Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני קונה רכב חדש מהסוכנות בשנת 2008 לדוגמא. למשל רנו. זה יכול להיות לדוגמא renault 2005? או כל שנה?

או רק רנו 2008?

אני מדבר על רכב חדש.. רכב שעוד לא נגעו בוא.

פורסם

רכב חדש יהיה מודל 2011 (כי הוא עלה לכביש אחרי 01.01.2011 ).

אתה לא יכול לקנות רכב חדש, שלא נגעו בו ממודל 2008. מקסימום זה יכול להיות רכב מודל 2010, שהיבואן לא הצליח למכור תוך שנה, רשם על עצמו ועכשיו הרכב נמכר כיד שניה עם 0 ק"מ.

אולי אתה מתכוון לשנה שהתחילו לייצר את הדגם?

או שאתה מתכוון למשהו שקרה ב 2008-2007, כאשר הרכב היה חדש?

את הדגם של 2008 אפשר היה לקנות ב 2007 (לפני שנכנס חוק חדש), אבל ברשיון הרכב יהיה רשום מודל 2008, תאריך עלייה לכביש XX/XX/2007. זה היה יכול להיות גם הפוך - מודל 2007 מכרו גם בתחילת 2008 (נדיר מאוד).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מתכוון לדגם.

קודם כל שאלה - כשמישהו מוכר נגיד רנו ורשום שנה - 2008 - זה אומר שנת ייצור ? אבל השנת ייצור גם קובעת את הדגם לא? למשל רנו 2008 שונה מרנו 2005..

לגבי השאלה.. כמו שאמרתי התכוונתי לדגם, האם יכול להיות דגם שהוא כביכול ישן יותר (נגיד רנו 2000) אבל אני קונה אותו חדש בשנת 2011.. אפשרי?

פורסם

כל הרכבים עוברים שינויים כל שנה- שנתיים.

לפעמים אלה שינויים קוסמטיים, לפעמים מתיחות פנים קלות, לפעמים יותר רציניות, לפעמים זה רכב שונה לגמרי.

רנו קנגו למשל עד 2003 בקושי עבר שינויים.

ב 2004 היתה מתיחת פנים (פנסים שונים בעיקר).

ב 2010 זה כבר דגם שונה לגמרי.

כאשר מישהו מוכר רנו קנגו 2008, הוא מתכוון לשנת ייצור של הרכב.

אתה לא יכול לקנות בישראל קנגו 2011 שנראית כמו מודל (יותר נכון שנת ייצור) 2000 או 2008.

איזה רכב מעניין אותך?

אתה יכול להכנס לקטלוג הרכבים ב" WALLA רכב". שם רשום, מאיזו שנה מייצרים את הדגם ( לא היו שינויים מהותיים).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נראה לי שהוא מתכוון לשאול האם לסוכנות יש רכבים שנת 2005(לדוגמא) שהם לא מכרו ,ואפשר לקנות אותם אצלם כחדשים(0 ק"מ כביכול).

אני צודק?

פורסם

עניתי על השאלה הזאת:

רכב חדש יהיה מודל 2011 (כי הוא עלה לכביש אחרי 01.01.2011 ).

אתה לא יכול לקנות רכב חדש, שלא נגעו בו ממודל 2008. מקסימום זה יכול להיות רכב מודל 2010, שהיבואן לא הצליח למכור תוך שנה, רשם על עצמו ועכשיו הרכב נמכר כיד שניה עם 0 ק"מ.

פורסם
כל הרכבים עוברים שינויים כל שנה- שנתיים.

לפעמים אלה שינויים קוסמטיים, לפעמים מתיחות פנים קלות, לפעמים יותר רציניות, לפעמים זה רכב שונה לגמרי.

רנו קנגו למשל עד 2003 בקושי עבר שינויים.

ב 2004 היתה מתיחת פנים (פנסים שונים בעיקר).

ב 2010 זה כבר דגם שונה לגמרי.

כאשר מישהו מוכר רנו קנגו 2008, הוא מתכוון לשנת ייצור של הרכב.

אתה לא יכול לקנות בישראל קנגו 2011 שנראית כמו מודל (יותר נכון שנת ייצור) 2000 או 2008.

איזה רכב מעניין אותך?

אתה יכול להכנס לקטלוג הרכבים ב" WALLA רכב". שם רשום, מאיזו שנה מייצרים את הדגם ( לא היו שינויים מהותיים).

זה לא רק היה פנסים, זה היה גם עניין של המנועים - נכנס מנוע 1.6 בנזין עם גיר אוטומטי, וה1.9 דיזל הוחלף על ידי הDCI 1.5 80HP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תאורטית אתה יכול לקנות רכב שנת יצור 2008 חדש עם 0 ק"מ, אבל הוא לא יהיה יד ראשונה.

נכון להיום, כל רכב שעברה שנה ממועד יצורו ויבואו לארץ, חייב להרשם ע"ש היבואן ולהימכר כיד שניה.

מן הסתם ברור שיבואן יעשה הכל שלא ישארו ברשותו רכבים כאלה.

עכשיו ששנת דגם לא קיימת, אלא תאריך עליה לכביש, זה בהחלט מקטין את הסיכון שיבואן ישאר עם רכבים קודמים.

אל תשכח שהיבואן עושה מבצעי מכירות לועדים שונים ומוכר בהנחה ולכן גם יפטר מהר ממכוניות "ישנות" חדשות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

האמת חבל שלא ניתן לעשות את זה, אני בבעייה- חלמתי שיום יבוא ואני אגש לסוכנות ואקנה לי 300C חדשה מהניילונים, אבל עכשיו עם הצורה החדשה המכוערת הזו שלה, אין כבר סיכוי כזה- אולי אלא אם כן אזכה בלוטו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...