Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חירטוט... כמו כל הבדיקות המכונים מוציאים כסת"ח לעצמם. מניסיון אישי רמת התחזוקה של הרכבים גבוהה מאוד וכל בעיה מטופלת מייד במוסך מורשה. אין רכב שצבר כמה מאות ק"מ שאין בו ליקויים. אף רכב שם לא נמכר עם ליקויי שיסכן חיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הוכחות שהרכבים האלה לא בטיחותיים, חוץ מכסת"חים במכוני בדיקה?

לדוגמא כשקניתי את הרכב שלי בבדיקה כתבו שהבלמים לא תקינים. אבל הרכב בולם כרגיל. גם עברתי טסט עם אותם בלמים וגם המכונאי שלי נהג ברכב וקבע שהם בסדר גמור.

אני לא אוהד של משטרת ישראל, אבל אני לא מאמין שהם ימכרו רכבים עם ליקויים מסוכנים כמו שטוען הכתב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מבין איך רשום שכל המכוניות עברו טסט לפני המכירה אבל נכשלו במכוני בדיקה?

" הוחלט להציג שקיפות ועל השמשה הקדמית של כל מכונית הוצמד רשיונה ותוצאות בדיקת תקינות של מכון רישוי. כלי הרכב עברו טסט לפני המכירה, אבל כולם נכשלו בבדיקת המכונים, גם בסעיפים של בטיחות. ברוב כלי הרכב נמצאו ליקויים חמורים במעצורים, בצמיגים ובמרכב. קשה היה למצוא שם מכונית אחת שקיבלה תשובה חיובית במחצית מבדיקות המכונים".

יכול להיות שהארץ בהיותו עיתון אנטי ישראלי הוא גם אנטי משטרת ישראל?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני לא מבין איך רשום שכל המכוניות עברו טסט לפני המכירה אבל נכשלו במכוני בדיקה?

מכוניות משטרה עוברות טסט למרות שהן לא תקינות? מה הסיכוי שזה יקרה? בטח אפסי, הרי בוחני הרישוי שמקבלים עשרות ומאות

ניידות משטרה לבדיקה כל שנה, ישמחו להכשיל את הניידות ולאבד את חוזי הבדיקה העתידיים שיכניסו להם עשרות ומאות אלפי שקלים.

פורסם

לכל אלו שעומדים לקנות רכב ממגרש או מאדם פרטי שימו לב, המשטרה מוכרת את כלי הרכב שלה .כל היסטורית הטיפולים מפורטת ,הרכבים נמכרו במחרי זנ*ת ,בגלל המצב שלהם אני מצרף לינק לאלו שכבר נמכרו מציאות לא היו שם נמכרו בעיקר מאזדות וטויוטות.

http://rechev.mof.gov.il/Mof/Rechev/MofRechevTopNav/MofRechevSell/MofRechevLastSell

יש לבחור מכרז שכבר נסגר על מנת לראות את פרטי הרכב

פורסם

נכנסתי , זה מכוניות גמורות שמע כל אוטו שמה לא יורד מ250 אלף קילומטר ויותר X ממבחן אמריקאי בצ'כית שתיתן לערבי , בכל מקרה המכוניות שם ממש במצב על הפנים , והתיקונים או היישור קו שתיצטרך לעשות גם לא יחזיר אפילו שבריר מההוצאה כאשר נרצה למכור את הרכב , זה פשוט מבוי סתום

פורסם
נכנסתי , זה מכוניות גמורות שמע כל אוטו שמה לא יורד מ250 אלף קילומטר ויותר X ממבחן אמריקאי בצ'כית שתיתן לערבי , בכל מקרה המכוניות שם ממש במצב על הפנים , והתיקונים או היישור קו שתיצטרך לעשות גם לא יחזיר אפילו שבריר מההוצאה כאשר נרצה למכור את הרכב , זה פשוט מבוי סתום

אני לא מתכוון אפילו בחינם לקבל/בטח לקנות מכונית שכזו ,אני פרסמתי את זה לכל חברי הפורום שידעו ויזהרו אם פתאום האם יוכלו לקנות קורולה במחיר מאוד נמוך.

