Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי תל אביב בפיינל פור!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום שאף אחד לא פתח דיון על זה נראה לי שכדאי שיהיה אחד!

בינתיים אנחנו בלי פרקינס ויש בעיה של תאריך הגמר שנופל על יום הזיכרון ושמעון מזרחי אמר בפירוש שמכבי לא ישחקו.

וחוץ מזה תצביעו לשחקני מכבי, מגיע להם..... בעיקר לפרקינס,פרגו וסופו:

http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting11/all_eteam_11.html

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלאס כבר עם הלחץ של תאריך הגמר הרי זה ברור שהם יזיזו את הגמר אם מכבי באמת יגיעו לגמר, תאמין לי שיש להם אינטרס להזיז את הגמר אם מכבי יגיעו לגבר בסופו של דבר.

קבוצה כמו מכבי שמגיעה לגמר זה לא עוד סתם קבוצה, זה קבוצה עם קהל, עם יכולת משחק וסתם כל הארץ בלחץ מהתאריך.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

לא נראה לי שזה השיקול של היורוליג , אני חושב שהם יותר בכיוון של לא להתבזות שמעמד הגמר של גביע אירופה אחת הקבוצות לא תגיע למשחק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לא נראה לי שזה השיקול של היורוליג , אני חושב שהם יותר בכיוון של לא להתבזות שמעמד הגמר של גביע אירופה אחת הקבוצות לא תגיע למשחק.

אז איך תסביר את זה שליורוליג יש הסכם עם מכבי תל אביב שלא משנה איזה מקום הם יוצאים בליגה תמיד הם ישתתפו במפעל הזה?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

ענק!

הייתי במשחק ועדיין לא חזר לי הקול מאז.

אני חושב שזו אחת ההצגות הגדולות שהיו בהיכל אי פעם , גם מבחינת הקהל וגם מבחינת הקבוצה.

העובדה שלא ברור כיצד יתיישב הסיפור הזה של תאריך הגמר, מעכבת את הזמנת החבילות לפיינל פור כי בחבילות האלה ביטול לא מחזיר שקל בחזרה בדרך כלל , ואם מכבי לא תופיע באירוע בסופו של דבר זה יהיה סרט רע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חלאס כבר עם הלחץ של תאריך הגמר הרי זה ברור שהם יזיזו את הגמר אם מכבי באמת יגיעו לגמר, תאמין לי שיש להם אינטרס להזיז את הגמר אם מכבי יגיעו לגבר בסופו של דבר.

קבוצה כמו מכבי שמגיעה לגמר זה לא עוד סתם קבוצה, זה קבוצה עם קהל, עם יכולת משחק וסתם כל הארץ בלחץ מהתאריך.

יש להם אינטרס אבל גם חוזים עם כל העולם ואישתו, ספוסנרים, פרסומות, מלונות, עיריה, תחנות טלוויזיה ועוד אלף גורמים שקשורים.

אם הם יזיזו בלי לקבל אישור מכולם, הם חשופים לתביעות ענק.

אם מכבי תנצח בחצי ולא תגיע לגמר היא חשופה גם לתביעות ענק.

בקיצור אם הם יזיזו כל הכבוד, אם לא אז ראוי שמכבי לא תשחק ותודיע על כך מראש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש על זה כבר ת'רד, כנס למלכת היופי.

למכבי יש חוזה עם היורוליג שהם ישחקו ביורוליג לא משנה באיזה מקום הם יסיימו בארץ(החוזה מתחדש כל כמה שנים).

למה? כי גם ראש היורוליג מודע לעובדה שבלי מכבי הם לא ימלאו את האולמות בפיינל פור, וכי זאת אחת הקבוצות שבדרך כלל מגיעה למעמדים האלו.

יש להם חוזים גם עם עוד מספר קבוצות.

אני כמעט בטוח שיזיזו את המשחק, וגם אם לא יזיזו אז לא ממש אכפת לי.

כל עוד מכבי לא תשחק בגלל יום הזיכרון אני יעמוד ויצדיע להם, ותאמינו לי שבשנים הבאות הנהלת היורוליג תידאג לוודא קודם כל עם מכבי האם התאריך מתאים להם.

