב הרכב שאתה קונה אבל אל תצפה לאמינות מופלגת לדעתי ולו רק כי זה רכב בן 15. לגבי הדלק - בנסיעה עירונית אני לא רואה איך תגיע ל-1:8 שזה הרבה פעמים מה שעושות משפחתיות צמאות יחסית של היום עם מנוע 1600

• תוכן חדש...