Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם יש אייפון ולמעטים יש מכשיר איכותי נוח, הנוקיה N8. גם אני בהתחלה התלבטתי בין הנוקיה לאייפון והגלאקסי אס... התלבטתי והלכתי לבסוף על הנוקיה, בחירה שעד עכשיו אני לא מתחרת עליה (היה ברשותי אייפון שנתיים).

לכן בכדי לעודד את האנשים לא לפחד מה נוקיה N8, פתחתי את הפוסט הזה בכדי שאנשים ישתפו בניהם מידע ותוכן למכשיר.

נכון לעכשיו יש אולי "מעט" משחקים יחסית לאייפון, אך כמו שהיה עם האייפון אותו דבר יקרה עם הנוקיה וגם להם יהיה הרבה משחקים.

סקירה מצויינת לפלאפון

http://www.gadgety.co.il/11486

והנה להתחלה, אתר ישראלי עם המון משחקים למכשיר N8 ועוד מבית היוצר של נוקיה

http://symbian-il.net/downloads-cats/71.html

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אוטוטו אמור לצאת עדכון גרסה לגרסה החדשה 2.0.

עדכון לדפדפן, UI הרבה יותר מהיר ומעבר בין מסכי הבית כמו באייפון.

בנוסף גם אייקון המתנה במקום סתם המתנה ללא חיווי.

וכמובן מה שכולם יחלו לו: מקלדת QWERTY מצב אנכי.

http://www.youtube.com/watch?v=77NcgLQLxw8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
אין מה לעשות זו מדינת האייפון, היונדאי, האח הגדול והשעתיים בתור לאכול המבורגר מוזל בבורגר ראנץ'

או בקיצור מדינת השופוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני עד עכשיו לא מבין את החברה שחושבים שמי שיש לו אייפון זה "שופוני".

אם אני לא טועה ה n8 וגם הגלאקסי עולים ברשתות הסלולאריות בידיוק כמו האייפון , אז זה בטח לו סמל סטאטוס או משהו בסגנון.

לטעמי ,דווקא הבלאק ברי קולע למטרה הזאת, לפחות בארץ.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

שום סמארטפון הוא לא שופוני היום, יש אותם לכמעט כולם.

ואם כבר, איך זה להיות לקוח של אפל (מוקדש להשקה של אייפד 2):

whats-it-like-to-own-an-apple-product1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני עד עכשיו לא מבין את החברה שחושבים שמי שיש לו אייפון זה "שופוני".

אם אני לא טועה ה n8 וגם הגלאקסי עולים ברשתות הסלולאריות בידיוק כמו האייפון , אז זה בטח לו סמל סטאטוס או משהו בסגנון.

הסיבה היא פשוטה.

כשכל כך הרבה אנשים קונים משהו שהם לא צריכים רק בגלל שלשכן יש זה שופוני.

אני לא מדבר על מי שמשתמש בתכונות הנוספות כמו אחסון קבצים ותחליף חלקי ללפטופ אבל כמה אנשים קונים את הסמארטפונים לסוגיהם ומשתמשים בהם במקרה הטוב לקצת שיחות ו SMS?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...