Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש מוסך מורשה יצרן מומלץ עבור אוודי A5

האם יש מוסך מומלץ קרוב לאזור השרון

או אזור תל אביב?

אני מחפש מוסך מקצועי עם תודעת שרות טכנית גבוהה

רכבי יקר ללבי.

בברכה

גהנום ירוק.

• ספונסר פורום
פורסם

אני מציע לך לנסות את מוסך תושיה בתל-אביב. מדובר במוסך ותיק, מורשה היבואן, שמתמחה ברכבי הפרימיום של אאודי ופולקסוואגן.

• ספונסר פורום
פורסם

מסיבות אישיות אינני נוהג לרכוש רכבים של פולקסוואגן, אאודי ובמיוחד סקודה. לכן אינני מטפל במוסך זה.

ובכל זאת, ביקרתי במוסך מספר פעמים, שוחחתי ארוכות עם הצוות המקצועי במוסך והתרשמתי מאוד לחיוב מרמת המקצועיות והשירות שלהם.

פורסם

בצע חיפוש בפורום.

ראיתי הרבה שרשורים חיוביים על מוסך רון ,נסה לחפש.

לי אין כל ניסיון עם המוסך הנ"ל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני גם ממליץ על מוסך תושיה , מנסיון שלי ,של חברים וגם משפחה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אשמח לשמוע למה לא אהבת .

כמובן שאתה לא חייב להסביר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
עזרה, האם אתה מכיר אישית את המוסך שאתה ממליץ עליו ? האם טיפלת ברכבך במוסך שציינת ?

אני טיפלתי אישית ברכבי במוסך תושיה - הייתי מרוצה מאוד !

כ"כ - מוסך שאינו מורשה יבואן (מורשה משרד התחבורה) - מוסך רון - גם לי יש נסיון טוב מאוד עימו.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...