Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו סניק מהדגם הישן (8 שסתומים).

עד היום לא היו בעיות בחלונות (אני בעלים ראשון).

אתמול כשהורדתי את החלון למטה - הוא נבלע בדלת. כאשר ניסיתי להעלות את החלון הוא צץ חזרה עד שליש הגובה ולא יותר.

משכתי את החלון בידים למעלה עוד כשליש הדרך (כי היה קר לסע בלילה).

בהפעלת המתג נשמע רעש המנוע החשמלי וגם רעשים נוספים אבל אין תזוזה בחלון.

שאלותי לחברי הפורום:

1. האם יש טעם לנסות לתקן לבד. אני מניח שהמנוע בסדר. מצאתי ב ebay מכלולים לחלון בערך ב 30 $. אם כן, אולי משהו יודע על שרטוט לפרוק הדלת בסניק מדגם ישן.

2. לחילופין, אולי משהו ממליץ על זגג רכב לא יקרן באזור ת"א, רמת גן, בני ברק - משהו שיעשה עבודה אמינה ?

תודה

פורסם

הלך המנגנון חלון.... למזלך מחיר מנגנון מקורי של רנו ירד משמעותית...והוא יותר אמין פי כמה מהתחליפים שיש בשוק.

פורסם

נשמע ככה...

אני לא יודע אם זה קשור, אבל גם בסיטרואן זה קורה הרבה (אצלי הוחלף לפני כמה שנים).

אם אתה מתכוון להשאר עם הרכב כמה שנים נוספות שווה אולי להשקיע בחדש ולא מפירוק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש ברעננה מאחורי קניון רננים את זגגות רכב האחים שהם בית מלאכה לשיפוץ/החלפה של מנגנונים לחלונות חשמליים, (בני וגידי אם אני זוכר) שאצלם תוכל לתקן מה שצריך, באיכות גבוהה, ובעלות שתהיה חצי ופחות מכל מקום אחר. שוחח איתם, תבקר איזה שעה בקניון הסמוך ותקבל את הרכב מוכן. תתקשר קודם לקבל הנחיה איך להכנס למתחם כי הכניסה אליהם בצד האחורי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה על התגובות עד כה.

1. אשמח לקבל המלצות למשהו שמתקן בסביבות ר"ג ת"א בני ברק. כמה עולה בממוצע ?

2. האם צריך להקפיד על חלקים מקוריים או חלקים מיצרן מסויים - לא בא לי עכשו להתחיל לתקן את החלון כל פעם.

2. האם אפשר לתקן לבד ? הגיוני לקנות קיט עם כל החלקים ב Ebay ב 30 $ אם כן, אולי יש למשהו קישור לשרטוט פריק הדלת ?

תודה מראש על התשובות.

פורסם

סופו של עניין - לאחר שטלפנתי למספר מקומות - לידיעת הנזקקים לשרות - מחיר תיקון בערך 300 עד 400 ש"ח לפני מע"מ.

הרגולטור משופץ ממקורי ולא תחליפי.

עשיתי התיקון אצל חיים כהן זגגות. הוא ובנו שמעון עשו עלי רושם של מקצוענים, לקח כחצי שעה והייתי מרוצה שלא עשיתי העבודה לבד כי באמת הרבה ברגים לפעם ראשונה. גם האינטראקציה אתם היתה טובה מאד.

החלון תוקן ב 350 ש"ח ואחראיות לשנה. בינתיים אני מרוצה מאד. לפיכך אמרתי להם שאמליץ עליהם באתר וכך אני עושה.

כתובתם: רח' דנגור 34 בבני הברק. טלפון 054-2841421

• תוכן חדש...