Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עריכה: דאבל סאב ולא סרבל האהאה התיקון האוטומטי של האייפון גרם לטעות

אלו הסאבים שעומדים אצלי על הפרק:

Idmax 12

אולטימו 12

jl 12w7 של

Sw300

עקרונית היעוד יהיה דאבל סאב כלומר שתיים מכל סאב

מחפש SQL לא בהכרח הקניה תהיה עכשיו ישר שניי סאבים.

המגבר שיגביר אותם יהיה כנראה סלסטרה 1.6

אשמח לשמוע דעות על הסאבים שהבאתי פה ובכלל אם יש אנשים

שיש להם את הסאבים ומוכנים להשמיע לי אותם כדי להתרשם מהם.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

דאבל W7?:shock: אתה מצ'וגע?

דאבל סיז אתה יכול לשמוע אצל דני.

אולטימו אחד אתה יכול לשמוע אצל אלי וישראל.

אתה גם יכול לשמוע דאבל ניוקליר אצל ג'וניור:twisted:

בשיפוצים...

פורסם

מצוג'ע מצ'וגע :)

ירדתי מהעיניין של סאב 15 אחרי שהבנתי שאין כנראה סאב שיהיה עוצמתי ומדוייק כמו הסאבים

שפירטתי.

JVC KW-AVX836

פורסם

אין כנראה סאב שיהיה עוצמתי ומדוייק כמו הסאבים

שפירטתי.

http://www.aespeakers.com/drivers.php?driver_id=4

יש עוד , אבל זה הכי טוב שהאנושות יצרה עד כה כנראה ...

אנחנו מדברים פה על מיטב הטכנולוגיות לייצור רמקולים.

תשכח SCAN SPEAK אפילו.

אתה מוזמן לקרוא MOTOR DESIGN באתר הזה.

ה 15 אינץ' שלהם זריזים כמו מידבאסים 4 אינץ'.

אולפנים משתמשים בהם בשביל לבנות מוניטורים CUSTOM בשביל אולפני מאסטרינג . הם משתמשים ב 12 אינץ' בתור מידבאסים ולא בתור סאבים , שתבין את הטכנולוגיה - 12 ו 15 אינץ' שעובדים נקי עד כ 2000 הרץ ... ומאסטרינג זה השלב האחרון שהמוזיקה עוברת בו לפני שהיא מוצאת למכירה על דיסקים , ביקורת האיכות הסופית וההכי איכותית כי הם צריכים לשמוע כל פיפס קטן במוזיקה כמו שצריך , טוב מספיק בשבילם טוב מספיק בשבילך , במיוחד אם תשתמש בהם נטו בתור סאבים .

אישית שמעתי מספיק מקצוענים שנשבעים עם החיים שלהם בהם וזרקו לפח כל דבר אחר שהשתמשו בו ב 20 שנה האחרונות ( תאמין לי שזה לא פוקאל ולא סיז , אלה שמות כמו אלטק ו BBC בני 30 ) ...

לא שמעת עליהם עד היום כי אותם האנשים לא גולשים בפורומים כל כך .

אחד כזה ותיבה כמו שצריך ..הממ אני לא ראיתי בארץ יותר טוב מזה אישית ...

ותעשה טובה , אל תקנה 8 אינץ' .

אישית אני אמרתי לעצמי שברגע שאני אחזור לתחביב אני מפסיק להשתדרג וקונה זוג כאלה שיספיקו לי עד גיל 50 במקום לרקוד לצלילי אותה המנגינה של החברות השולטות בתחום הסאונד לרכב.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

השאלה שנשאלת היא האם ממברנה מנייר תחזיק באוטו ?

ואיזה גודל של תיבה בכלל צריך לסאב הזה כמה הוא עולה והאם יש

יבואן של זה בארץ ?

מי אמר שאני קונה 8 אינץ ?

JVC KW-AVX836

פורסם

תחזיק ותחזיק :lol: , תיכנס לפורומים שלהם יש להם סאבפורום של סאונד ברכב ויישום של הרמקולים שלהם שם.

סאבים של DD זה גם נייר , ואחד מהם שבר את שיא העולם ב SPL לסאב יחיד על הגברה של 27 אלף RMS אם אני לא טועה , זה לא אומר כלום.

בטח שאין יבואן בארץ , ממתי אתה יכול להביא לפה דברים איכותיים בכל תחום שהוא ?

יבוא אישי , משלוח + מכס. אין מה לעשות.