ראשי מכבי ובלאט הגיבו מיד בסיום המשחק שאם לא יזיזו את הגמר הם בכלל לא יסעו לברצלונה לחצי גמר(ניתן לתבוע אותם על כך שהם הגיעו ולא שיחקו).

קובי

פורסם

מכבי התריעו בפני היורוליג עוד מזמן, על כך שמועד המשחק נופל על ערב יום הזיכרון, אבל ביורוליג (ממש כמונו...) אמרו שיעברו את הגשר כשיגיעו אליו. עכשיו - נראה שאין להם כ"כ ברירה ומכוון שברצלונה לא עלו לפיינל פור, הם יילכו לקראת מכבי.

למי שדאג בקשר למוטי דניאל - הוא לא התבייש להודות שטעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4050666,00.html.

מכבי השנה משחקים עם "מחוייבות" כזו שלא נראתה כבר שנים (איני מדבר על הקבוצה הגדולה של שאראס,וויצ'יץ', ופארקר שהיו עמוסים גם בכשרון), וניכרת (ומצליחה מאוד) השיטה של בלאט - הגנה חזקה ובלתי מתפשרת, שגוררת אחריה משחק התקפה טוב מאוד והכרעת היריב (ממש כמו מתאגרף המרגיש לרגע בחולשת יריבו ו"עוקץ" אותו).

על זה מגיע להם כל הכבוד.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני רוצה לציין משהו- יש לי וגם היו לי טענות כלפיי ניהול המשחק של בלאט.

אני לא ממעיט בקבוצה אבל לדעתי ההפרש בין הקבוצות הוא לא כמו התוצאות(20).

אל תמהרו, מכבי זאת קבוצה צעירה שיכולה ליפול בחצי גמר.

קובי

פורסם

ויטוריה זו קבוצה שחוץ מלהשליך שלשות לא יודעת לעשות שום דבר.

אין להם משחק פנים, אין להם רכז טוב, אין להם תרגילים , כלום.

לכן ביום בו מכבי קולעת סביר מבחוץ ומשחקת בפנים הפער הוא 20 נקודות, היה יכול להגמר גם הרבה יותר כי 5 דקות לסיום מכבי היתה עם 95 נקודות והשתעשעה עד הסוף עד 99 .

לעומת זאת ויטוריה קיזזה לאחר שהיה כמעט 30 הפרש.

יום חמישי היה יום בו לא היה לנו משחק פנים אבל אחוזי השלשות היו פסיכיים לכן גם כאן ההפרש נגמר בגיזרת ה20.

בקשר לפיינל פור, הבנתי שבמידה ומכבי לא משתתפת הכרטיס יוגרל בין הקבוצות שהודחו וביניהן ברצלונה.

עכשיו בואו נחשוב קצת על תאוריית הקונספירציה ומה עדיף ליורוליג : להוציא את ברצלונה בהגרלה כזו או להתחיל להתעסק בהזזת תאריכים ?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אתה צודק אבל עדיין עם כל הכבוד להגנה של מכבי, ויטוריה שברה אותה די בקלות..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ההגנה של מכבי בקושי עבדה במחצית הראשונה, בשני היא השתפרה אבל אל תשכח שגם ויטוריה נפלה כבר מהרגלים(תודה לך איבנוביץ).

קובי

פורסם
אייל אתה צודק אבל עדיין עם כל הכבוד להגנה של מכבי, ויטוריה שברה אותה די בקלות..

איך אפשר לשבור משהו שלא קיים?

בחצי הראשון לא היתה הגנה.

העייפות היא לא תירוץ, כשיש לך שיטה ודרך אז אתה יכול להתמודד עם כל דבר.

כשהשיטה והדרך שלך היא השלכת שלשות ,אז ככה זה נראה.

לאחר שצפיתי במשחק מול פנתינאיקווס של ברצלונה, הגעתי למסקנה שאלן אנדרסון הוא קבלן הדחות.

לקח על עצמו את המשחק והפסיד אותו :)

העיקר הם שמחו שניצחו אותנו כאן בהיכל, העונש שלהם היה שקיבלו את אוברדוביץ' שעשה מהם קציצות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...