Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמנם לא 30 דולר כמו בסרטון, אבל מקריאה קצרה בפורומים נראה שהמכשיר הזה עושה את אותה עבודה (דרך מתאם המצלמה כמובן שכולל חיבור USB).

?

א. למכשיר הזה שהציע צבי , אין יציאה אופטית (בדוק ) - יש לי מוצר דומה של FIIO אבל יציאה אופטית אין שם.

ב. בנוגע לבקשה של פותח השרשור - אכן יש לא מעט דברים אשר אמנם לא מתועדים באפל אבל מאפשרים עבודה דרך ה camera kit adapter ,

הרעיון הוא להמיר אות USB לאודיו (אכ' אם הוא מגיע אופטי או אנלוג כבר לא משנה)

לי יש את ה - turtle beach שעושה את אותה העבודה ויש לו יציאה אופטית משולבת ביציאת 3.5 האנלוגית (כמו שיש במחשבים של אפל שהיציאה האנלוגית משמשת כיציאה אופטית )

בדקתי את המכשיר הזה מול האייפד ומול המקינטוש (במקבוק ובמקמיני שלי יש יציאה אופטית מובנית :-o ) את היציאה אופטית לא בדקתי את זה מול הביטון (כי אין לי ) אבל זה כן עבד מול הכניסה האופטית ברסיבר הנקמיצ'י הוותיק שלי .

בהצלחה .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

איך הצלחת להפוך ענין טעם איטלקי לערס ישראלי במילה אחת

:-D

ביטון :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רגע רגע אני לא אחראי לכלום :lol:

התכוונתי לומר שראיתי שהמכשיר עובד עם ipad אבל אין לו יציאה דיגיטאלית.

אדי - הוא צריך ממיר USB לדיגיטל, מגבר אוזניות בעל יציאה דיגיטאלית (וללא חיבור USB) יהיה סתם המרה מיותרת בדרך.

אני מתאר לעצמי שישנם עוד מוצרים שמסוגלים לבצע המרה של האות מיציאת ה-USB במתאם המצלמה לאות דיגיטלי, אבל זה מצריך כנראה חפירה רצינית בפורומים.

אולי אפשר למצוא את המוצר שבסרטון ביד 2 (ebay וכו').

למען האמת - כמו שאני רואה עכשיו את העניין, אם אתה רוצה פתרון יציב ועם שעון נורמאלי, יש לך רק אופציה מאד יקרה.

מצד שני - חשבת להשתמש ביציאת האודיו הרגילה 'רחמנא לצלן'? :wink:

לי אין מוצרים של אפל, אבל הבנתי שההמרה במוצרים שלהם צריכה להיות לא רעה בכלל.

יש סיכוי לא רע בכלל, שבסביבת הרכב ועם מערכת נורמאלית (ז"א לא מערכת סופר יקרה + רכב סופר מושתק) אתה לא תשמע שום הבדל.

תועבה! הס פיך! נראה לך שאני הולך להשתמש ביציאה אנלוגית? חס ושלום. מיד לשטוף את הפה בסבון.

בקיצור, יש הרבה ממירים שעושים את העבודה הנ"ל אבל לאף אחד מהם אין לי סימוכין שהוא עובד. לאחר הפאלטה (מלשון FAULT) הקטנה שקיבלתי עם הממיר (הדרדה'לה ב- $20) הראשון, אני מניח שגם האחרים לא יעבדו. לפיכך, תישאר לי רק האופציה היקרה.

בכל מקרה, אני מניח שאאלץ לחזור עם תשובות בעצמי בקרוב, אם יש ענין לציבור ;).

פורסם
א. למכשיר הזה שהציע צבי , אין יציאה אופטית (בדוק ) - יש לי מוצר דומה של FIIO אבל יציאה אופטית אין שם.

ב. בנוגע לבקשה של פותח השרשור - אכן יש לא מעט דברים אשר אמנם לא מתועדים באפל אבל מאפשרים עבודה דרך ה camera kit adapter ,

הרעיון הוא להמיר אות USB לאודיו (אכ' אם הוא מגיע אופטי או אנלוג כבר לא משנה)

לי יש את ה - turtle beach שעושה את אותה העבודה ויש לו יציאה אופטית משולבת ביציאת 3.5 האנלוגית (כמו שיש במחשבים של אפל שהיציאה האנלוגית משמשת כיציאה אופטית )

בדקתי את המכשיר הזה מול האייפד ומול המקינטוש (במקבוק ובמקמיני שלי יש יציאה אופטית מובנית :-o ) את היציאה אופטית לא בדקתי את זה מול הביטון (כי אין לי ) אבל זה כן עבד מול הכניסה האופטית ברסיבר הנקמיצ'י הוותיק שלי .

בהצלחה .

חזק אתה! תודה רבה. זה בדיוק מה שאני צריך. אז רגע, אנחנו בודאות יודעים שה- IPAD עובד עם המכשיר הזה דרך ערכת המצלמה, והמכשיר יודע להוציא אות אופטי?

ושאלת ווידוא אחרונה - המכשיר מקבל אות דיגיטלי ומוציא דיגיטלי, נכון? כלומר, אין המרה כפולה ומיותרת בדרך?

פורסם

זה לא מתועד באפל! אבל זה עובד - אני יכול לבדוק זאת שוב בשבוע הבא שיהיה לי עוד מתאם זמין לאייפד -

ניסתי רק באמצעות מוסיקה "אייפוד" לא ניסיתי את זה עם מקורות אחרים כמו פנדורה וכיוב'

אין המרה כפולה כי האייפד מזהה זאת בתור USB AUDIO

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...