Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אאוטבק 2003 שבא עם HU מיושן 2DIN שכולל דיסק וטייפ (כן, קסטות!) וחיבור לצ'יינג'ר.

אני מחפש דרכים להכניס לרכב BT-Audio כדי לנגן מתוך נגן/סלולרי וגם דיבורית BT על הדרך.

הרכב מתוכנן להימכר בטווח של שנה בערך ולכן אין מוטיבציה להשקעה גדולה.

אפשרויות שחשבתי עליהן:

1. להחליף במכשיר 2DIN אחר: הבעיה שבמכשירי 2DIN היום הדגש הוא על וידיאו / ניווט וכדומה שאין לי צורך בהם והם יקרים.
  2. להחליף במכשיר 1DIN: כאן יש מבחר יותר מתאים לצורך. למשל Clarion FB286BTB שנראה מספיק טוב וזול. הבעיה שאני חושש מאיכות התקנה, גם מבחינת התאמה פיזית לפאנל וגם מכיוון שה-HU המקורי הזה מחובר לאיזה 8 רמקולים ברכב, ואני חושש שהחדש לא יחובר לכולם / בצורה נכונה. לצערי אין לי נסיון טוב עם מתקינים, בשום מקום.
  3. להתחבר ל-HU הקיים בכניסת הצ'יינג'ר עם מתאם BT כלשהו. מקריאה ברשת מצאתי שיש חיבור (mini-DIN 13) שבו אפשר להכניס אודיו שמתחבר עם השמע של הדיסק הפנימי. הכנסת דיסק צרוב עם שקט פותחת את המגבר וניתן לשמוע. לפתרון הזה אני צריך למצוא אוזניית BT שמיועדת גם לדיבורית וגם לשמע, ולעשות לא מעט hacking. החיסרון של זה הוא שהפתרון פחות integrated וצריך לתפעל כל דבר בנפרד (נגן, אוזניה, HU). מן הסתם גם פחות אמין.

על איזה מהשלוש הייתם ממליצים?

אשמח לשמוע דעות על איזה פתרון עדיף, או טיפים לאחת האפשרויות.

תודה!

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אני התקנתי עכשיו דיבורית BT של פארוט דגם MKi 9200 שהיא מתחברת למערכת המקורית ברכב

היא שולטת ומנגנת מוזיקה מפלאפונים עם BT וגם יש לה כניסה ל SD,iPod,USB,AUX והיא דיבורית מדהימה

אני השגתי אותה באחלה מחיר לעומת מה שמפורסם בזאפ שהרבה שם זה גם ריפרביש.

• תוכן חדש...