Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, אתמול בלילה הכנסתי לרוורס בעצירה מוחלטת (כדי להכנס לחניה במקביל), שברתי את ההגה שמאלה ובאמצע הסיבוב ההגה ננעל לי בנקודה שאליה הגעתי, במקביל נורת ה-ABS והאור של האמברקס נדלקים, והרדיו נכבה, הוא נדלק ברגע שאני מסובב את ההגה קצת ימינה ובעצם יוצא מהנעילה (זה לא שההגה מסרב לזוז, הוא נתפס כזה אבל אפשר לסובב לצד הנגדי, רק לא להמשיך את הסיבוב).

זה קרה לי בכל פעם שניסיתי לחזור ולסובב את ההגה כדי להחנות.

זה לא קרה לי היום כל היום, וכשבאתי להכנס היום שוב לאותה חניה במקביל באותה תצורה, ההגה שוב ננעל, הפעם ניסיתי לשחק עם זה קצת -

ההגה ננעל גם בניוטרל וגם ב-D מהרגע שזה קורה, ככה שזה לא קשור להילוך, יכול להיות שההכנסה ל-R היא רק טריגר לזה, זה קרה שהאוטו היה בעצירה מוחלטת, סובבתי את ההגה והתחלתי לסוע טיפה אחורה, שוב, נעילה של ההגה, אורות מכוונים, והרדיו שנדלק ונכבה. גם כשעצרתי לחלוטין ולא נגעתי בגז\ברקס זה המשיך לקרות.

זה הפסיק ברגע שנסעתי קצת קדימה הסתובבתי ואז חניתי שוב וזה כבר לא קרה, למרות ששוב עצרתי, הכנסתי לרוורס, סובבתי את ההגה וניסיתי לשחזר את התהליך.

אשמח לשמוע מה דעתכם.. בעיקרון אני מאמין שמדובר בבעיית חשמל, אבל נראה לי מוזר שה-ABS נדלק וההגה ננעל, מנגד הכיבוי של הרדיו די מרמז על בעיית מגעים שאולי יכולה לגרום לזה.

נשמע שאני עומד להכנס להוצאות מיותרות :-(

פורסם

האם אתה בטוח שההגה אכן ננעל?

אאל"ט, בשנתון הזה של הסיויק התגבור להגה הוא חשמלי (ולא הידראולי).

מכאן שזה מחזק את הסברה שמדובר בבעיה חשמלית שבין היתר מפסיקה גם את התגבור להגה - מה שגרם לך לחשוב שהוא ננעל.

• תוכן חדש...