Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חנייה ברכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

(לכל המתחסדים או המטיפים - ה"פ, ובכל זאת, זה היה באמצע הלילה, לא הפריע לאף אחד, וזה עולה לי 2/3 משכורת חודשית)

כולם ממליצים בתור שלב ראשון בניסיון להתחמק מתשלום דו"ח חנייה להתעלם ממה שאתה מוצא על השמשה ולחכות לקבל (או לא) הודעה בדואר.

מעניין אותי מה קורה כאשר מדובר ברכב ליסינג מהעבודה, האם העבודה תקבל את הדו"ח ואז הוא יועבר אלי? האם זה אותו דבר כמו דוחות מהירות ממצלמות?

:oops:

פורסם

פקח עיריה, רשם לי דוח חניה על אדום לבן וזה בשעה 8:30 בערב, בחולון, בשכונת מגורים ובמקום שכול המקומיים חונים בו בשעות הלילה בגלל מצוקת חניה.חשוב לציין שלא היה סיכון בטיחותי כול שהוא והחניה שם היתה נוהג של שנים, אבל הדפוק הזה בכול זאת שם לי דו"ח.

מכיוון שהיה זה רכב חברה, מליסינג באחזקה אישית שלי, אבל רשום על חברת הליסנג פשוט לא לשלם מייד.

יקח לעיריה\רשות מקומית כמה חודשים עד שתגיע אל שם נהג הרכב. במקרה שלי זה לקח למעלה משנה עד שהדוח נחת בתיבת הדואר שלי (בדואר רשום).

מה הרווחת מזה???

שנה וחצי ובסוף שילמת רק את הסכום המקורי. 70 ש"ח במקרה שלי. אם הדוח ניתן בעיריה מבולגנת, תמיד קיימת האפשרות (הקטנה אמנם) שהד"ח יאבד בדרך.

היה לי ניסיון דומה עם עירית אילת.

איך להתחמק מתשלום הדוח לחלוטין, איני יודע.

אז שיהיה לך יום טוב, ותזהר מהפקחים.

:wave: :smilecol:

http://www.whatcar.com/ מבחני מכוניות חדשות וישנות. רוב הדגמים מופיעים.
פורסם

ל-DJO, מאיזו עיריה קיבלת את הדו"ח, והאם זו העיר שבה אתה גר?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

ברכב ליסינג לפעמים שווה לשלם מיד - כי אם הדו"ח יגיע דרך חברת הליסינג הם גובים דמי טיפול מופקעים (כמה עשרות שקלים).

אז לדעתי סדר הפעולות הוא:

1. בדוק אם בחברת הליסינג שלך יש דמי טיפול על דוחות חניה. אם לא - זרוק את מה שקיבלת בווישר לפח. אם כן - המשך.

2. בדוק את דו"ח החניה עצמו לגילוי פגמים שעלולים לפסול אותו (צבע לא מתאים, מספר רישוי לא נכון, תיאור המקום שעשוי להתאים גם למקום בו החניה מותרת וכו') - אם הדו"ח כשר למהדרין, שלם מיד.

3. במקרה זה יש לשקול את העלות (דמי הטיפול) מול התועלת (סיכוי לביטול הדו"ח, אם יש קייס רציני) ולהחליט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
פקח עיריה, רשם לי דוח חניה על אדום לבן וזה בשעה 8:30 בערב, בחולון, בשכונת מגורים ובמקום שכול המקומיים חונים בו בשעות הלילה בגלל מצוקת חניה.חשוב לציין שלא היה סיכון בטיחותי כול שהוא והחניה שם היתה נוהג של שנים, אבל הדפוק הזה בכול זאת שם לי דו"ח.

פאק אני לא מבין אנשים.

חנית על אדום לבן? תדע לשאת בתוצאות. זה עד כדי כך פשוט. כשאתה עובר על החוק, תמיד תדע שיש אפשרות שתצטרך לענות על מעשיך.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אני הייתי משלם - וזהו.

מכיוון שהרכב אינו שלך חברת הליסינג תקבל את הקנס - ויכול להיות שעד שהוא יגיע אליך כבר יהיה כפל קנס, ואז תתחיל התכתבות עניפה בינך ובין העיריה לביטול כפל הקנס....וכו'

שלם את מאת השקלים ותקלל בשקט - זה פשוט לא שווה את בלבול המוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פאק אני לא מבין אנשים.

חנית על אדום לבן? תדע לשאת בתוצאות. זה עד כדי כך פשוט. כשאתה עובר על החוק, תמיד תדע שיש אפשרות שתצטרך לענות על מעשיך.

אני רוצה לראות מה אתה תעשה אם תקבל דוח חנייה באזור התעשיה בבית ים ב12 בלילה (מקום שאתה אומר שאין סיכוי לקבל בו דוח)

או כל דוח טיפשי ששוטר יתן לך...

הוא לא עשה שום דבר שהפריע למישהו, אז דיי עם הצביעות הזאת

Scooby WRX

פורסם

קודם כל - עיריית תל אביב מסודרת. סביר להניח שהדו"ח לא ילך לאיבוד.

שנית, אם אתה מתכוון לעבור דירה בשנה הקרובה - אל תשלם, ותשנה את הכתובת כאתה עובר דירה. העיריה תשלח את הדו"ח לכתובת הלא נכונה, ויש סיכוי טוב שהוא יתיישן.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
קודם כל - עיריית תל אביב מסודרת. סביר להניח שהדו"ח לא ילך לאיבוד.

שנית, אם אתה מתכוון לעבור דירה בשנה הקרובה - אל תשלם, ותשנה את הכתובת כאתה עובר דירה. העיריה תשלח את הדו"ח לכתובת הלא נכונה, ויש סיכוי טוב שהוא יתיישן.

האוטו בליסינג האפשרות היחידה היא להחליף מקום עבודה :lol:

(וזה ודאי לא שווה 100 שקל :shock: )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פאק אני לא מבין אנשים.

אני רוצה לראות מה אתה תעשה אם תקבל דוח חנייה באזור התעשיה בבית ים ב12 בלילה (מקום שאתה אומר שאין סיכוי לקבל בו דוח)

או כל דוח טיפשי ששוטר יתן לך...

הוא לא עשה שום דבר שהפריע למישהו, אז דיי עם הצביעות הזאת

נכון, אני אקלל ואהיה לא מרוצה מהעיניין. אבל אני לא אאשים שום פקח על זה שהוא עשה את עבודתו. וכשאני חונה במקום אסור, אני מודע לעובדה שיש סיכוי שאני אקבל על זה דו"ח.

(אגב, כל העיניין הזה לא תקף לגבי נסיעה במהירות מעל לחוק. פה אני חושב (ביחד איתכם) שיש עוול שנעשה ע"י ממשלות ישראל לכלל האזרחים)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

איפה שנוח לך, החוקים טובים ואיפה שחוק לא נוח לך אתה מתפלסף. וחוץ מזה הודגש יותר מפעם שבמקרים הנדונים לא היתה משום הפרעה לציבור, לנוהגים בדרך ובטח לא סיכנו מבחינה בטיחותית בכל דרך.

:):):):):):)8)

http://www.whatcar.com/ מבחני מכוניות חדשות וישנות. רוב הדגמים מופיעים.
  • תוכן חדש...