Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בואו נבנה סיפור כזה: איש נחמד מציע לכם לקנות לכם רכב חדש מהסוכנות בישראל. הרכב צריך להיות רכב חדש (כאמור) מקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות או הגדולות (מנהלים) בואו נגיד עד כ-200K שקלים. התנאים הם שהרכב הוא שלכם לחלוטין ועליכם לשלם עליו את כל ההוצאות (טסט/ביטוח/טיפולים/תיקונים). כמו"כ אסור לכם למכור אותו ואתם צריכים לשמור עליו במצב טוב לאורך כל חייו למשך ה-30 שנים הבאות. בעוד 30 שנה יש לכם רכב אספנות יד ראשונה ואתם מוזמנים לעשות איתו כאוות נפשכם (לשמור/למכור/לגרוט/לאכול).

או במילים אחרות - מציעים לכם להחליט היום איזה רכב אספנות (משנת 2011) תרצו בעוד 30 שנה.

what will it be?

ולמה?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחלה חשבתי על השירוקו החדשה אבל בגלל המספרים הגדולים שהיא נמכרת בהם,

אני מניח שבסופו של דבר הייתי לוקח את ה500 אבארת'.

זה רכב שבוודאות יהיה בעל ערך אספני, לא יהיו ממנו הרבה חתיכות והוא יהיה שווה ערך בעתיד ללא ספק.

זה לדעתי הרכבים שיזכו יותר לערך אספני מאשר קומפקטיות משפחתיות, כי כיום הקומפקטיות המשפחתיות נמכרות בכמויות גדולות ואיכות החומרים שבונים רכבים היום ימנעו מרכבים להרקיב בעתיד, משמע ישארו הרבה אקזמפלרים.

פורסם

אני עם קובי , אם נלך על הסיפור של פותח השרשור אז מיטו GTA

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הרכבים שהייתי רוצה לראות ב30 שנה הם!

סקודה סופרב (החדשה)

C5 החדשה

אלפא 159

לנציה דלתא (החדשה)

פיאט כרומה

אופל אינסיגניה

הייתי מאוד שמח שיהיה לי את אחד המרכבים האלה בעוד 30 שנה! וגם היום הייתי שמח לאחד מהם חח

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אני דווקא חושב על הרכבים העממים יותר

ולדעתי הפנדה תזכה לתהילה חוזרת בתור אספנות של עוד 25 שנה או משהו כזה

חבל שהיבואן לא השכיל להביא את הדגמים הפשוטים של הדגם

יש אפילו דגם סופר פשוט של גרסת ה4X4

שנמכרת בערמות בעולם אך לישראל היא לא זכתה להגיע

Fiat_Panda_03.jpg

פורסם

דיפנדר, לדעתי האחרונים עוד עומדים למכירה, ואולי כבר פיספנו.

הייבוא שלו אמור להיות מופסק מתחילת השנה. ולא צריך להסביר למה אני רוצה אותו.

ושירוקו, הרכב היחיד מעל שנת 90 שהעיצוב שלו עשה לי את זה.

לא מעניין אותי שיהיו עוד מליון ממנו, אני לא מחפש רכבי יוקרה או שווי כספי, אני אוסף אתה מה שאני אוהב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אחרי שראיתי את הצעצוע החדש של השכן שלי... פיז'ו RCZ...

וגם ההצעה של שושני עברה לי בראש כבר כמה פעמים.

פורסם

בשבילי פיג׳ו 206, פרטנר-ברלינגו, פוקוס הראשונה 5 דל׳, סקודות מכל הסוגים והיילקס פרי-ראנר 4x4 מהמודל של 2004.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אך ורק C300 של קרייזלר עם המראה המאפיונרי שלה וזה ציטוט ממאמר בעיתון ידיעות אחרונות

יאללה גם הפיטי קרוזר בעל המראה הרטרו (קרייזלר)

אגב סיפור שמתגלגל באמריקה ש 30000 מכוניות פיטי מתוך כלל שנימכרו לא עלו לכביש וזה אומר ששלושים אלף מכוניות מסוג זה ניקנו לצורך אספנות בלבד ולא לשימוש

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

המכוניות שפרצו דרך בעולם הניהוג והאמינות:

1. סובארו STI דגם קודם כמו שיש לי

2. מיצובישי אבולושן

ואיך אפשר בלי אלפא:

1. אלפא GT

2. אלפא ספיידר

3. אלפא בררה

בעצם, כל אלפא.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

סובארו STI .

הייתי קונה פורד E350 שחורה.

הסתברותית, רוב הסיכויים שהרכב יגיע לגיל אספנות אחרי שצאצאי יסעו איתו ללוויה שלי - אז לפחות שיהיה לי מקום לשכב בלי שהרגליים יצאו מהבגאז' של הסובארו.

:wink:

נמרוד

פורסם

אף רכב של היום לא יזכה להיות אספנות כי הרכבים בעוד 30 שנה לא יונעו בדלק פוסילי-האפשרות היחידה לאספנות עם מנוע בעירה פנימית הוא רכבים עם מנוע דיזל שאת הדלק עבורו ניתן לייצר באמצעים ביתיים

• תוכן חדש...