Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני 4 חודשים נתקלתי בסירוב הנעה מצד רכבי,אך לצערי לא הזדמן לי לטפל בבעיה מאחר טסתי לחו"ל 24 שעות לאחר מכן למשך תקופה ממושכת,

לאחרונה חזרתי ארצה ושמתי את הרכב לטיפול במוסך הקבוע שלי,

רכב עבר טיפול 10k והוחלף מצבר,המוסכניק שלי הצליח להניע את הרכב,אך לאחר שהמנוע התקרר שוב נתקלנו באותה הבעיה,

לטענתו הסטרטר תקין וגם הלחץ דלק תקין,

הרכב נשלח למומחה בקרבורטורים והזרקות מטעם המוסך שלי,המומחה כיוון את הטורים,ניקה את המזרקים,והחחליף ווסת דלק,

ושלח את הרכב חזרה למוסך שלי למסירה,(אתמול)

(היום) אני בא להניע את הרכב והוא אינו מניע בנגיעה הראשונה,רק בניסיון השלישי ולאחר סטרטר ארוך הרכב הצליח להניע,

כמו כן יש לציין כאשר אני מעביר מניוטרל לדרייב יש נפילת טורים והרכב רועד מאוד לשתי שניות ואז מתייצב חזרה.

אני מנסה להבין מדוע הרכב אינו מניע בקלות? ומדוע המומחה אינו הצליח לפתור את הבעיה בשלמותה?

למישהו יש רעיונות?

תודה לעונים.

Porsche 944 turbo

פורסם

ברכב יש מחשב שמטפל רק בנושא התנעת בוקר ופיצוי סרק בפעלת מזגן גיר וכ'. המחשב אמין ביותר ולא מתקלקל אף פעם.

ולכן יכולות להיות מס בעיות האחת פיוז שרוף חישן טמפ לא תקין או קצר בצמת מנוע.

חיים מוסך א.נעים 036815055

• תוכן חדש...