Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי אלנטרה 2004 עם 78000 ק"מ. נורת חיווי "Check" דולקת ויש רעשים בגיר. לפי דברי המוסך המורשה נדרש שיפוץ גיר.

האם סביר אחרי ק"מ נמוך? (המכונית תמיד טופלה במוסך מורשה)

איפה ניתן לשפץ גיר בעלויות נמוכות ובאיכות טובה?

(המוסך רוצה 9000 ש"ח עבור השיפוץ)

פורסם

מכון הילוכים אוטומטיים זה המקום המתאים הן מבחינת מקצועיות והן מבחינת המחיר.

רוב המוסכים אינם מתקנים תיבות הילוכים אוטומטיות בעצמם אלא שולחים אותן למכון כזה

ואתה יכול לדלג על פער התיווך של המוסך ולחסוך בהוצאה הכספית.

בברכה - רפי לין

פורסם

9000 ש"ח?????? לידיעתך, עד לפני 7 חודשים הייתה לי לנטרה כזו בדיוק... לפני בערך שנה וחצי שיפצתי לה את הגיר כאן במכון גירים בב"ש, המחיר הרשמי היה 4500 ש"ח אבל לי עשו הנחה רצינית בגלל קרוב משפחה שלי אז זה עלה לי 2800 ש"ח עם קבלה אחריות לחצי שנה והכל... עד שמכרתי את הרכב הגיר עבד חלק מאוד. במקרה הכי גרוע תבוא כאן לב"ש יעשו לך את זה ב 4.5K אני מניח אבל בטח יש עוד עשרות מכונים באזור המרכז שייקחו ממך מחיר דומה. רק בשום אופן אל תשלם 9K!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
מכון הילוכים אוטומטיים זה המקום המתאים הן מבחינת מקצועיות והן מבחינת המחיר.

רוב המוסכים אינם מתקנים תיבות הילוכים אוטומטיות בעצמם אלא שולחים אותן למכון כזה

ואתה יכול לדלג על פער התיווך של המוסך ולחסוך בהוצאה הכספית.

בברכה - רפי לין

מכיר מקום אמין באזור המרכז?

פורסם
ברשותי יונדאי אלנטרה 2004 עם 78000 ק"מ. נורת חיווי "Check" דולקת ויש רעשים בגיר. לפי דברי המוסך המורשה נדרש שיפוץ גיר.

האם סביר אחרי ק"מ נמוך? (המכונית תמיד טופלה במוסך מורשה)

איפה ניתן לשפץ גיר בעלויות נמוכות ובאיכות טובה?

(המוסך רוצה 9000 ש"ח עבור השיפוץ)

מישהו יודע על מוסך טוב וישר שמטפל ביונדאי?

פורסם

אופס לא יודע למה חשבתי על לנטרה 94. בכל מקרה לא חושב שגיר באלנטרה שווה 9K, לדעתי רק בגלל שזה מוסך מורשה הוא לוקח כל-כך הרבה... מצד שני אם אתה מטפל כל הזמן במוסך מורשה אז יש לך באמת דילמה כי אחר-כך אם יהיו בעיות אני מניח שהמוסך מורשה תמיד יוכל לטעון ששיפצת את הגיר במקום אחר... זה פלונטר. אבל תעשה חישוב פשוט, כמה שווה הרכב? 30-35K? האם שווה לך להשקיע 9K בשביל גיר? לא חושב... בכל אופן גש למכון גירים אני מניח שיציעו לך משהו בסביבות ה 5K שזה כבר יותר סביר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...