אבל זה לא כזה יקר , אני לא מאמין שזה יצא יותר מ 1000 דולר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש לי מה שאתה מחפש אם תוכל לקפוץ ליפו אני אחבר אצלך תסב וראה על מה אני מדבר..רק תזכיר לי איזה מונו יש לך

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

שמעת את הסאב הזה או שההמלצה על סמך קריאה מפורומים ?

יש מישהו בכלל בארץ שיש לו את הסאב הזה בכלל שאפשר לשמוע ולהתרשם ממנו

JVC KW-AVX836

פורסם

לא לא שמעתי אותו , רגע מה שאמרתי לך זה לא מספיק לך ?

אתה מכיר הרבה רמקולים 15 אינץ' שיכולים לנגן FLAT עד 2000 הרץ ?

כמה עוד רמקולים אתה מכיר שמשתמשים בהם לבנות מוניטורים מדוייקים בצורה פסיכית לאולפנים ?

אני לא רואה איך אתה יכול להתאכזב , אלה הרמקולים הטובים בעולם לפי דעתי ( ואחרים... )

תחקור בגוגל

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הנתונים שלו מרשימים מאוד גם המחיר שלו מצויין 399 לסאב של 15 זה המחיר של HAVOC 15 למשל.

לא מצאתי משום מה צריך להיות הנפח של תיבות שלו.

JVC KW-AVX836

פורסם

זה מידע שאתה יכול לחשב לבד , יש לך את כל הידע ב T/S.

אם אתה רוצה אני יחשב לך , בכל מקרה האנשים שקונים מוצרים ממותגים כאלה הם לא בדיוק באים מתחום הסאונד ברכב שצריך לתת להם הכל בכפית לפה כי הם לא מבינים בכלל למה סאב 8 אינץ' לא מסוגל לנגן 30 הרץ . זה מה שאני חושב בכל מקרה , מי שקונה כאלה מוצרים לא צריך המלצות לגודל תיבות.

וכמו שאמרתי לך יש להם פורום לתחום הרכב , תשאל ואני בטוח שיעזרו לך ( ואני בטוח שהמנהלים יגידו לך תיבה פתוחה ;) )

וכן , זה עדיין יהיה SQ מטורף בדיוק כמו תיבה אטומה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
זה מידע שאתה יכול לחשב לבד , יש לך את כל הידע ב T/S.

אם אתה רוצה אני יחשב לך , בכל מקרה האנשים שקונים מוצרים ממותגים כאלה הם לא בדיוק באים מתחום הסאונד ברכב שצריך לתת להם הכל בכפית לפה כי הם לא מבינים בכלל למה סאב 8 אינץ' לא מסוגל לנגן 30 הרץ . זה מה שאני חושב בכל מקרה , מי שקונה כאלה מוצרים לא צריך המלצות לגודל תיבות.

וכמו שאמרתי לך יש להם פורום לתחום הרכב , תשאל ואני בטוח שיעזרו לך ( ואני בטוח שהמנהלים יגידו לך תיבה פתוחה ;) )

וכן , זה עדיין יהיה SQ מטורף בדיוק כמו תיבה אטומה.

אני לא מבין איך אפשר להציע משהו שלא שמעת?

לפי נתונים:shock: לפי הדברים שחברה מייצרת רושמת:shock: איזה יצרן ירשום שמוצר גרוע?

פורסם

נתונים ומדידות אומרות הכל על התנהגות רמקול , כן אולי זה יפתיע אותך אבל אין פה הוקוס פוקוס אודיופילי.

במיוחד בתדרים נמוכים שנשמעים אותו דבר אם הם משוחזרים כמו שצריך , אנחנו לא מדברים פה על תדרי מיד קריטיים שישמעו שונה מרמקול לרמקול , שאגב גם מדידות ונתונים יצביעו על איך הוא אמור להישמע בדיוק.ץ

מדידות ונתונים מראים גרף עם תוהו ובוהו בכל מה שקשור בתדרי מיד אצל רמקולים של מורל , אתה קורא לזה שהמידים "חמים ונעימים" ואני יכול להגיד לך שזה בגלל שהם מונחתים בכוונה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אשמח לשמוע את הדעות שלכם על הרשימה ששמתי.

JVC KW-AVX836

פורסם

הייתי הולך על דאבל w7 מהרשימה שלך (מעדיף את ה13וחצי אינץ אישית, לא מכיר את הסיז, לא אוהב את האי די), או על fi q 15 בודד בתיבה אטומה גדולה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...