Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי, אני רוצה להזכיר, נהגתי ביונדאי בתחום חולות בלבד, יעני סתם הסברתי לאותו חבר איך מחליקים עם אוטו, איך לצאת ממצבים של זריקת תחת ושטויות כאלו.

ככה שלא יצא לי ממש לחוש את ההגה בכביש אז את האמת קשה לדבר.

וכן נראה לי שבסופו של דבר שוב אמינותה של סובארו תשווה את ליבי בפעם ה-3 בשנתיים שיש לי רשיון, אחרי שהייתה לי במשך כשנה סובארו ג'סטי שנת 88, שלא ראתה מוסך אפילו פעם אחת בתוך השנה (טיפול תקופתי בוצע לבד בבית) ובסוף היא הלכה לעולמה בתאונה.

עכשיו יש לנו סובארו לגאסי, רכב מאוד מאוד אמין, מודל 92, כמעט ואינו רואה מוסכים, אז די נראה לי שהסובארו הבאה תהיה אימפרזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ידידי, אני רוצה להזכיר, נהגתי ביונדאי בתחום חולות בלבד, יעני סתם הסברתי לאותו חבר איך מחליקים עם אוטו, איך לצאת ממצבים של זריקת תחת ושטויות כאלו.

ככה שלא יצא לי ממש לחוש את ההגה בכביש אז את האמת קשה לדבר.

וכן נראה לי שבסופו של דבר שוב אמינותה של סובארו תשווה את ליבי בפעם ה-3 בשנתיים שיש לי רשיון, אחרי שהייתה לי במשך כשנה סובארו ג'סטי שנת 88, שלא ראתה מוסך אפילו פעם אחת בתוך השנה (טיפול תקופתי בוצע לבד בבית) ובסוף היא הלכה לעולמה בתאונה.

עכשיו יש לנו סובארו לגאסי, רכב מאוד מאוד אמין, מודל 92, כמעט ואינו רואה מוסכים, אז די נראה לי שהסובארו הבאה תהיה אימפרזה.

בהצלחה, אימפרזה תהיה אופציה מצויינת !!!

פעם הבאה בבקשה ממך תרשום דברים רק מניסיון ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שוב שאלה:

יש לי הזדמנות לקנות מאמא שלי את הסובארו לגאסי, האוטו מודל 92, מנוע 1.6, מטופל ושמור בצורה נדירה (הוא אצלנו קרוב לשנתיים, ואני יודע בדיוק מה הוא עבר)

השאלה אם כדאי לי לקחת אותו.

ויש לי עוד שאלה:

יש מכה מתחת לדלת ימין ב "קורה" שאחותי פעם ירדה מדרכה בצורה אגרסיבית, זה נחשב קצה שאסי?

פורסם
שוב שאלה:

יש לי הזדמנות לקנות מאמא שלי את הסובארו לגאסי, האוטו מודל 92, מנוע 1.6, מטופל ושמור בצורה נדירה (הוא אצלנו קרוב לשנתיים, ואני יודע בדיוק מה הוא עבר)

השאלה אם כדאי לי לקחת אותו.

ויש לי עוד שאלה:

יש מכה מתחת לדלת ימין ב "קורה" שאחותי פעם ירדה מדרכה בצורה אגרסיבית, זה נחשב קצה שאסי?

שאסי - לא נראה לי... (כמעט בטוח!) אבל המומחים יסברו את אוזנך בנושא הזה יותר ממני.

בנוגע ללגאסי... תבדוק מה הצרכים שלך, לבחור צעיר אין צורך ברכב גדול... אל תשכח שגם הביטוח גדל, גם הוצאות הדלק וגם כמובן אגרת הרישוי השנתית (טסטטטט).

אם הייתי במקומך, הייתי מחפש פיאט פונטו במצב טוב, היא יכולה לתת לך הנאה רבה... והתקציב שלך מתאים לשנים - 95-97

שיהיה בכיף!

פורסם

שאסי - לא נראה לי... (כמעט בטוח!) אבל המומחים יסברו את אוזנך בנושא הזה יותר ממני.

בנוגע ללגאסי... תבדוק מה הצרכים שלך, לבחור צעיר אין צורך ברכב גדול... אל תשכח שגם הביטוח גדל, גם הוצאות הדלק וגם כמובן אגרת הרישוי השנתית (טסטטטט).

אם הייתי במקומך, הייתי מחפש פיאט פונטו במצב טוב, היא יכולה לתת לך הנאה רבה... והתקציב שלך מתאים לשנים - 95-97

אחי, אני אולי רק בן 19, אבל בתכלס, אני ילד שתפור על רכבים גדולים, לא יודע למה, אבל ככה זה, כמה שאני נוהג בכלי יותר גדול, אני מרגיש יותר בטוח.

והסובארו הזו "גדולה" אבל היא קבוצה 2 ברישוי.

ואממ צרכים? נוחות בנסיעה, ישיבה נוחה על הכביש, את כל הדברים האלו אי אפשר לקבל במכונית קטנה.

אני בנאדם לא קצר, ממוצע, 1.78 שזה עוד דבר שנותן לי צורך ברכב גדול.

בקיצור, אני די חושב שאני לוקח את האוטו, במיוחד אחרי כל ההשקעות שהוא קיבל ממני באופן אישי משבת לשבת, אם זה חידוש "סלון" הרכב, התקנת מערכת שמע מושלמת, ועוד ועוד, אני חושב שיהיה לי די קשה לראות את המפתח של הרכב הזה נמסר לאיש זר.

• תוכן חדש...