פורסם

בשביל זה יש את סוחרי הרכב שרוכשים את הרכבים ממגרשים כאלו, משנים ספידומטר, מיישרים קו והופכים להיות מציאה יד 1 :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תראי , אם הסוכן רכב באמת עושה ישור קו אמיתי וכביכול "מתקן " את כל האוטו ובסוף מוכר אותו במחיר אטרקטיבי יש כאלה שאולי יראו בזה מציאה , כמובן שצריך להיזהר מאותם סוכרים שמעלים מלכודות מוות לכביש בשביל עוד כמה שקלים והחלאות האלה אותם צריך לשים מאחורי סורג ובריח

פורסם

בכל מדינה מתוקנת רכב יוצא שירות בטחון היה יוצא משירות ונגרט. רכבי ביטחון, רובם ככולם, עברו חיים לא קלים ובלאי גבוה משמעותית מרכב מקביל "אזרחי".

מי שזוכר את הפרק מהעונה הקודמת של טופ-גיר בו הם בחרו לשים את ה reasonable price car שלהם (הלצ'טי) תחת ארובה ולפוצץ אותה הייתה בגלל הסיבה שאסור היה להם למכור את הרכב בגלל שהוא עבר חיים לא קלים.

זאת תעודת עניות למדינה, למשטרה ולמשרד התחבורה שכסף קל בא על חשבון הציבור והבטיחות בדרכים שהם כל כך מנסים לקדם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סוחר רכב בדרך כלל (לא ההגונים בינהם) יגרמו לך לחשוב שהרכב שאתה רוכש פרטי ואינו ממשלתי בעברו, וידרשו מחיר הקרוב למחירון (לא חסרים שרשורים בפורום המעידים על מלכודות מסוג זה).

הרכבים שנמכרים אמנם גמעו ק"מרבים אך, בניגוד לרכבי השכרה היו אצל נהג אחד או נהגים מועטים, ומטופלים בזמן.

אני אישית לא היתי רוכשת רכב כזה, אבל יש אנשים שכן, ואולי זו אפילו עיסקה לא רעה עבורם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בכל מדינה מתוקנת רכב יוצא שירות בטחון היה יוצא משירות ונגרט.

לא נכון.

בגרמניה וארה"ב רכבים יוצאי צבא (גם רכבים "חומים") ומשטרה נמכרים במכרזים לאחר גיל או ק"מ מסויים (בצבא הגרמני חישבו את הק"מ שאחריו אחזקת רכב הופכת ללא כדאית, והרכב שעובר את הק"מ הזה נמכר).

יותר מזה, במשטרת גרמניה אפילו שינו את הצבע של הניידות שלהם מלבן לכסוף מהסיבה שצבע לבן לא פופולארי שם, ויותר קל למכור אוטו כסוף.

נ.ב. עדיין הייתי מעדיף רכב ממשטרה גרמנית על רכב ממשטרת ישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב מחירים נמוכים שמתם לב שדגמי ההילקס והאיסוזו די מקס פשוט מטורפים ? כנראה שיש להם שוק חם מאוד. [המחירים לא יורדים מה 80+ ]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בגרמניה וארה"ב

ואם בישראל היו מטפלים ושומרים על רכבים כמו בגרמניה וארה"ב אז הכל היה נפלא ולא הייתה שום בעייה לרכוש רכבים מכוחות הבטחון. :?

אגב רכבי צבא, זכורה לי תאונה קשה בה התהפך פורד F350 צה"לי לשעבר, והאינטיליגנטים במרכז הרכב אפילו לא טרחו להסיר ממנו את מדבקת "איך אני נוהג". הרכב נמכר לתושב מזרח ירושלים שהבריח איתו שב"חים. חלם בהתגלמותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...