Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על וודקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

בתור אחד שלא מבין בערך כלום בקטע של אלכוהול - לוודקה יש תאריך תפוגה ?

שאלה נוספת זה אם אנ פותח וודקה - אני יכול לשמור אותה מחוץ למקרר בלי שהיא תתקלקל ?

וודקה בכלל מתקלקלת ?

תודה רבה ! :-P

קקטוסולר ידנית

פורסם

כל עוד הבקבוק והפקק תקינים, שום משקה בעל 40% אלכוהול ומעלה לא יתקלקל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן אבל אם הבקבוק נפתח לאחר תקופה כלשהי יתאדה האלכוהול וישאר סתם מים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
כן אבל אם הבקבוק נפתח לאחר תקופה כלשהי יתאדה האלכוהול וישאר סתם מים.

אולי אחרי כמה שנים טובות.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אלכוהול+חמצן = חומץ

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

ספר את זה לוויסקי(ים) ולליקרים החזקים אצלי שכמה מהם פתוחים כבר שנה וחצי.

הם בהחלט התחמצנו מעט, אבל שום קלקול ושום נעליים.

הם שמורים כמובן בארון חשוך בירושלים, לא על אדן חלון באזור המרכז...

למען הסר ספק, הכוונה ב"פתוחים" היא שיש להם פקק, פשוט שותים מהם מדי פעם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא חושב שמעט חומץ = קלקול. אחרי הכל, כפי שאתה יודע, במודנה עשו מזה קריירה...

מה שכן, לאניני טעם זה בהחלט יכול להפריע.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הוא לא מתקלקל אבל לא כדאי להשאיר בקבוק פתוח. המתחיל במצווה צריך לגמור אותה.

לפני 17 שנה שהייתי בצבא שתינו עם חברה חצי והשארנו עוד חצי בארונית. אחר כך הייתה גניבה רצינית של ציוד ומצ"ח עשו חיפושים בלוקרים.

סהבק קיבל חודש ריתוק וגם הוזמנתי לצריפין לחקירה שבמהלכה לחצו עלי לתת שמות של משתמשים ועוד כל מיני (הם לא בדקו בתא כפפות של ריוס בימ"ח :lol: .

אם לא הייתי משאיר בקבוק פתוח, הכל היה נחסך ממני. בקבוק אלכוהול שלא שותים ממנו מביא מזל רע.

• תוכן חדש...