Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת תהליך העבודה אין יותר מדי מה לספר, מנקים את המשטח טוב ומדביקים, מה שטוב בחומר הזה שכשמגיעים לפינות או כיפולים קשים אפשר לחמם עם פן ולמתוח.

אני אמשיך מחר ואצלם יותר מפורט.

את הלאנצ'יה אפשר לראות כאן בכל תהליך השיפוץ, תכתוב בחיפוש "פרוייקט חידוש לאנצ'יה".

פורסם

עוד קצת מהיום...

דרך אגב שאלה שאני לא מצליח לפתור, לגלגלות של מצב התריס בפתח המזגן יש חיווט, אני מניח שאיך שהו זה קשור למערכת בקרת האקלים אבל בהנחה שזה נותן אינדיקציה למצב התריס איך בדיוק זה עובד, האם יש שם פוטנציומטר?

Photo0599.jpg

Photo0605.jpg

Photo0610.jpg

Photo0611.jpg

Photo0617.jpg

Photo0619.jpg

Photo0620.jpg

פורסם

ניסן, עבודה יפה מאוד, הקרבון אכן הרבה יותר מתאים לרכב מאשר ה"עץ".

אם תוכל לכתוב איפה קנית את החומר עצמו, והאם ניתן לרכוש שם גם שחור מט?

האם זה מסובך לעבוד איתו, או שידיים טובות וקצת חוש טכני מספיקים?

פורסם

מצטרף לשאר המגיבים בנושא. נראה מעולה! הרבה יותר יפה ועדיף מאשר ציפוי העץ.

מצטרף גם לשאלה של הבחור מעליי.

תודה, JEP.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצא יפה מאד.

הרבה יותר יפה מה"עץ בכאילו" לדעתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זהו ככה זה נראה בסוף מורכב בחזרה, גם לדעתי לפחות נותן מראה רענן יותר מהעץ המשעמם.

את החומר קניתי ממישהו כאן בפורום שלא היה לו שמוש, לגבי העבודה יש מלא סרטונים ביוטיוב שמתארים איך לעבוד, בעקרון פאנלים יחסית ישרים לא בעייה בכלל אבל חלקים עם הרבה קיפולים וכיפופים יותר קשה, למשל כיסוי של מראה חיצונית בפעם הראשונה לא הצלחתי, אני מתכוון לתת עוד נסיון בתקווה שעכשיו אני קצת יותר מתורגל.

החומר בעקרון הוא מט פשוט בגלל הפלאש אז נראה כאילו חלק בהיר וחלק כהה.

Photo0621.jpg

Photo0622.jpg

Photo0623.jpg

פורסם

דווקא הפאנל המרכזי לא היה נורא, את הכיסוי של המראה בחוץ לא הצלחתי לעשות אני ממש התייאשתי, בסופ"ש אני מתכוון לנסות שוב.

• תוכן חדש...