Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צלצלתי היום לכמה חברות ביטוח אבל לא הצלחתי למצוא אפילו אחת שתסכים לבטח את הפולו שקניתי בלי שאהיה חייבת להתקין בו איתוראן. זה מאוד מוזר, כי הרכב עולה פחות מ-90K והבנתי (מחיפוש בארכיון) שרק רכבים מעל 170K מחויבים באיתוראן.

אשמח לדעת אם מישהו כאן הצליח לבטח פולו או אפילו גולף ללא איתוראן SAVE ודרך מי הוא עשה זאת?

מעבר לעלות הכספית של התקנת איתוראן ודמי המנוי החודשיים, יש לי בעיה עם עצם הרעיון של איתוראן ולא ממש בא לי שבמאגר כלשהו יהיה מידע על איפה נמצא הרכב שלי בכל רגע נתון. כרגע למרבה הצער זה נראה שאין ברירה וכולם דורשים איתוראן.

תודה,

ענת

פורסם

בשנה שעברה רכשתי גולף חדשה שעלותה יותר מ-170 אש"ח.

בשל הדרישה לאיתורן עזבתי את סוכן הביטוח של מקום העבודה ומצאתי סוכנות שהציע לי חבילה לא פחות טובה (למעט נהג חדש/צעיר) ללא דרישה לאיתורן.

צרי קשר עם סוכנות "צורי" בירושלים - 02-6737550, בקשי את לי, נייד שלה - אפס - חמש - אפס - 4562255.

תגידי לה ששמוליק ויסמן הפנה אותך אליה. עדכני כאן בשרשור זה.

בהצלחה.

פורסם

בדקת ב"פניקס" או AIG?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ערב/בוקר טוב,

תלחצי למעלה בסרגל כלים על לחצן "חיפוש"

אחר כך תעשי copy-paste של המשפט הבא לחלון של מנוע חיפוש

--

לגבי רכב חלופי ולכמה זמן, דברים שכשצריכים אותם מבינים למה יש הבדלים במחירים בין החברות

--

יש שם תשובה באחת התגובות.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah: על קניית רכב עם תיבת הילוכים ידנית.

פורסם
צרי קשר עם סוכנות "צורי" בירושלים

המון תודה שמוליק! אנסה לדבר איתם.

בדקת ב"פניקס" או AIG?

בהפניקס בדק לי הסוכן, אמר שהם רוצים איתוראן. AIG נתנו לי דרך האתר הצעת מחיר כ"כ גבוהה שלא יצרתי קשר טלפוני לבדוק מה אמצעי המיגון. ביטוח ישיר ו-9 מיליון דרשו איתוראן, וכך גם הביטוח של צמפיון מוטורס.

ערב/בוקר טוב,

תלחצי למעלה בסרגל כלים על לחצן "חיפוש"

אחר כך תעשי copy-paste של המשפט הבא לחלון של מנוע חיפוש

--

לגבי רכב חלופי ולכמה זמן, דברים שכשצריכים אותם מבינים למה יש הבדלים במחירים בין החברות

--

יש שם תשובה באחת התגובות.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah: על קניית רכב עם תיבת הילוכים ידנית.

אתה מתכוון למי שאמר שקנה פולו וביטח באליהו שהסתפקו באמובילייזר בתנאי שלא גר בקרקע?

אני לא בטוחה שהרכב מגיע עם אמובילייזר מקורי. לא אמרו לי על זה כלום ולא כתוב על זה כלום בהזמנה. זה משהו שאני יכולה לבקש שיתקינו לי?

בנוסף יש מצב שאני אחשב ע"י חברת הביטוח כגרה בקרקע, זה משהו שהוא נתון לפרשנות (אני קומה 2 אבל הבניין נמוך מהכביש ויש לי כניסה מהרחוב ללא מדרגות)

תודה לעוזרים.

פורסם

הרכב מגיע עם אימובלייזר מקורי, אין מה לבקש את זה במיוחד, כל המכוניות היום מגיעות עם אימובילייזר מקורי. זה הפך להיות אביזר סטנדרטי,ולכן הוא לא מקבל התייחסות מיוחדת של איש מכירות.

פורסם

אם כך אז זה נהדר והמון תודה לך!!!

(אבל אני בכל זאת לא בטוחה כי במפרט של הרכב לא כתוב בשום מה אימובילייזר מקורי, ויש שם שני עמודים צפופים של כל הדברים שיש ברכב. מאוד משונה).

עריכה: גם במפרט של גולף לא כתוב אימובילייזר, ולא הגיוני שגם שם אין. אז כנראה באמת זה פשוט לא כתוב.

פורסם

לא רשום גם שיש ברכב מגבים ווינקרים. כי הם אביזרים סטנדרטיים לחלוטין שיש בכל המכוניות. אימובילייזר גם.

פורסם

(-:

אוקי תודה. סליחה על שאלותי הטיפשיות, אני לא מתמצאת בזה.

שאלה אחרונה - לאליהו אני יכולה לפנות ישירות או שצריך למצוא סוכן ביטוח שעובד איתם? אם מישהו פה ביטח פולו דרך אליהו אשמח מאוד לפרטי סוכן הביטוח.

פורסם

קיבלתי את הפולו שלי השבוע. בלי איתורן. אם עדיין לא הצלחת למצוא פתרון, שלחי ה"פ, אשמח להפנות אותך לסוכן שלי (אזור ראשל"צ)

פורסם

לי יש פולו, ולא חייבו אותי לשים איתורן SAVE. עשיתי את הביטוח דרך חברת הביטוח שלמה

תמצא סוכן שעובד איתם

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

היי, סוכן ביטוח אשר עובד עם "שלמה" הינו "גולן מיכאלי" בחולון, 035014433, אין לי שום קשר לסוכנות מלבד היותי מבוטח מרוצה מאוד שלהם, יש אצלהם 5 או 6 כלי רכב של המשפחה שלי + ביטוחי דירות, היו לי תביעות צד ג' על כמה מהרכבים שלי, וקיבלתי עזרה יוצאת דופן !!!

כמו כן, המחירים סבירים, לא יקרים בכלל.

יש יותר זול, אבל זה לא שווה לעומת השירות שמקבלים.

תתחדשי על הרכב, בכל מקרה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חשוב שחברת הביטוח תהיה מהמובילות ושיהיה מדובר בפוליסה טובה מלבד דרישות המיגון.

אני אישית העדפתי לשלם עוד כסף ולבטח בחברה מוכרת ווותיקה בתחום, לא בשלמה סיקסט.

נ.ב. גם ברכישת פולו אפשרי להוציא איתוראן ,השאלה מי רוצה דבר כזה בכלל ומי רוצה להתחתן עם החברה הזו ולשלם לה דמי מנוי.

אני אומר אם הרכב כבר נגנב, עדיף לא לראות אותו יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...