Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלי בחו"ל (אנגליה) מבררים לי כמה יעלה להשיג מפרוק מראות חשמליות של 106GTI - ואני תוהה עד כמה יהיה פשוט להסב את המראות הקיימות שלי (ידניות) למראות חשמליות. אני מעריך שזה כרוך בחיווט לא פשוט, אם כי ההבנה הלא גדולה שיש לי בחשמל אומרת שכל מה שצריך זה שהחוטים מהמראות יגיעו איכשהו אל המתג ויקבלו חשמל - כך שזו מערכת מאוד פשוטה...

עצות/הארות/הערות...

Fazer

פורסם

אמנם זה ישמע קצת קטנוני אבל זה לטובתך - החלפה למראות חשמליות מצריכה החלפה של כל החלק, חיבורים חשמליים, יצירת מתגים, חיווט - זה בטח השקעה של מאות שקלים אם לא יותר (רוב הסיכויים שיותר).

כל עוד אין מספר נהגים בגדלים שונים על הרכב, אין ממש סיבה לעשות את זה, במיוחד בצד שמאל שבו אין יתרון למראה חשמלית על פני ידנית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אמנם זה ישמע קצת קטנוני אבל זה לטובתך - החלפה למראות חשמליות מצריכה החלפה של כל החלק, חיבורים חשמליים, יצירת מתגים, חיווט - זה בטח השקעה של מאות שקלים אם לא יותר (רוב הסיכויים שיותר).

כל עוד אין מספר נהגים בגדלים שונים על הרכב, אין ממש סיבה לעשות את זה, במיוחד בצד שמאל שבו אין יתרון למראה חשמלית על פני ידנית.

רוני

שכנעת אותי :D אני אלך לחפש משהו יותר טוב לעשות עם 20 פאונד...

Fazer

פורסם

20 פאונד? זו עלות מראה חשמלית? כולל כל החלקים? חיווט? מתגים? אני מניח שלא. נניח והיא כן עולה 20 פאונד (הגיוני דווקא), שזה 160 ש"ח, תוסיף את עלויות שאר החלקים והעבודה (אלא רק אם אתה עושה בעצמך), תגיע בקלות ל-400 ש"ח למראה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חברים שלי בחו"ל (אנגליה) מבררים לי כמה יעלה להשיג מפרוק מראות חשמליות של 106GTI - ואני תוהה עד כמה יהיה פשוט להסב את המראות הקיימות שלי (ידניות) למראות חשמליות. אני מעריך שזה כרוך בחיווט לא פשוט, אם כי ההבנה הלא גדולה שיש לי בחשמל אומרת שכל מה שצריך זה שהחוטים מהמראות יגיעו איכשהו אל המתג ויקבלו חשמל - כך שזו מערכת מאוד פשוטה...

עצות/הארות/הערות...

Fazer

זה מה שקורה כשמתפשרים על אוטו רגיל במקום ספורטיבי....

מחפשים בכוח על מה להוציא כסף.

:lol:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
20 פאונד? זו עלות מראה חשמלית? כולל כל החלקים? חיווט? מתגים? אני מניח שלא. נניח והיא כן עולה 20 פאונד (הגיוני דווקא), שזה 160 ש"ח, תוסיף את עלויות שאר החלקים והעבודה (אלא רק אם אתה עושה בעצמך), תגיע בקלות ל-400 ש"ח למראה...

רוני

20 פאונד לשתי מראות חשמליות :!:

עכשיו יותר ברור למה קפץ לי לראש הפרויקט הזה?

:-)

Fazer

פורסם
זה מה שקורה כשמתפשרים על אוטו רגיל במקום ספורטיבי....

מחפשים בכוח על מה להוציא כסף.

:lol:

1...2...3...4...5...6...7...8......89...90....91....98....99....100.

זהו, עכשיו אני יכול להגיב:

:wink:

Fazer

• תוכן חדש...