Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 96 נחנקת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הפולוצ'קה שלי לעיתים נחנקת בזמן שאני מוריד ב-3 ל-2 בהאטה (הסל"ד ב-3 עומד על 2200)

יש מצבים שהיא נחנקת לגמרי והמנוע כבה......

לדעתי זו הסעפת פליטה הסדוקה מאוד שלי אבל בנוסף הטורים בסרק לא יציבים ולפעמים בזמן נסיעה ניתנת תחושה של אובדן תאוצה (במעבר להילוך חמישי)....

הדברים האלו לא קורים הרבה...

קצת רקע על האוטו - ראש מנוע תקין אין מים בשמן, פילטרים לא מקורי, ישנה הזעה מהרדיאטור (ממלא מים פעם בחודש וחצי בערך וגם איזה 400 מ"ל מקסימום), יש ריח של דלק בזמן הנעה בבוקר...אה והאוטו עושה 50000 ק"מ בשנה (ממוצע)

אשמח לאיזה טיפ שיוכל לשמר לי את האוטו ולחסוך לי הוצאות מיותרות

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

סעפת סדוקה תגרום לזיהום אוויר מוגבר (וגם נשימה שלך של גזים מזהמים ורעילים מאד). כתוצאה מהסדק קריאת הלמדה תשתבש, הטורים לא יהיו יציבים, התערובת לא תהיה נכונה, מה שיגרום לבזבוז דלק מיותר, ביצועים נמוכים וטורים לא יציבים. בקיצור זה מצב מאד לא טוב מכל בחינה.

מעבר לזה סביר להניח שכמו בכל פולו טובה הלכה לך המצערת וצריך להחליף אותה. זהו גורם מס' 1 לתופעת אי יציבות טורים והיכבות הרכב בעמידה.

פורסם

אביב הפולו שלו בעלת סעפת פליטה יצוקה.

זה שכיח מאוד שהסעפת סדוקה, סביר מאוד להניח שכשהוא יחפש בפירוקיות גם הם יהיו סדוקות.

בנוסף למצערת שכבר צויינה, הייתי בודק את ערך הלמבדה ואת תקינות הממיר הקטליטי ברכב.

קובי

פורסם

זה שכיח מאוד שהסעפת סדוקה, סביר מאוד להניח שכשהוא יחפש בפירוקיות גם הם יהיו סדוקות.

בנוסף למצערת שכבר צויינה, הייתי בודק את ערך הלמבדה ואת תקינות הממיר הקטליטי ברכב.

איך אני יכול לבדוק את הממיר ללא מוסך וערך הלמבדה (גזי פליטה?) לדעתי כבר בדקתי בטיפול האחרון שלי והוא היה תקין

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

לא הבנתי למה אתה מסביר לי את זה?!

איך אני יכול לבדוק את הממיר ללא מוסך וערך הלמבדה (גזי פליטה?) לדעתי כבר בדקתי בטיפול האחרון שלי והוא היה תקין

בטסט בודקים.

• תוכן חדש...